Met Hannick Reizen naar een uniek zomerfestival

Geschreven op 5 juni 2015 door Vanessa

Militaire Taptoe Edinburgh
Militaire Taptoe Edinburgh
Altijd al eens een bijzonder zomerfestival willen meemaken in Groot-Brittannië? Reisorganisatie Hannick Reizen biedt deze zomer mooie rondreizen aan naar drie populaire zomerfestivals in Edinburgh, Hereford en Glyndebourne. Tijdens deze reizen zul je niet alleen het festival bezoeken maar ook kennis maken met de omgeving en mooie steden en interessante bezienswaardigheden ontdekken.

Three Choirs Festival, Hereford

Van 25 juli tot 1 augustus vindt het Three Choirs Festival plaats in Hereford, een plaatsje in het westen van Engeland. Op het programma staan verschillende koor- en orkestconcerten. Met Hannick Reizen kun je naar dit festival toe. Tijdens de 8-daagse rondreis, die vertrekt op 26 juli, bezoek je 4 concerten van o.a. Matthäus-Passion, Verdi Requiem en Missa Solemnis en ontdek je ook veel van de omgeving tijdens een bezoek aan Oxford en Worcester.

Glyndebourne Operafestival, Glyndebourne

Glyndebourne is een landhuis in de buurt van Lewes in het Engelse graafschap East Sussex, in het zuiden van het land. Op 24 mei 1934 werd de eerste voorstelling, Le nozze di Figaro van Mozart, ten gehore gebracht. En sindsdien is het een jaarlijks terugkerend muziekfestival. Karakteristiek voor het festival is de intieme sfeer, waar de uitgebreide picknicks in het park rond het theater sterk aan bijdragen. Bij Hannick Reizen boek je nu een 4-daagse vliegreis in combinatie met de beste entreekaarten en een luxe picknick inclusief champagne. Vertrekdatum is 12 augustus 2015.

Edinburgh Festival & Militaire Taptoe, Edinburgh

Een van de bekendste culturele festivals ter wereld is het Edinburgh Festival & Militaire Taptoe. Dit festival staat in het teken van muziek, theater, cabaret en allerlei andere vormen van kunst en ontspanning. Met Hannick Reizen vlieg je naar de hoofdstad van Schotland en ontdek je niet alleen het festival maar ook de prachtige stad. Uiteraard is de avondshow van de Militaire Taptoe inbegrepen, evenals een bezoek aan de Royal Botanical Gardens. Datum van de reis is 17 t/m 20 augustus 2015.

Nieuws