Schrijf een ervaring over Disneyland Parijs en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Disneyland Parijs

Pagina 1 van 7 met 66 resultaten

op 12 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Paris, reisperiode: december 2018

De helft vd attracties hebben onderhoud. Hierdoor lange wachttijden en veel uitval attracties door drukte. Wachttijden van 3 uur geen uitzondering. Verder etenstijd voor 200 euro niet te gebruiken voor eten maar alleen te gebruiken in Disney shop. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 4 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Tussen kerst en oud en nieuw 3 dagen naar Disney geweest met mijn man en onze 5-jarige dochter. Gelukkig is het een rustig kind, want voor alle attracties sta je een uur in de rij. Maar we wisten dat we in een drukkere periode gingen, dus de wachttijden voor de attracties hadden we wel verwacht. Wat onverwachts kwam waren de rijen voor alle andere dingen. Voor de restaurants, voor de eetkraampjes, in de winkels en vooral bij de wc’s. Daar stonden de rijen tot ver buiten de toiletten en de gemiddelde wachtijd was een minuut of 40. Lekker dan, de meeste mensen komen hier met kleine kinderen en die kunnen echt niet 40 min hun plas ophouden. Overigens was een dagkaart 112 euro en als je ziet door wat voor mensenzee je je moet wurmen, kan ik me niet voorstellen dat ze de faciliteiten niet kunnen uitbreiden door de armoe. Daarnaast houden ze het ook graag druk. Tijdens de lunchtijd stond je bij een eettent 45 min in de rij terwijl alle kassa’s open waren. Maar zodra de druk ook maar iets afneemt, gooien ze gewoon de helft van de kassa’s dicht. Zodat de wachttijd alsnog op 45 min blijft. Ook was de kleine meid haar handschoenen kwijt geraakt, die zouden opgehaald kunnen worden bij de City Hall. Na de rij daar te hebben gezien hebben we de handschoenen daar maar laten liggen.
De meeste attracties duurden voor mijn gevoel ook veel minder lang dan wat we in Nederland gewend zijn, dus ik zou de volgende keer sowieso voor de Efteling gaan. Ook als je meetelt dat dingen die echt alleen in Disney te vinden zijn – zoals de Princessen Paviljoen – helemaal niet te doen zijn. 3 dagen lang stond de wachttijd op 120 minuten en dat red ik zelfs met mijn rustige kind niet, dus daar zijn we uiteindelijk helemaal niet geweest. En – wat ik nog nooit in welke andere park dan ook heb meegemaakt – attracties die kapot gaan terwijl je erin zit of in de rij staat. Zo hebben we in 3 dagen tijd 1 keer in de Pirates of the Caribbean gezeten die ermee ophield en waar we uit geevacueerd moesten worden en 1 keer in de rij voor Parachute Drop gestaan die er voor onze neus mee kapte en waar mensen ook uit gehaald moesten worden. Mocht iemand het zich afvragen – je krijgt geen goedmakertjes ofzo hiervoor, het is dan gewoon jammer voor je. ... Lees meer

  • Algemeen 2




op 29 december 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2019

Geen positief punt voor deze reis te beschrijven! Van alle windstreken waren er personen in het park aanwezig die zich in een sprookjeswereld waanden. Overal werden we door "volwassen"personen onder de voet gelopen welke waren gewapend met Mikeymouse oortjes. Ik moest mezelf af en toe een harde klap in het gezicht geven om mezelf weer te laten landen! Er zijn geen attracties, in feite bestaat Disneyland uit 1 lange wachtrij!!
Waarom er nog lachende gezichten om je heen staan komt omdat er ook verdovende middelen tegen betaling wordt verstrekt om wel een euforische ervaring te ondergaan.
Onze zeer slechte slogan is D is Ney!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 28 december 2019 bestemming: Frankrijk / Disneyland, reisperiode: december 2019

Dit was onze 2e keer Disney, dit keer 4dagen tijdens de kerst geweest,
Wat een super aankleding, Shows, parades, vuurwerk enz. Maar..... Wat een drukte, echt niet normaal, 60 tot 90 min voor een attractie, Met een Disney figuur op de foto, 60 min. Tassen controle 30 min, entree, 30 min, eten/drinken 30 min, nergens kunnen zitten. Op de foto met disney figuren is ook beperkter geworden, een deel kan je alleen mee op de foto via aanmelding van een app, echter die plekken zijn meteen vergeven. Fast pass mogen ze van mij ook afschaffen, nog meer betalen om voorrang te krijgen op de toch al hoge entree. De grootste attractie is echter als iedereen na de afsluiting naar de shuttle bussen gaat, echt nog nooit zoiets gezien, vechtende/scheldende mensen gezien die elkaar de bussen in en uit slaan om maar mee te kunnen, 100 man in een bus waar plek is voor 50, echt niet te geloven. Of wij nog eens gaa, ja denk het wel,maar dan ineen minder drukke tijd.

  • Algemeen 7
op 11 november 2019 bestemming: Frankrijk / Euro Disney, reisperiode: november 2019

Eerst een zeer matige hotel zgn piraten hotel 1 grote vreet schuur in de rij staan om in de eetzaal te komen! Graag een eitje dat kan kosten 1€ nog nooit meegemaakt!
Op het park aangekomen een grote mensen massa!!!!!
Dan maar in de rij 2uur voor een ritje van 3min echt een aanfluiting!
Veel en veel te druk!! Wachten wachten wachten! Dat was dag 1!
Dag 2 nog erger met geen pen te beschrijven moest verboden zijn!
6 volw en 2 kind 2000€ te gek voor woorden!
Dan nog de verdere prijzen niet normaal! Echt voor ons nooit weer!
Zal niemand aanraden om te gaan gaat maar om 1ding en dat is geld!
Doe u voordeel met dit bericht en zoek iets anders uit om met de fam een gezellige tijd te hebben

  • Algemeen 5
op 11 november 2019 bestemming: Frankrijk / Disneyland Parijs, reisperiode: november 2019

Veel attracties gesloten. Er zijn meer winkels en restaurants dan attracties. Diegene die open waren hadden een wachttijd van minstens 90 minuten. Bijna dezelfde wachttijd om aan eten te geraken. Veel te duur voor wat het is. De parade is wel leuk maar je kan hier weinig van zien omdat er zoveel volk staat op de plaats waar deze passeert. Wij hadden toch wel wat meer verwacht van onze Disneytrip. Zijn echt wel teleurgesteld teruggekeerd. Dit park is naar onze mening echt geen 87€ per persoon waard.

  • Algemeen 4
op 28 oktober 2019 bestemming: , reisperiode: oktober 2019

Er was een meet mickey mouse zaal, maar na een uur in de rij te hebben gestaan, tot grote teleurstelling washet helemaal geen mickey maar een andere onbekende figuur. Dat mocht wel van te voren aangegeven worden.

  • Algemeen 1
op 25 oktober 2019 bestemming: , reisperiode: oktober 2019

24 okt 2019 ging ik met gezin naar Disneyland Parijs vanwege ons 25 jarige huwelijk . Wij hadden er veel zin in. Met de auto erheen want hadden uitgerekend dat het met de bus duurde was een retour voor 6 personen, want op de site van Disney stond €20,- parkeren Dus niet €30,- voor het parkeren ..€522,- intree voor 1 dag 1 park dat wisten wij maar daar krijg je wel wat voor dachten wij. Niet dus alle achtbanen waren dicht op de site kon je zien welke attractie’s er dicht waren ,dat waren er 2 (Disney park) . Maar dat bleek dus niet zo te zijn alles waar je boven de1.20 m moest zijn was gewoon dicht . Nou dat is lekker sta je daar met je kinderen van 17 , 18 , 22 en 23 jaar dan maar 90 min in de rij staan voor peter pan vlucht en nog 5 andere soort attracties . Mensen die daar werken 9 van de 10 begrijpen niks vertikken het om Engels te spreken , hebben geen haast . Dus iets bestellen is lastig en de helft krijg je niet van wat je besteld hebt. Belachelijk dat er fasspas kaarten zijn , dat zijn kaartjes dat je voorrang hebt op andere wachtende mensen die ook graag een ritje in een attractie willen doen, maar waardoor je nog langer moet wachten omdat hun voorrang hebben belachelijk ..... de parade is leuk en het vuurwerkshow is mooi maar de rest nee dat is geen €87,- waard ga naar de Efteling kost de helft en je hebt de zelfde attractie’s . Disney hier moeten jullie wat aan doen.... jullie weten als er attractie’s dicht zijn ( en dat waren er die dag een heleboel) dat jullie ook de prijs aanpassen net zo eerlijk.

  • Algemeen 4
op 22 oktober 2019 bestemming: Frankrijk / Eurodisney, reisperiode: oktober 2018

Vandaag dagje euro Disney gedaan, wat een ramp!!! Minimale wachttijd was 3 uur, 1 handtekening, 1 attractie en een parade en toen was de dag om, dure dag dus!! Voor ons nooit weer.

  • Algemeen 4
op 22 oktober 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2019

Samenvatting: de prijs-kwaliteitverhouding is helemaal zoek bij dit park. De kwaliteit van het park is minder dan de Efteling. Minder attracties, minder entertainment, extreem lange rijen en veel te weinig capaciteit bij de dure horeca. Als je na 30 minuten je eten hebt, kan je letterlijk op de grond gaan zitten, want er zijn te weinig tafels en stoelen voor de bezoekers.
Verhalen als dat je in een dag niet alles kunt doen, zijn alleen maar waar door de lange wachtrijen. Ik vond het aantal attracties en de kwaliteit daarvan namelijk zo geweldig. Niveau van een park als Slagharen, Drievliet of Hellendoorn. Lange rijen dus. Die kan je omzeilen door bij te betalen. Op de foto met Mickey of Goofy? Bijbetalen. Parkeerterrein 30 euro per dag.
Kort en goed: bespaar je de autorit van vijf uur en ga lekker naar Efteling, Drievliet of Slagharen.

  • Algemeen 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende