Reizen rondom de feestdagen nu boekbaar bij Hannick Reizen

Geschreven op 7 juli 2015 door Lan

De Staatsopera in Boedapest in de kersttijd
De Staatsopera in Boedapest in de kersttijd
Hannick Reizen, de specialist in muziek- en cultuurreizen, heeft de reizen rondom kerst en oud en nieuw weer online staan. Hiermee is het mogelijk om met Hannick Reizen de kerstdagen door te brengen in diverse sfeervolle steden. Wil je liever het nieuwe jaar inluiden in een ander land? Dan zit je bij Hannick Reizen goed. De reisorganisatie biedt namelijk ook muzikale oud en nieuw reizen aan.

Kerstreizen

De kerstreizen zijn 4, 5 of 6 dagen en gaan naar Dresden, Wenen, Boedapest, Munster, Hildesheim, Keulen & Bonn, Wurzburg en Maagdenburg & Quedlinburg. Afhankelijk van de bestemming vertrek je per vliegtuig of touringcar. De feestelijke kerstreizen staan in het teken van muziek en cultuur. Zo staan diverse bekende opera's, balletvoorstellingen, musea, luxe diners en kerstconcerten op het programma. Er is ook de mogelijkheid om te genieten van het kerstdecor in de steden en de bezienswaardigheden te bewonderen. Begin kerstochtend bijvoorbeeld met een ontbijt in Boedapest, waarop je aansluitend naar het beroemde ballet 'De Notenkraker' van Tsjaikovski gaat. Na afloop brengt de reisleider je langs de bezienswaardigheden van de stad en je sluit de dag af met een kerstdiner. Je verblijft bij alle reizen van Hannick Reizen in luxe 4 – en 5 sterrenhotels.

Oud en nieuw reizen

Met de oud en nieuw reizen kun je het jaar afsluiten en het nieuwe jaar inluiden in verschillende steden. De oud en nieuw reizen van Hannick Reizen gaan naar Lissabon, Hamburg, Stuttgart, Wiesbaden en Berlijn. Je bent 4 of 5 dagen van huis en logeert in de beste hotels. Op het programma staan excursies in de stad, nieuwjaarsconcerten, opera's en balletvoorstellingen. Bij een aantal reizen is het ook mogelijk om te genieten van een diner. Je kunt bijvoorbeeld op oudejaarsdag in Lissabon een uitgebreide collectie van Portugese Azulejo's bekijken en vervolgens genieten van de vele festiviteiten in de stad. De avond begin je met een concert en daarna kun je genieten van geheel verzorgde oudejaarsdiner. Vervolgens zal er geproost worden op het nieuwe jaar.

Bij Hannick Reizen is er een ruim aanbod om met de feestdagen op vakantie te gaan. De reizen hebben allemaal een uitgebreid programma. Afhankelijk van de reis is het is ook mogelijk om een aantal andere muziekconcerten of opera's te bezoeken die niet op het programma staan. Alle reizen worden begeleid door een enthousiaste muziekkenner die ervoor zal zorgen dat je kunt genieten van een informatieve, culturele, muzikale en zorgeloze vakantie.

Nieuws