Schrijf een ervaring over Simbo en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Simbo

Simbo
7,4 in 64 reviews
 Simi Reizen
8,7 in 100 reviews
3 consumentenawards:
Simi Reizen won in 2015 de Reisgraag award Simi Reizen won in 2016 de Reisgraag award Simi Reizen won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
GOfun.nl
7,6 in 21 reviews
1 consumentenaward:
GOfun.nl won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 7 met 64 resultaten

op 17 februari 2017 bestemming: Nederland / Camperduin, reisperiode: juli 2017

Slecht programma, zwakke leiding
Simbo is inmiddels failliet gegaan trouwens.

  • Algemeen 4
op 3 december 2016 bestemming: Nederland / renesse, reisperiode: juli 2016

Reisleiding om de haver klap ziek door schimmel in de tent, volgende keer leiders zoeken met beter immuunsysteem! De informatie vooraf klopte niet en het gezelschap was absoluut bout. Eten was niet de pruimen als het aanwezig was (1/5 deel van de tijd). Zelf de Jumbo in de buurt maar geplunderd voor de ernstigste honger te koesteren. Kortom een heel slechte ervaring. We zouden allemaal een tafel en stoelen bij de tent hebben, komen we daar aan zitten daar 5 drugsverslaafde, analfabetische, onopgevoede, achterbakse schandaaltjes die alles hebben toegeeigend! Wat denk je dat Simbo doet: GEDOGEN. Wij denken om alles dan toch maar een beetje naar wens te maken, laten we er eentje drinken. Wat denk je dat simbo doet: FLIPPEN. 2 uitersten van simbo, slechte uitersten! Schimmel in de tenten die alsmaar groter werd, het leek wel mn maag, ook het ontbijt was bagger, in het begin sowieso karig, maar later gewoon ontbijt van een weekje of drie oud. Geen probleem toch? oh jawel, terug van vakantie en hartstikke ziek geweest van die bedorven boterhammen. Ah nog een leuk feitje, de kroegen zijn harstikke klein en bovendien spat de gezelligheid er niet bepaald vanaf. Hoe zullen we het noemen? RAMPZALIG. Elk nadeel heb zn voordeel, zou Cruijf zeggen, het noodnummer was ten alle tijde beschikbaar. En meer dan dat onze reisleidster appte ons voor het slapen gaan, how sweet :)

  • Algemeen 2
op 13 september 2015 bestemming: Engeland / Eastbourne, reisperiode:

Fantastische ervaring met Simbo, leuke groep, goed georganiseerd. Leerzaam en vooral leuk! Genoeg vrijheid, leuke uitjes, kortom voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 8
op 7 september 2015 bestemming: Nederland / Camperduin, reisperiode: juli 2015

Gezellige meidenboel op het meidenkamp. Niets dan positieve geluiden van onze dochter. Locatie is perfect gelegen naast het strand. Leuke creatieve activiteiten gecombineerd met actie (golf surfen!) en strand. Ik weet niet of het Meiden Magazine kamp geschikt is om meerdere jaren achter elkaar te doen. Dus volgend jaar waarschijnlijk een week Beach Fun op dezelfde locatie!

  • Algemeen 9
op 4 september 2015 bestemming: Nederland / Wekerom, reisperiode: juli 2015

Ik vond het super leuk!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 8
op 3 september 2015 bestemming: Zweden / Ed, reisperiode: juli 2015

Dit was de eerste keer dat ik in de zomervakantie op kamp ging. Ik heb me samen met mijn zus opgegeven voor de groep van 13-16 jaar. Ik vond het kanokamp van 6 dagen waar we mee begonnen erg leuk. Ook de mountainbiketocht en de spannende activiteiten in het bos vond ik heel gaaf. Dit was echt de leukste vakantie die ik tot nu toe heb gehad.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 3 september 2015 bestemming: Zweden / Ed, reisperiode: augustus 2015

Het was een vakantiekamp voor jongeren van 13-16 jaar. De georganiseerde activiteiten en de begeleiding waren superleuk! Het was een onvergetelijke vakantie voor mij.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 2 september 2015 bestemming: Engeland / Brighton, reisperiode: juli 2015

Een talenreis in Brighton. Werkelijk alles was door Simbo Reizen goed voorbereid en verder geregeld. Leuke reisbegeleiders, gedreven en hooguit een paar jaar ouder dan veel deelnemers. Veel kunnen zien in Brighton, maar zeker ook in Londen. Ik was blij dat ik twee weken kon gaan. Eťn week is eigenlijk net te kort en twee weken is precies mooi. Ik ga zeker nog een keer !!!!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 2 september 2015 bestemming: Engeland / eastbourne, reisperiode: augustus 2015

Het was gezellig in eastbourne. De lessen waren ook leuk omdat je er iets van kon leren. Het was ook heel leuk omdat we naar eastbourne en Brighton en naar Londen gingen

  • Algemeen 6
op 2 september 2015 bestemming: Engeland / Eastbourne, reisperiode: juli 2015

Leuke vakantie. Mijn dochter heeft een gezellige en leerzame vakantie gehad

  • Algemeen 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • `
  • Volgende