Schrijf een ervaring over Pharos Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Pharos Reizen

Url: http://www.pharosreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: autovakantie

Logo van Pharos Reizen
Pharos Reizen won in 2016 de Reisgraag award

De naam van Pharos Reizen is afgeleid van de oudste vuurtoren ter wereld. Deze reisorganisatie maakt deel uit van de ANWB en is opgericht in 2002. Pharos Reizen specialiseert zich in autovakanties in heel Europa.

Het aanbod van Pharos Reizen is zeer divers. Enkele bestemmingen die je kunt kiezen zijn Frankrijk, Zweden, Kroatië, Oostenrijk, Duitsland en Italië. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende vakantietypes zoals stedentrips. rondreizen, avontuurlijke gezinsvakanties of fietsvakanties.

Bij een avontuurlijke gezinsvakantie kun je kiezen uit de bestemmingen: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Noorwegen, Oostenrijk, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Zweden. Kies je voor een rondreis dan kan je kiezen uit de landen Groot-Brittannië, Italië, Kroatië, Noorwegen, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Ierland, Denemarken, IJsland, Slovenië, Oostenrijk, Polen, Spanje, Tsjechië, Portugal, Letland, Litouwen, Finland, Hongarije, Rusland, Zwitserland, Bosnië-Herzegovina, Estland, Roemenië en Slowakije.

Tijdens een autovakantie met Pharos Reizen maak je zeker bijzondere ervaringen mee op de meest bijzondere plekjes van Europa. Dankzij het comfort van een eigen auto kun je op je eigen tempo langs alle mooie bezienswaardigheden rijden. Door haar expertise is Pharos Reizen toonaangevend op het gebied van autoreizen. Haar expertise ligt vooral bij rondreizen. Een vakantie van Pharos Reizen staat garant voor 3 dingen: plezier, gemak en zekerheid. Als onderdeel van ANWB staat Pharos Reizen voor zekerheid en betrouwbaarheid.

op 28 augustus 2017 bestemming: België / Luik, reisperiode: augustus 2017

Goed hotel ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2017 bestemming: Oostenrijk / Soll, reisperiode: augustus 2017

Het hotel Berghof in Soll bood ons bij aankomst direct upgrades aan voor onze kamer, terwijl we deze nog niet gezien hadden. We moesten dan 250 of 300 euro bijbetalen, dat lag eraan welke kamer. We gaven aan dat de kamer die we op de site van Pharos reizen hadden gezien, er netjes en mooi uitzag. Dat waren echter maar voorbeeldplaatjes volgens de manager. De daadwerkelijke kamer lag in een bijgebouw en was heel klein voor 3 personen. (2 volwassenen en 1 kind). Dit was voor ons een 2 sterren kamer ipv een 4 sterrenkamer. Daarbij lag de kamer bijna in de speeltuin en stikte het er van de mugggen. Andere Nederlanders die we ontmoet hebben, hadden ook 300 euro bijbetaald, omdat ze niet in deze kamer wilde verblijven. Dit is een truc die ze volgens mij bij veel reizigers doen. Eerst de mooie kamers laten zien waar een upgrade prijs bij hoort en vervolgens de kamer die je zogenaamd geboekt hebt (een kamer die je op geen enkele foto van het hotel of pharos terugvindt). Helaas kon Pharos niet tegemoet komen in de kosten vanwege artikel bla bla bla....Voor ons nooit meer berghotel Soll en nooit meer Pharosreizen. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 17 augustus 2017 bestemming: Oostenrijk / Muhltal, reisperiode: juli 2017

Onvriendelijk personeel Eten matig en eenzijdigvaak te weinig voor gemiddelde eter.Bedden uit het jaar 0 veel te laag!!!Schoonmaak goed. All inclusive GEEN all inclusive!! Klacht door Pharos niet serieus genomen!! ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws