Schrijf een ervaring over Pharos Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Pharos Reizen

Url: http://www.pharosreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: autovakantie

Logo van Pharos Reizen
Pharos Reizen won in 2016 de Reisgraag award

De naam van Pharos Reizen is afgeleid van de oudste vuurtoren ter wereld. Deze reisorganisatie maakt deel uit van de ANWB en is opgericht in 2002. Pharos Reizen specialiseert zich in autovakanties in heel Europa.

Het aanbod van Pharos Reizen is zeer divers. Enkele bestemmingen die je kunt kiezen zijn Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland en Italië. Het is mogelijk om met de gehele familie op vakantie te gaan, of alleen met je partner of vrienden. Pharos Reizen biedt verschillende vormen autovakanties aan, waaronder autoreizen naar vakantieparken, stedentrips en all-inclusive vakanties. Afhankelijk van of je wel of niet met je kinderen reist, kun je een van de bestemmingen van Pharos Reizen kiezen.

Bij de vakanties met kinderen kan een reis naar België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Zweden, Zwitserland geboekt worden. Wanneer je zonder kinderen wilt reizen komen de landen Albanië, Bosnië-Herzegovina, Finland, Hongarije, Letland, Litouwen, Polen en Slowakije daarbij.

Tijdens een autovakantie met Pharos Reizen maak je zeker bijzondere ervaringen mee op de meest bijzondere plekjes van Europa. Dankzij het comfort van een eigen auto kun je op je eigen tempo langs alle mooie bezienswaardigheden rijden. Door haar expertise is Pharos Reizen toonaangevend op het gebied van autoreizen. Haar expertise ligt vooral bij rondreizen, met of zonder kinderen. Een vakantie van Pharos Reizen staat garant voor 3 dingen: plezier, gemak en zekerheid. Als onderdeel van ANWB staat Pharos Reizen voor zekerheid en betrouwbaarheid.

op 20 april 2017 bestemming: Duitsland, reisperiode: april 2017

Er staat een prachtaanbieding voor phantasialand. Voor kinderen tot en met 17 jaar. Helaas was deze aanbieding niet te boeken via de site; kinderen zijn maar tot en met 16 jaar. Tijdig bericht gestuurd en de eerste keer keurig teruggebeld. Deze mevrouw zag het probleem, ik zou teruggebeld worden door een collega die dit op zou kunnen lossen. Niet dus. Zelf maar weer gebeld, ik zou wederom teruggebeld worden. Tegen de tijd dat dat gebeurde was het arrangement op de door ons gevraagde datum niet meer beschikbaar. Sorry is het enige wat je hoort. En bedankt! Je kunt het arrangement wat aangeboden wordt eenvoudigweg niet boeken via de site! Ook de betreffende familiekamers niet waar het arrangement voor geldt. Is alleen mogelijk met twee volwassenen en twee kinderen tot met 11 jaar. Anders betaal je het volle pond. Je moet dan dus contact opnemen met pharos, kinderen invullen tot max 11 jaar en dan stuurt pharos een mail dat de leeftijden anders zijn en hopen op goedkeuring. 😳😳😳.... Lees meer

  • Algemeen 1
op 23 december 2016 bestemming: Oostenrijk / Kirchberg, reisperiode: juni 2016

Fijn hotel. Leuke omgeving. Veel te doen. Probleempje met de kleine op de kamer. Pharos geregeld dat we gratis grotere kamer kregen Top.... Lees meer

  • Algemeen 8
op 23 december 2016 bestemming: Oostenrijk / Fierbrunn, reisperiode: februari 2016

Wintersport in Schloss Rosenegg was super goed verzorgd... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws