Reviews over Simi Reizen

op 9 augustus 2023 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2023

Wat een geweldige reis is de rondtocht in Sri Lanka! Alles is tot in de puntjes verzorgd, van de maaltijden tot de activiteiten en het busvervoer, we hoefden ons nergens zorgen over te maken. Het programma zit hartstikke vol met activiteiten, waarbij culturele activiteiten worden afgewisseld met fysieke activiteiten en de natuur ontdekken. De accommodaties waren allemaal prima, de hotelmedewerkers doen alles voor je. Ook onze gids Danu, de buschauffeur en zijn assistent/onze bodyguard hebben ervoor gezorgd dat we een fantastische tijd hebben gehad. Het was een prachtige reis door een heel divers land met een superleuke groep reisgenoten. Als je van een intensieve vakantie houdt met veel afwisseling in activiteiten, dan zou ik zeker deze reis kiezen! ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 21 oktober 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: oktober 2022

Een geweldige reis gehad met Simi! Veel leuke activiteiten en enorm divers. Sri Lanka is ook een heel divers land. Super mooie natuur, tropische stranden en veel cultuur. Dat maakt de reis ook zo leuk! Er zijn veel actieve activiteiten, maar je duikt ook echt in de cultuur en het dagelijkse leven van de Sri Lankanen. Het vervoer en de reislijding was top! Wij hadden een gecancelde vlucht op de heenreis dus we kwamen later aan waardoor het programma (of een deel daarvan) een beetje in het water viel. Dit is echt super goed opgelost door onze reisleidster waardoor we alsnog een geweldige vakantie hebben gehad! Dit was mijn eerste verre reis en ik ben heel blij dat ik deze met simi gemaakt heb. Het is super fijn als je hier nog niet super veel ervaring mee hebt dat je altijd bij iemand terecht kan met vragen en dat alles geregeld wordt voor je. Kort om een geweldige ervaring om nooit te vergeten. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 17 september 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: september 2022

De reis was fantastisch
Super leuke activiteiten, heel afwisselend en goed georganiseerd ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 17 september 2022 bestemming: Sri Lanka / Negombo, reisperiode: september 2022

Ik vond de slaap locatie niet altijd even goed maar de vakantie was echt top

 • Algemeen 8
op 29 juli 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2022

Afgelopen juli voor het eerst met Simi Reizen mee geweest. Het ging hierbij om een 16 daagse reis naar Sri Lanka Wat een geweldige reis!! Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Ook bij onverwachte omstandigheden ( zoals een vluchtwijziging) werd dit snel en goed opgelost. Mijn complimenten!
Het was een geweldige, goed georganiseerde vakantie, waarin ik veel heb gezien, gedaan en nieuwe mensen heb leren kennen. Iris ( reisbegeleidster) zou ik elke reis wel mee willen hebben. Wat een leuke/ enthousiaste meid!
Ik zou Simi reizen aan iedereen aanraden. Ik zit nu alvast te bedenken waar ik volgend jaar heen zou willen :)

 • Algemeen 10
op 27 juli 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2022

De reis was fantastisch. Ondanks de huidige crisis in Sri Lanka heeft Simi deze reis tot een succes kunnen maken. We zijn van tevoren goed geÔnformeerd over de situatie en de plannen. Sri Lanka is een fantastisch mooi land en de reis door Simi heeft veel dingen inclusief. Ook onze reisleidster Iris was super behulpzaam en gezellig. Echt een top reis gehad!

 • Algemeen 10
op 27 juli 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2021

De reis was fantastisch, alles was goed geregeld. Van activiteiten tot hotels en eten. Een leuk en afwisselend programma met een fijne Reisleidster en gids.

 • Algemeen 10
op 26 juli 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2022

16 dagen een rondreis door Sri Lanka waarvoor alles tot in de puntjes geregeld was. Vluchten, overnachtingen, maaltijden de gehele dag, vervoer tussen bestemmingen. Eťn vlucht werd geannuleerd waardoor wij onverwachts 1 nacht ergens anders moesten verblijven, direct werd er een hotel voor ons geregeld. Top! De reisleiding van Simi was een zeer gezellige meid die ook professioneel te werk ging. Ik heb mij enorm vermaakt, het was een fantastische reis en had dit zeker niet willen missen!

 • Algemeen 10
op 26 juli 2022 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: juli 2021

Afgelopen 16 dagen ben ik mee geweest met de Simi rondreis door Sri Lanka.
Het was mijn tweede keer met Simi, en opnieuw heb ik een geweldige reis gehad.

In het nieuws was er veel te doen over de situatie in Sri Lanka. Echter heeft Simi hier super op ingespeeld. We kregen vooraf updates. Tijdens de reis hadden we een lokale reisgids. De reisgidsen gingen overal mee naartoe en ook Iris hield ons up to date over de situatie. Hierdoor heb ik mij geen moment onveilig gevoeld.

De reis zelf was super regelend. Zoals op de website stond vermeld was het een volledig verzorgde reis. Van ontbijt, lunch tot de activiteiten alles werd gedaan.

Ook reisleidster Iris was super! Iris was relaxed en flexibel. Ze had oog voor de verschillen in de groep en zorgde ervoor dat iedereen het naar zijn/haar zin had. Ze maakten lol en haar enthousiasme zorgde ervoor dat de reis alleen maar leuker werd!

 • Algemeen 9
op 25 juli 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2022

Vanaf het moment van boeken is er altijd duidelijke communicatie geweest mbt de reis. Ook toen het in Sri Lanka wat onrustiger werd bleven we goed geÔnformeerd. De reis zelf was top geregeld! Geen seconde Ďlastí gehad van de situatie die zich hier afspeelt en ook geen onveilig gevoel gehad.
Mede dankzij onze reisleidster Iris was dit echt 1 van de aller mooiste/leukste/bijzonderste reizen die ik heb mee gemaakt in mijn leven!

 • Algemeen 10
op 25 juli 2022 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: juli 2022

De rondreis door sri-lanka was een ries om nooit te vergeten. Deze reis was voor mij de eerste reis buiten Europa en het is me zeer goed bevallen. Alles is goed geregeld en in deze lastige tijd in sri-lanka met tekorten zijn wij niks tekort gekomen. De tourguid heeft ervoor gezorgd dat wij alle mooie plekken van sri-lanka hebben gezien.
De reis was een goede combinatie tussen actief, natuur en cultuur.
Ik zal deze reis aan iedereen aanbevelen.

 • Algemeen 8
op 5 juni 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: mei 2022

Hele mooie reis mogen maken naar Sri Lanka in mei. Bij alle vragen die we hadden werden we meteen geholpen door het hoofdkantoor of via de andere kanalen. Goed georganiseerd en super veel leuke dingen mogen doen. Ook de ruimte voor extra activiteiten was top. Alles zit in principe inbegrepen dus meer kunnen doen dan dat we hadden kunnen denken.
Al met al geweldige reis!

 • Algemeen 10
op 28 mei 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: mei 2022

Simi is een fijne organisatie. Ze bieden diverse groepsreizen aan met veel verschillende bestemmingen en vrijwel altijd met leeftijdsgenoten. Het contact verloopt soepel en snel en de prijs-kwaliteitverhouding is top.
zelf had ik een fantastische ervaring. Ik had een super gezellige groep met leuke activiteiten in een geweldig land, wat waren we uit!

 • Algemeen 10
op 3 januari 2020 bestemming: Sri Lanka / Zwolle, reisperiode: november 2019

Een geweldig land met vele verschillende landschappen en een leuke groep mensen.

Ik heb een hele leuke vakantie gehad waar we vele verschillende plekken hebben bezocht. Er zitten leuke activiteiten in en al het eten is geregeld. Er waren hele aardige Sri Lankaanse mensen die met ons mee reisden en ervoor zorgden dat het ons aan niks ontbrak. We kregen ook nog wat cultuur mee, en hebben een echte locale lunch meegemaakt. Dit vond ik bijzonder om mee te maken. Alles gewoon echt goed geregeld, ook met dank aan de reisleidster vanuit Simi.

De landschappen vond ik indrukwekkend, helemaal de theeplantages en de landschappen die te zien waren tijdens de treinreis. Echt een must do als je in Sri Lanka bent.

Daarbij hadden wij een erg gezellige groep, waarin iedereen alleen reisde. Het klikte goed en konden met elkaar een leuk feestje bouwen.

Ik zal deze reis zeker aanraden, helemaal gezien de prijs-kwaliteit verhouding.

Simi, dankjewel voor de zeer geslaagde vakantie!

 • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: Sri Lanka / Sri lanka, reisperiode: november 2019

Deze reis was echt geweldig, mooi land, aardige locals. Top geregeld allemaal. Goede gids en reisleidster. De groep was leuk en gezellig waardoor ook zeker de reis geslaagd was. Veel mooie plekken gezien, activiteiten zoals raften en canyoning waren echt gaaf om te doen. En dan helemaal in de omgeving als Sri Lanka. De treinrit waar mooie omgevingen te zien zijn. En de lion rock beklimmen en dan het uitzicht zien dat is geweldig om te doen.
Daarom geef ik deze reis een 9 en raad ik het zeker mensen aan om de reis te gaan maken.

 • Algemeen 9
op 25 november 2019 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: november 2019

Ik heb een top vakantie gehad eigelijk op aan te merken heel veel gezien en gedaan. we hadden een leuke groep de mensen in sri lanka zijn super aardig. En ik beveelt het iedereen aan het mooi divers land. Simi heeft als netjes geregeld.

 • Algemeen 9