Nieuw Statendam vaart vanaf december 2018

Geschreven op 3 oktober 2018 door Egbert

Nieuw Statendam van HAL
Nieuw Statendam van HAL
Het prachtige cruiseschip Nieuw Statendam van Holland America Line vaart vanaf december 2018 in de wateren van Europa. Op dit schip klopt elk detail. Van vertrouwde elementen die trouw blijven aan de rijke historie en elegante stijl tot hypermoderne innovaties die het schip heel bijzonder maken. 

Mooi ingerichte hutten

De hutten hebben allemaal zeezicht en bieden ruimte aan 5 gasten. In de kamer is veel comfort en gemak door de slimme opties zoals USB-aansluitingen naast het bed. Daarnaast is er een luxe douchecabine in de hut en opmaat gemaakte kasten.

Verfijnde suites

De luxe suites zijn voorzien van nieuwe meubelen en sfeerverlichting. De suites hebben van de vloer tot het plafond prachtig zeezicht. Bij deze suite krijg je een persoonlijke conciërge en voorrang op de levering van bagage. Tenslotte krijg je bij deze hut een privé-veranda waarvan de vloer is gemaakt van teakhout.

Relaxt dineren

Tijdens de cruises op Nieuw Statendam kun je volledig op je gemak dineren. Op het cruiseschip bevinden zich 3 restaurants, waaronder de Lido Market waar je eigentijds kunt dineren. Daarnaast kun je dineren bij het zwembad in het Dive-In restaurant. Tenslotte is er nog het Grand Dutch Café wat is geïnspireerd door de Hollandse historie, compleet met Delfts blauw servies.

De rondreizen

Rondreizen die worden aangeboden op dit cruiseschip zijn reizen naar veel diverse bestemmingen, zoals de 14-daagse reis door de Baltische staten. Verder worden er reizen aangeboden door Noorwegen, Ierland, Italië en nog veel meer leuke bestemmingen.

Nieuws