Schrijf een ervaring over Pharos Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Pharos Reizen

Url: http://www.pharosreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: autovakantie

Logo van Pharos Reizen
Pharos Reizen won in 2016 de Reisgraag award Pharos Reizen won in 2018 de Reisgraag award

De naam van Pharos Reizen is afgeleid van de oudste vuurtoren ter wereld. Deze reisorganisatie maakt deel uit van de ANWB en is opgericht in 2002. Pharos Reizen specialiseert zich in autovakanties in heel Europa.

Het aanbod van Pharos Reizen is zeer divers. Enkele bestemmingen die je kunt kiezen zijn Frankrijk, Zweden, Kroatië, Oostenrijk, Duitsland en Italië. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende vakantietypes zoals stedentrips. rondreizen, avontuurlijke gezinsvakanties of fietsvakanties.

Bij een avontuurlijke gezinsvakantie kun je kiezen uit de bestemmingen: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Noorwegen, Oostenrijk, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Zweden. Kies je voor een rondreis dan kan je kiezen uit de landen Groot-Brittannië, Italië, Kroatië, Noorwegen, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Ierland, Denemarken, IJsland, Slovenië, Oostenrijk, Polen, Spanje, Tsjechië, Portugal, Letland, Litouwen, Finland, Hongarije, Rusland, Zwitserland, Bosnië-Herzegovina, Estland, Roemenië en Slowakije.

Tijdens een autovakantie met Pharos Reizen maak je zeker bijzondere ervaringen mee op de meest bijzondere plekjes van Europa. Dankzij het comfort van een eigen auto kun je op je eigen tempo langs alle mooie bezienswaardigheden rijden. Door haar expertise is Pharos Reizen toonaangevend op het gebied van autoreizen. Haar expertise ligt vooral bij rondreizen. Een vakantie van Pharos Reizen staat garant voor 3 dingen: plezier, gemak en zekerheid. Als onderdeel van ANWB staat Pharos Reizen voor zekerheid en betrouwbaarheid.

op 10 augustus 2018 bestemming: Frankrijk, reisperiode: augustus 2018

2 hotels waren goed, geen airco was jammer. Hotel de Nations was minder, na 9.00u uitchecken kost €10,00. Het
"specialiteitendiner"bestond uit een karig hoofdgerecht. Rest bij te bestellen. Het terras was zeer klein. Het lunchpakket mocht je niet zelf samenstellen zoals vermeld in de reispapieren En bij het uitchecken was er niemand aanwezig. Dat was geen klantvriendelijk hotel.
De reis zelf was super. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 2 augustus 2018 bestemming: Zweden / Hestra, reisperiode: augustus 2018

Gelukkig zit ik nu wel in Hestra bij Isaberg Mountain Resort ,ik heb het geprobeerd via jullie helaas is dat niet gelukt schijnbaar was het te veel moeite voor jullie of te ingewikkeld of geen goede medewerkers helaas ,jammer 1 telefoontje na een ander reisbureau en alles was geregeld. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 30 juli 2018 bestemming: Kroatië / Petrcane, Trogir, Dubrovnik, reisperiode: juli 2018

Kroatië zelf is heel mooi en als vakantieland echt een aanrader. Jammer genoeg hebben wij onze reis via Pharosreizen geboekt. De reis was €500 duurder dan bij TUI maar wij kozen er toch voor omdat de hotelkamers er geschikter uitzagen. Dit was helaas niet het geval. Het gaat om de reis ‘te kust en te keur’ op hun website. Je bent er van bewust dat de foto’s altijd worden genomen van de mooiste kamers, maar voor het geld wat je betaald zit je zeer slecht. Wij gaan zeker nog terug naar Kroatië maar zullen dat niet meer doen met Pharosreizen. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws