Schrijf een ervaring over Disneyland Parijs en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Disneyland Parijs

Pagina 1 van 6 met 55 resultaten

op 24 juni 2019 bestemming: Frankrijk / Disneyland, reisperiode: juni 2019

Vandaag werd ik als een terrorist behandeld bij de controleposten. Ik had namelijk een open flesje plat water bij. Controle is goed maar dit ging wel een beetje te ver.... Mijn open flesje plat water werd in beslag genomen. Met de vermelding ik geen vloeistoffen mee het park in mocht brengen. Vandaag dag 4 steeds met water binnen gemogen maar nu had ik pech "BETRAPT". 🤦🏻‍♀️ ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 31 mei 2019 bestemming: Nederland / Tilburg, reisperiode: mei 2019

Het park is erg mooi en leuke attracties en werknemers bij attracties waren over het algemeen heel erg vriendelijk maar! De rijen bij de kassa waren erg lang 2 van de weet ik veel van de aantal kassa’s was open zelfde als bij de eet puntjes. Werknemers daar waren sloom toonde geen initiatief en werkte niet efficiënt Zelf werk ik ook in een pretpark (Efteling) en ik zou direct ontslagen worden mocht ik met zo ongeïnteresseerd huidig zitten en zo langzaam ter werk gaan ... Lees meer

  • Algemeen 7




op 20 mei 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2019

Ongelooflijk hoeveel slechter het parecht in 20 jaar is geworden. Veel attracties tegelijk gesloten. Geen vernieuwing. Lange rijen, onvriendelijk personeel. Je kunt vele keren naar efteling voor zelfde geld. Veel attracties storing. Een uur voor sluiten gooien ze attracties dicht. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 19 mei 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2019

Veel attracties zijn ze aan het renoveren
Eten en drinken absurd duur. De 2 parken samen hebben ongeveer evenveel grote attracties als efteling. Je hoeft dus niet zo ver. Fransen niet vriendelijk vaak. Sommige rijen echt te lang. Eten vreselijk.

  • Algemeen 2
op 9 mei 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2019

Ik vond het park geweldig. Ik ben gehandicapt loopt moeilijk loopt met stok. Gehandicapten plaatsen voor parkeren waren geblokkeerd. De loopbanden stonden werden niet aangezet. Zodoende veel te ver naar de ingang. Ja en dan begint het lopen.
Jammer.

  • Algemeen 8
op 3 mei 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2019

Veel te lange rijen, in twee dagen hebben we drie attracties gezien. Niet te doen.

In de Hakuna Mataram, een eetcafé heeft een medewerker me twee keer laten betalen voor twee porties patat, zogenaamd omdat het de eerste keer niet lukte. Meteen mijn bankrekening laten zien met dubbele afschrijving, maar daar had hij niets mee te maken. Zo heb ik veertig euro betaald voor twee porties patat met bijhap. Klacht ingediend, nog steeds geen reactie ontvangen.

Nooit meer.

  • Algemeen 3
op 26 april 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: april 2019

Het is het niet waard 1. Er lopen echt veel asos rond 2. je Betaalt Teveel omdat, het te druk is 3. Je staat 2 Uur Buiten In De Rij Voor Nog Geeneens 3 Min. Atractie🤦‍♂️ ik raadt het niet aan

  • Algemeen 2
op 22 april 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2018

Zojuist in Disneyland Parijs geweest, we wisten dat het druk zou zijn en gingen met een instelling heen dat we wel zouden zien.
Ik ben op dit moment zwanger en het is me zwaar gevallen die twee dagen Disney.
Allereerst kun je als je zwanger bent een speciale kaart aanvragen zodat je niet zo lang in lange wachtrijen hoeft ze staan (je partner mag uiteraard ook mee)

Bij de ingang liet ik mijn bewijs van zwangerschap al zien, in het Frans werd er wat gemompeld, en we kregen onze entreetickets. Wij gingen er vanuit dat deze geactiveerd waren als een soort "voorrangspas". We komen niet elke dag in Disneyland dus we hadden geen idee en liepen maar door.
Bij iedere attractie werden we steeds geweigerd op onbeschofte manier, we snapten maar niet waarom. In de reguliere wachtrij staan was ook geen optie ivm mijn rug.

Uiteindelijk was er een vriendelijke goed Engels sprekende vrouw die ons wel kon helpen, voor de speciale kaart moesten we naar de City Hall.
Daar stond een enorm lange rij met mensen die dus ook zo'n kaart nodig waren. (Mensen met een (tijdelijke) handicap).
We hebben daar 45 minuten staan wachten op een EasyAccesCard voor mensen die juist NIET zouden hoeven te wachten.
Dat is toch belachelijk?!

Later op de avond gooien ze alle restaurants dicht zodat je naar de grote "vreetschuur" moet, waar maar de helft van de kassa's open zijn, maar wel grote rijen mensen wachten op hun menu.
Wij hebben 30 minuten staan wachten, tot ik niet meer fatsoenlijk kon staan en we de rij geïrriteerd hebben verlaten.
Ik heb mijn buik met een bak popcorn van een standje moeten vullen.

Al met al zeer onvriendelijk park voor zwangere vrouwen of mensen die het niet lang staand volhouden.

  • Algemeen 5
op 20 april 2019 bestemming: Frankrijk / Boulevard de parc, reisperiode: april 2019

Op een vrijdag middag waren wij met school naar Disneyland Parijs. We verwachtte een leuke rit te gaan maken in de Hollywood-Tower, maar we werden gelijk aangesproken. Wij stonden namelijk in de rij en vervolgens begint een werknemer tegen ons Frans te praten, wat wij dus niet konden verstaan. "Sorry, we don't speak French." zei mijn vriend. "Who cares about your language?!" vroeg de werknemer opeens met een boze toon. Mijn vriend snapte er niks van en zei tegen ons dat het nergens op sloeg. Opeens gaat die vrouw tegen hem zeggen dat hij 'poor' is en dat hij mag vertrekken.

Is dit service? Gaan jullie zo met klanten om?

Daarbij moesten wij van 16:45 tot 17:45 wachten tot we eindelijk konden lopen in de rij! De werkneemster stond gewoon te praten met andere werknemers, terwijl er te veel mensen stonden te wachten! Dit heeft ons anderhalf uur gekost tot we eindelijk een hapje konden eten. Het eten was dan ook nog eens koud en niet te eten. Met buikpijn terug in de bus! Geweldig!😐

  • Algemeen 3
op 7 maart 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: maart 2019

Waardeloos vol park. Disney is een enorm overgewaardeerd park..teleurgestelde kinderen, want gemiddeld 60-80 min wachten voor de leuke attracties. Verklede poppen lopen je zo voorbij... duur en alleen maar vet vreten! Nooit meer!!! Voortaan Efteling

  • Algemeen 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende