Schrijf een ervaring over Pharos Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Pharos Reizen

Url: https://www.pharosreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: autovakantie

Logo van Pharos Reizen
Pharos Reizen won in 2016 de Reisgraag award Pharos Reizen won in 2018 de Reisgraag award

Pharos Reizen is vernoemd naar de oudste vuurtoren ter wereld en is gespecialiseerd in autovakanties door heel Europa. Zo kun je bijvoorbeeld reizen maken naar Polen, Frankrijk, Kroatië en Tsjechië. In het jaar 2016 en 2017 is de reisorganisatie door Reisgraag.nl uitgeroepen tot 'Beste Reisorganisatie'. In 2018 ontving Pharos Reizen de award in de categorie autovakanties.

Bij het aanbod van Pharos Reizen kun je kiezen uit verschillende vakantietypes zoals wintersport, stedentrips, rondreizen, pretparken, hotelarrangementen, fietsvakanties en avontuurlijke gezinnen. Bij de avontuurlijke gezinsvakanties kun je onder andere surfen op de beste golven, rotsklimmen en abseilen in Italië, kanoën door Zweden en mountainbiken in Tsjechië.

Met de autovakanties van de reisorganisatie kun je in je eigen tempo genieten van de mooiste plaatsen in Europa. Ga voor een avontuurlijke gezinsvakantie of een roadtrip met vrienden. De organisatie gaat zelf ook regelmatig op reis met de auto waardoor ze als geen ander weten hoe fijn het is om zelf te bepalen wanneer je vertrekt. De meeste moderne auto's beschikken over airco wat de reis in warme landen aangenaam maakt en is er een navigatiesysteem aanwezig zodat de weg gemakkelijk te volgen is.

De reisorganisatie is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Daarnaast maakt de reisorganisatie deel uit van de ANWB.

op 21 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Oberwiesenthal, reisperiode: augustus 2019

In de aanbieding van Pharos wordt gesproken over een 4 sterren verwenhotel. de realiteit is, dat de hotelkamer slechts een oppervlakte had van ongeveer 15 a 16 vierkante meter en een badkamer/toilet van hooguit 2 a 3 vierkante meter. De kamer had geen balkon of terras. Het enige was een raam van hooguit 90 bij 75 centimeter, met een uitzicht op een leegstaand huis, waarvan de ramen waren dicht getimmerd met houten platen. Het bed was zo geplaatst, dat aan de raamkant er ongeveer 30 centimeter vrije ruimte over bleef. Een klacht over een niet werkende staande lamp, moest vier dagen herhaald worden, alvorens er een nieuwe lamp werd geplaatst.
Het diner werd geserveerd als thema buffet, dus bijvoorbeeld Aziatisch, Boheems, Italiaans enz. Het enige alternatief, als men dit niet lustte, was een broodje kaas.
De parkeermogelijkheden waren zeer beperkt en enkel in de open lucht. Naast het hotel ongeveer 30 tot 35 plaatsen. Als dit vol was en dat was al snel het geval, dan was men aangewezen op een strook grond op een afstand van 800 meter van het hotel, waarbij de weg daar naar toe zeer in hoogte verschilde. Voor beide terreinen, durfde men respectievelijk 6 of 3 euro per nacht te vragen. Eindconclusie: we zijn zeer ontevreden over ons verblijf in dit hotel.
Uw reactie hierop wordt zeer op prijs gesteld. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 12 augustus 2019 bestemming: Italië / Friuli, reisperiode: augustus 2019

Slechte routebeschrijvingen. Leuk als je van puzzeltochten houdt. Jammer en onnodig. Het eten bij fornaci zarnic maakte nog wat goed. Veel muggen en mieren. Kortom geen aanrader. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 9 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Willingen, reisperiode: augustus 2019

Wordt niet geluisterd naar klachten en bij voorbaat al gezegd dat klagen geen zin heeft. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws