Schrijf een ervaring over Pharos Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Pharos Reizen

Url: http://www.pharosreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: autovakantie

Logo van Pharos Reizen
Pharos Reizen won in 2016 de Reisgraag award Pharos Reizen won in 2018 de Reisgraag award

De naam van Pharos Reizen is afgeleid van de oudste vuurtoren ter wereld. Deze reisorganisatie maakt deel uit van de ANWB en is opgericht in 2002. Pharos Reizen specialiseert zich in autovakanties in heel Europa.

Het aanbod van Pharos Reizen is zeer divers. Enkele bestemmingen die je kunt kiezen zijn Frankrijk, Zweden, Kroatië, Oostenrijk, Duitsland en Italië. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende vakantietypes zoals stedentrips. rondreizen, avontuurlijke gezinsvakanties of fietsvakanties.

Bij een avontuurlijke gezinsvakantie kun je kiezen uit de bestemmingen: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Noorwegen, Oostenrijk, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Zweden. Kies je voor een rondreis dan kan je kiezen uit de landen Groot-Brittannië, Italië, Kroatië, Noorwegen, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Ierland, Denemarken, IJsland, Slovenië, Oostenrijk, Polen, Spanje, Tsjechië, Portugal, Letland, Litouwen, Finland, Hongarije, Rusland, Zwitserland, Bosnië-Herzegovina, Estland, Roemenië en Slowakije.

Tijdens een autovakantie met Pharos Reizen maak je zeker bijzondere ervaringen mee op de meest bijzondere plekjes van Europa. Dankzij het comfort van een eigen auto kun je op je eigen tempo langs alle mooie bezienswaardigheden rijden. Door haar expertise is Pharos Reizen toonaangevend op het gebied van autoreizen. Haar expertise ligt vooral bij rondreizen. Een vakantie van Pharos Reizen staat garant voor 3 dingen: plezier, gemak en zekerheid. Als onderdeel van ANWB staat Pharos Reizen voor zekerheid en betrouwbaarheid.

op 28 september 2018 bestemming: Portugal, reisperiode: september 2018

De reis is uitstekend georganiseerd. Alle bijkomende activiteiten zoals diner en fadoavond waren goed geregeld evenals de autohuur bij Europcar. Echter, enkele van de hotels valt wel wat op aan te merken. Het zijn wel de beloofde vier sterren hotels maar niet allemaal meer in heel goede staat. Gezien de prijs van de reis mag hier wat nauwkeuriger naar gekeken worden door Pharos. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 15 september 2018 bestemming: België / Ardennen -outdoor met gezin, reisperiode: juli 2018

Vakantie voldeed niet aan beloftes en verwachtingen. Wegens geluidsoverlast eerder van camping vertrokken, eten was niet op orde en voor het alternatief voor wegvallende outdoor activiteit moest flink bijbetaald worden. En er was nog veel meer mis. Schadevergoeding die Pharos biedt, is bijna niets. Een lachertje, daarnaast worden tekortkoming ontkend.
Aangezien Pharos onderdeel is van ANWB die op TV dit soort klachten afhandeld, is dit niet wat je van Pharos/ANWB aan reisorganisator zou mogen verwachten. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 10 augustus 2018 bestemming: Frankrijk, reisperiode: augustus 2018

2 hotels waren goed, geen airco was jammer. Hotel de Nations was minder, na 9.00u uitchecken kost €10,00. Het
"specialiteitendiner"bestond uit een karig hoofdgerecht. Rest bij te bestellen. Het terras was zeer klein. Het lunchpakket mocht je niet zelf samenstellen zoals vermeld in de reispapieren En bij het uitchecken was er niemand aanwezig. Dat was geen klantvriendelijk hotel.
De reis zelf was super. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws