Schrijf een ervaring over Pharos Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Pharos Reizen

Url: https://www.pharosreizen.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: autovakantie

Logo van Pharos Reizen
Pharos Reizen won in 2016 de Reisgraag award Pharos Reizen won in 2018 de Reisgraag award

Pharos Reizen is vernoemd naar de oudste vuurtoren ter wereld en is gespecialiseerd in autovakanties door heel Europa. Zo kun je bijvoorbeeld reizen maken naar Polen, Frankrijk, Kroatië en Tsjechië. In het jaar 2016 en 2017 is de reisorganisatie door Reisgraag.nl uitgeroepen tot 'Beste Reisorganisatie'. In 2018 ontving Pharos Reizen de award in de categorie autovakanties.

Bij het aanbod van Pharos Reizen kun je kiezen uit verschillende vakantietypes zoals wintersport, stedentrips, rondreizen, pretparken, hotelarrangementen, fietsvakanties en avontuurlijke gezinnen. Bij de avontuurlijke gezinsvakanties kun je onder andere surfen op de beste golven, rotsklimmen en abseilen in Italië, kanoën door Zweden en mountainbiken in Tsjechië.

Met de autovakanties van de reisorganisatie kun je in je eigen tempo genieten van de mooiste plaatsen in Europa. Ga voor een avontuurlijke gezinsvakantie of een roadtrip met vrienden. De organisatie gaat zelf ook regelmatig op reis met de auto waardoor ze als geen ander weten hoe fijn het is om zelf te bepalen wanneer je vertrekt. De meeste moderne auto's beschikken over airco wat de reis in warme landen aangenaam maakt en is er een navigatiesysteem aanwezig zodat de weg gemakkelijk te volgen is.

De reisorganisatie is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Daarnaast maakt de reisorganisatie deel uit van de ANWB.

op 11 augustus 2020 bestemming: Italië / Meerder, reisperiode: juli 2020

Wij hadden met vrienden een rondreis in Italie geboekt, samen met 1 auto.Door de corona regels mag je in Italie niet in 1 auto met mensen uit een ander gezin.Dus moesten we met 2 auto's deze rondreis maken extra kosten bijna 1000 euro aa brandstof, tol en vignet.We hebben daarom gebeld met Pharos of we konden omboeken of een voucher konden krijgen.Maar het enige antwoord wat we kregen was dat Italie veilig was en we er gewoon naar toe konden.Geen enige nedewerking en omdat we volgens hun niet gereageerd hebben op een mail van Pharos die in onze spam terecht is gekomen en die we dus hebben gemist.Moeten we nu onze volledige reissom betalen terwijl we de reis niet hebben gemaakt.Dat we het 2e deel niet hebben betaald daar werd niet op gereageerd, zelfs onze reis papieren werden gewoon opgestuurd.We hebben gemaild en gebeld met Pharos en ANWB maar totaal geen begrip voor de situatie.En dat terwijl we al meer dan 25 jaar lid zijn van de ANWB en al jaren op reis gaan via Pharos reizen.Maar totaal geen begrip of medewerking.Pharos reizen nooit meer. Bezint eer je begint. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 24 juli 2020 bestemming: Frankrijk / Autovakantie verschillende plekken, reisperiode: juli 2020

Een organisatie zonder enig empatisch vermogen. Mijn zwangere vrouw en ik wilden een autovakantie langs de Pyreneeën doen waarbij er bij de 20-weken echo een dag van te voren alles mis bleek te zijn.

Er moest gelijk gestart worden met verdere onderzoeken waarbij de vakantie niet door kon gaan. Na contact te hebben gehad met de leidinggevende kregen we een botte mail terug met woorden als: ‘prettige dag verder’ en ‘deze medische redenen zijn ongeldig voor tegemoetkoming.’ En ja, de hele situatie is daarbij nadrukkelijk uitgelegd.

Ik wil niet weten hoe deze botte organisatie handelt wanneer je ze daadwerkelijk in de reis an sich nodig bent. Waarschijnlijk krijg je een antwoord van: ‘zoek het zelf maar uit want je oorzaak staat duidelijk in de algemene voorwaarden.’

Nee, het gaat ons niet om het geld. Maar een stukje inleving bij personen in rouw is het minste wat je verwacht van een ‘professionele organisatie’.

Op vakantie met Pharos Reizen? Ik raad het ten zeerste af.

Zoals jullie zelf communiceren: ‘een prettige dag verder.’ ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 17 mei 2020 bestemming: Noorwegen / Noordkap, reisperiode: juni 2019

Hotel accommodaties niet conform geboekte rondreis Landland en vouchers. Soms ipv luxe hotel waarvoor betaald was een huisje. Soms slecht of niet georganiseerde ontbijt. Veel overbodige informatie tevoren en slechte communicatie tijdens en na de rondreis. Een 15 daagse rondreis van bijna 4000 euro voor 2 personen. Een routekaart van scandinavie kon er, ook na mail en telefonisch, niet van af. Onbeschofte behandeling een ANWB reisbureau onwaardig. Nooit meer boeken. ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws