Simbo en GOAL! organiseren voetbalkamp

Geschreven op 19 april 2018 door Gina

Het Maffe GOAL! Voetbalkamp
Het Maffe GOAL! Voetbalkamp
Reisorganisatie Simbo en GOAL! organiseren samen een voetbalkamp voor kinderen tussen de zeven en twaalf jaar. GOAL! is een tijdschrift voor jongeren dat gaat over voetbal en is daarmee de geschikte kandidaat voor een samenwerking met Simbo. Het Maffe GOAL! Voetbalkamp is voor iedereen: of je nou de beste bent van je voetbalteam of je vindt voetbal gewoon een leuke hobby, iedereen is welkom op het kamp.

Tijdens het voetbalkamp is het niveau waarop je speelt niet belangrijk. Het plezier staat voorop! Naast de vele voetbalactiviteiten, challanges en quizzen waar GOAL! zo bekend om is, staat er ook een meet en greet met een geweldige freestyler op de planning, leer je tekenen van de enige echte GOAL!-striptekenaar van Junior & Co en ga je quad rijden. En misschien nog wel het leukste feitje voor de kinderen: op dit kamp zijn ouders niet toegestaan.

Het Maffe GOAL! Voetbalkamp vindt voor het eerst plaats in de meivakantie. Het kamp duurt vijf dagen en vindt plaats in Bergeijk. Het voetbalkamp zal ook in de zomer elke week worden uitgevoerd. Ook in de zomer vindt het kamp ook plaats in Bergeijk, alleen duurt het kamp dan vier dagen.

Nieuws