Go4Holiday

Url: https://www.go4holiday.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: autovakantie

Logo van Go4Holiday

Go4Holiday is een reisorganisatie met aanbod van autovakanties door heel Europa. Er kan gekozen worden uit vele accommodaties op vakantieparken en campings. De organisatie werd in 2008 opgericht als onderdeel van European Camping Group. Dit is tevens de eigenaar van Roan Camping Holidays en Go4Camp. Afgelopen jaren groeide het kleine bedrijf uit tot een middelgroot reisbedrijf met vele reisproducten.

Go4Holiday heeft vakanties in 14 Europese landen, waarbij je kunt kiezen uit meer dan 550 campings. Bij iedere camping heb je de keuze uit een lodgetent, tent of stacaravan. Het is ook mogelijk om een vakantie met verblijf in een appartement te boeken via Go4Holiday. Je kunt via de website accommodaties boeken van onder andere Canvas Holidays, Roan Camping Holidays, Go4Camp, Intercamp, Albatross Reisen, Venue Holidays, Happy Camp, Rent-a-Tent, KelAir Campotel en Siesta Holidays. Dit maakt het vergelijken van een vakantie zeer gemakkelijk.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Go4Holiday, daarom hebben de accommodaties allemaal minstens drie sterren. Medewerkers van Go4Holiday bezoeken de bestemmingen meerdere keren per jaar om een persoonlijke beoordeling te geven. Er wordt dan ook gekeken naar activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt. Op deze manier kunnen klanten optimaal geadviseerd worden bij het boeken van hun vakantie. Go4Holiday is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en is gevestigd in Waalwijk.

Ervaringen met Go4Holiday

Go4Holiday krijgt gemiddeld een 8,0
op basis van 2 ervaringen:

8,0 + Ervaring delen
op 5 november 2013 bestemming: Italië / Bardolino, reisperiode: juli 2013

Wij waren vrij laat met boeken (begin juli) en waren al bang dat we geen vrije stacaravan meer konden vinden aan het Gardameer. Gelukkig heeft de jongeman van Go4Holiday aan de telefoon ons uitstekend op weg geholpen en zo hebben we toch nog lekker kunnen genieten op camping cisano. ... Lees meer

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 8 oktober 2013 bestemming: Spanje / St. Pere Pescador, reisperiode: juli 2013

Wij konden door omstandigheden de reservering van een mobile home van kennissen overnemen. Ondanks dat alles binnen 2 dagen geregeld moest worden is het omzetten van de reservering en het contact met de medewerkers van Go4Holiday op een uiterst snelle en prettige wijze verlopen! Ook bij aankomst op de camping bleek alles keurig geregeld te zijn voor ons! ... Lees meer

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 8

Nieuws