Schrijf een ervaring over Pharos Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Pharos Reizen

Url: http://www.pharosreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: autovakantie

Logo van Pharos Reizen
Pharos Reizen won in 2016 de Reisgraag award Pharos Reizen won in 2018 de Reisgraag award

De naam van Pharos Reizen is afgeleid van de oudste vuurtoren ter wereld. Deze reisorganisatie maakt deel uit van de ANWB en is opgericht in 2002. Pharos Reizen specialiseert zich in autovakanties in heel Europa.

Het aanbod van Pharos Reizen is zeer divers. Enkele bestemmingen die je kunt kiezen zijn Frankrijk, Zweden, Kroatië, Oostenrijk, Duitsland en Italië. Het is mogelijk om te kiezen uit verschillende vakantietypes zoals stedentrips. rondreizen, avontuurlijke gezinsvakanties of fietsvakanties.

Bij een avontuurlijke gezinsvakantie kun je kiezen uit de bestemmingen: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Noorwegen, Oostenrijk, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Zweden. Kies je voor een rondreis dan kan je kiezen uit de landen Groot-Brittannië, Italië, Kroatië, Noorwegen, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Ierland, Denemarken, IJsland, Slovenië, Oostenrijk, Polen, Spanje, Tsjechië, Portugal, Letland, Litouwen, Finland, Hongarije, Rusland, Zwitserland, Bosnië-Herzegovina, Estland, Roemenië en Slowakije.

Tijdens een autovakantie met Pharos Reizen maak je zeker bijzondere ervaringen mee op de meest bijzondere plekjes van Europa. Dankzij het comfort van een eigen auto kun je op je eigen tempo langs alle mooie bezienswaardigheden rijden. Door haar expertise is Pharos Reizen toonaangevend op het gebied van autoreizen. Haar expertise ligt vooral bij rondreizen. Een vakantie van Pharos Reizen staat garant voor 3 dingen: plezier, gemak en zekerheid. Als onderdeel van ANWB staat Pharos Reizen voor zekerheid en betrouwbaarheid.

op 5 juni 2018 bestemming: Ierland, reisperiode: september 2017

Diverse slordigheden ondervonden in de vouchers en ook de adressering van de hotels is ronduit slecht te noemen weinig echt prettige hotels in deze reis voor mij geen Pharos meer ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 17 december 2017 bestemming: Denemarken / diverse plaatsen, reisperiode: juni 2017

Veel beloofd op de website maar het merendeel van de hotels was slecht. Reisinformatie was summier en ten dele onjuist. Ga nooit meer met deze reisclub ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 3 december 2017 bestemming: Oostenrijk / Wildschngau, reisperiode: mei 2017

Onze bestemming was gewldig, wt een mooie omgeving! Reeds zveel jaar in Oostenrijk onze vakanties gevierd, maar dit mooie hoogdal was ons onbekend. Prachtige natuur, mooie oude boerderijen, vriendelijke mensen, zker voor herhaling vatbaar.
Het hotel was prima, het eten goed, de kamers gedateerd, maar daar was de prijs ook naar. Waren eerst problemen met onze aankomst. We moesten in de hal blijven staan, er werd ons geen stoel geboden, terwijl we bejaarde mensen zijn. We moesten gelijk onze kurtax betalen n de kosten voor de huisvesting van onze hond, die we al aangemeld hadden, maar dit grote bedrag moest wl meteen contnt voldaan worden. Het was n 19.00 uur, we waren moe en wilden wel naar onze kamer, maar we moesten dan toch maar 2 dorpen terug rijden, om geld te pinnen!
Geen warm welkom dus. Daarnaast mocht de hond in 1ste instantie niet in de verblijfsruimte komen, omdat daar k wel eens een hapje werd gegeten (dus niet in het restaurantgedeelte). De hond moest dus ook in de avond op onze kamer blijven. Uiteindelijk, nadat we daar zeer ontstemd over waren, mochten we de avond in een andere ruimte verblijven met de hond (waar dus k af en toe een maaltijd werd geserveerd aan bezoekers). Door deze hotelontvangst werd het gn 10, anders hadden we die zker gegeven! ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws