Componeer jouw eigen reis bij Hannick Reizen

Geschreven op 18 december 2015 door Anique

Componeer jouw eigen reis
Componeer jouw eigen reis
Muziekliefhebbers hebben steeds meer behoefte aan het zelf samenstellen van een ideale reis, in plaats van de kant-en-klaar producten. Hannick Reizen speelt hier op in door een nieuwe soort reis toe te voegen aan het aanbod, namelijk de Compose reizen. Deze reizen zijn voor de zelfstandige reizigers die houden van flexibiliteit, vrijheid en muzikale verrijking.

Compose reizen

Bij de Compose reizen stelt de reiziger zelf zijn ideale muziekvakantie samen, met de hulp van Hannick Reizen. De reizen vind je uitsluitend op de website of in een aparte flyer. Er zijn op het moment drie Compose reizen beschikbaar op de website van Hannick Reizen. Dit is de reis 'Winter muziekfestival in Noorwegen', 'Requiem Verdi in trendy Bilbao' en 'Bachfest in muziekstad Leipzig'. Je kan hierbij zelf kiezen voor het vervoer dat het beste bij je past, dineert in zelfgekozen restaurants en Hannick Reizen reikt handvatten aan in de vorm van muziek, excursies en accommodaties. Ook is er geen strak programma, zodat je voldoende vrijheid hebt maar wel met boeiende achtergrondinformatie van de muziekexperts op pad gaat. Niets moet en heel veel mag.

Boeken

De nieuwe reizen zijn vanaf nu toe boeken voor volgend jaar. De reizen duren vier of vijf dagen en vertrekken in maart, april en juni. Meer informatie over de reizen vind je op de website van Hannick Reizen.

Nieuws