Reviews over Simi Reizen

Pagina 4 van 9 met 876 resultaten

op 28 juli 2022 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: juli 2022

Ik vond de reis super leuk! De begeleiders waren zowel gezellig als rechtvaardig, dus complimenten naar hen! De groep was super leuk, de activiteiten waren om van te genieten en er was naast de activiteiten genoeg tijd om te chillen. Top vakantie! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 28 juli 2022 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: juli 2021

Goed georganiseerd reis met veel verschillende deelnemers vanuit het hele land. De camping zit op een mooie locatie naast het strand en op nog geen 15 minuten met de bus van centrum Split. Tijdens de reis veel leuke activiteiten gedaan waarmee je de hele dag zoet bent, ook de optionele activiteit de boottocht is een echte aanrader. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 27 juli 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2022

De reis was fantastisch. Ondanks de huidige crisis in Sri Lanka heeft Simi deze reis tot een succes kunnen maken. We zijn van tevoren goed geïnformeerd over de situatie en de plannen. Sri Lanka is een fantastisch mooi land en de reis door Simi heeft veel dingen inclusief. Ook onze reisleidster Iris was super behulpzaam en gezellig. Echt een top reis gehad! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 27 juli 2022 bestemming: Malediven / Velidhoo, reisperiode: juli 2022

Deze reis doet zijn naam echt waar aan, dit is echt een droomreis! Op alle aspecten!

Het vervoer en de accommodatie zijn super geregeld! We verbleven in een guesthouse. Elke dag werden alle kamers helemaal schoongemaakt. Er is een chef aanwezig die de hele dag in de keuken staat om voor de maaltijden te zorgen. Als je dieetwensen of verzoeken hebt, past hij zich hier op aan.
Het personeel bij het guesthouse is ook erg vriendelijk.

De mensen op het eiland zijn ook mega gastvrij. De locals doen er alles aan om de reis zo goed mogelijk te laten verlopen.

Echt complimenten ook naar onze reisleidster (Lieke). Als er iets aan het programma veranderde, communiceerde zij dit heel transparant en veel in overleg met de groep. Ze heeft er alles aan gedaan om de activiteiten zo goed mogelijk te laten verlopen.
Ook deed Lieke met veel activiteiten mee. Dit zorgde ervoor dat ze echt een onderdeel van de groep was, maar als ze de leiding moest nemen, deed ze dit ook.
Ook nam ze voor iedereen de tijd. Als je een luisterend oor nodig had, kon je altijd bij Lieke terecht. Dit heb ik persoonlijk als erg fijn ervaren.

De activiteiten die bij deze reis zijn inbegrepen, zijn ook echt geweldig! Voor mij was dit echt een droomreis om nooit meer te vergeten!

  • Algemeen 10
op 27 juli 2022 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: juli 2022

Het was een super leuke tijd waarin ik veel nieuwe mensen heb leren kennen, veel activiteiten heb gedaan en veel van t land heb kunnen zien. Activiteiten waren goed geregeld en veel tips en opties om te doen tijdens de vrije dagen. Reisbegeleiding was ook goed en gezellig.

  • Algemeen 9
op 27 juli 2022 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2022

Ik vond het een super fantastische vakantie! Goed geregeld, overzichtelijk, comfortabel en een mooi balans tussen activiteiten en vrije tijd/dag. Ook vond ik onze reisbegeleidster (Vera) ook heel goed. Ze was verantwoordelijk, voorbereid en een goed vertrouwenspersoon. Ze was zowel professioneel als dat ik echt het gevoel had dat ze bij de groep hoorde. Ze was lief, gezellig, betrokken en je kon ook goed met haar kletsen. Topper!

Enige minpunt van de reis was de ruimte en de badkamer van het 2e hotel. Er was bijna geen plek om je spullen kwijt te kunnen met z'n drieën op de kamer en we moesten eigenlijk onderhand over elkaars bed kruipen om bij je eigen bed te komen. Ook was er geen douche gordijn of iets waardoor de hele badkamer nat was na het douchen en de douchekop steun hing maar heel laag, dus je moest de douchkop zelf vasthouden als je je haren moest wassen. 1e hotel vond ik veel beter.

  • Algemeen 9
op 27 juli 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2021

De reis was fantastisch, alles was goed geregeld. Van activiteiten tot hotels en eten. Een leuk en afwisselend programma met een fijne Reisleidster en gids.

  • Algemeen 10
op 26 juli 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2022

16 dagen een rondreis door Sri Lanka waarvoor alles tot in de puntjes geregeld was. Vluchten, overnachtingen, maaltijden de gehele dag, vervoer tussen bestemmingen. Eén vlucht werd geannuleerd waardoor wij onverwachts 1 nacht ergens anders moesten verblijven, direct werd er een hotel voor ons geregeld. Top! De reisleiding van Simi was een zeer gezellige meid die ook professioneel te werk ging. Ik heb mij enorm vermaakt, het was een fantastische reis en had dit zeker niet willen missen!

  • Algemeen 10
op 26 juli 2022 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: juli 2021

Afgelopen 16 dagen ben ik mee geweest met de Simi rondreis door Sri Lanka.
Het was mijn tweede keer met Simi, en opnieuw heb ik een geweldige reis gehad.

In het nieuws was er veel te doen over de situatie in Sri Lanka. Echter heeft Simi hier super op ingespeeld. We kregen vooraf updates. Tijdens de reis hadden we een lokale reisgids. De reisgidsen gingen overal mee naartoe en ook Iris hield ons up to date over de situatie. Hierdoor heb ik mij geen moment onveilig gevoeld.

De reis zelf was super regelend. Zoals op de website stond vermeld was het een volledig verzorgde reis. Van ontbijt, lunch tot de activiteiten alles werd gedaan.

Ook reisleidster Iris was super! Iris was relaxed en flexibel. Ze had oog voor de verschillen in de groep en zorgde ervoor dat iedereen het naar zijn/haar zin had. Ze maakten lol en haar enthousiasme zorgde ervoor dat de reis alleen maar leuker werd!

  • Algemeen 9
op 26 juli 2022 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: juli 2022

Super leuke vakantie, top als je alleen gaat en nieuwe mensen wilt leren kennen. De sfeer is top, activiteiten waren leuk

  • Algemeen 9
op 26 juli 2022 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: juli 2022

Het was een hele leuke groep! Vanaf het begin merkte je al een goeie binding met de reisleiding, en de groep zorgde goed voor mekaar.
De begeleiding was dus top!
Special shout-out aan Kaylee en Marieke voor de goede verzorging.

  • Algemeen 10
op 26 juli 2022 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: juli 2022

Marieke en Kaylee, de meiden die onze leiding waren, waren geweldig.
Alles was zo leuk geregeld, deden leuk mee met eten en spelletjes en stonden ook elk moment klaar voor ons.

Super reis.

  • Algemeen 10
op 26 juli 2022 bestemming: Griekenland / Kavala / Thessaloniki, reisperiode: juli 2022

Het was een goed georganiseerde rondreis door Noord Griekenland! De reisleiding gaf duidelijk aan wat er van ons verwacht werd. De bus met de buschauffeur was echt top! Hij wilde zelfs op zijn vrije dag ons naar het zwembad brengen. Ik heb echt een hele leuke vakantie gehad! Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 8
op 26 juli 2022 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: juni 2021

Ik geef een 8 omdat ik het een super leuke goed georganiseerde vakantie vond alleen had ik zelf de indeling van activiteiten anders gedaan maar dat was lastig hadden we gehoord

  • Algemeen 8
op 26 juli 2022 bestemming: Malediven / Velidhoo, reisperiode: juli 2022

De plek was mega mooi, veel leuke activiteiten , leuke mensen en enorm genoten

  • Algemeen 10
op 26 juli 2022 bestemming: Malediven / Velidhoo, reisperiode: juli 2021

Leuke activiteiten, goede organisatie, veel mogelijkheden, goede verblijfplaats.

  • Algemeen 8
op 26 juli 2022 bestemming: Malediven / Velidhoo, reisperiode: juli 2021

Mega gaaf land

  • Algemeen 10
op 25 juli 2022 bestemming: Griekenland / Kavala, reisperiode: juli 2022

Super gezellig reis met een goede reisorganisatie! Je werd goed begeleid tijdens de activiteiten maar had ook lekker tijd om je eigen plan te trekken. Zou zo nog een keer met deze organisatie gaan!

  • Algemeen 10
op 25 juli 2022 bestemming: Griekenland / Kavala en Thessaloniki, reisperiode: juli 2022

Ik vond het erg goed georganiseerd en er was nergens een moment dat ik niet wist hoelaat iets vertrok of waar ik moest zijn. Erg leuke dagen gehad met een leuke groep!

  • Algemeen 9
op 25 juli 2022 bestemming: Griekenland / Noord Griekenland, reisperiode: juli 2022

Ik heb gigantisch genoten van deze heerlijke reis! Het was een leuke groep en we hebben veel leuke activiteiten gedaan. De tijd vloog voorbij en vond het ook echt jammer dat we weer naar huis moesten.
Ik geef de reis een 9 omdat er altijd ruimte is voor verbetering, al zijn het kleine dingen. Het eerste hotel was mooi, schoon en lag op een rustige plek. Het tweede hotel viel mij een beetje tegen. We zaten midden in de stad en de kamers waren erg krap en sommige dingen waren toch wel aan vervaging toe.
Ondanks dat heb ik 10 super toffe dagen gehad, veel nieuwe mensen geleerd en nieuwe dingen gezien.

  • Algemeen 9
op 25 juli 2022 bestemming: Griekenland / Kavala, reisperiode: juli 2022

Het was een super leuke vakantie, met een super leuke groep en reisleider. De activiteiten waren ook goed georganiseerd en leuk. Het enige minpuntje vond ik dat we elke keer best lang in de bus moesten zitten om ergens te komen.

  • Algemeen 9
op 25 juli 2022 bestemming: Griekenland / Thessaloniki, reisperiode: juli 2022

Ontzettend leuke mensen ontmoet en veek gezelligheid tijdens en voor en na de activiteiten! De activiteiten zelf waren ook ontzettend leuk/mooi, wel jammer dat je relatief erg lang reist naar de activiteiten toe vergeleken met de duur van de activiteiten zelf. Hotels waren niet al te geweldig, maar prima te doen aangezien je er toch alleen s avonds/ s nachts bent.

  • Algemeen 8
op 25 juli 2022 bestemming: Griekenland / Theseloniki, reisperiode: juli 2021

Goed georganiseerde reis. Echter wel veel lange busritten

  • Algemeen 8
op 25 juli 2022 bestemming: Zweden, reisperiode: juli 2022

In juli 2022 een groepsreis gedaan naar Zweden/Noorwegen met simi.
Een leuke rondreis met goede en enthousiaste reisleiding. We waren met een groep van 16 man en gingen met 2 busjes.

De busjes waren oke. De 2 plekken voorin waren erg krap maar dan moet je met de groep maar even regelen dat er mensen met korte benen daar gaan zitten. De onderlinge reisafstanden vielen naar mijn mening ook erg mee.

De eerste 5 dagen waren we op campings in Zweden. Over deze campings kan ik niet erg positief zijn. Het is allemaal te primitief en je wordt savonds gewoon echt je tentje in gejaagd door de hoeveelheid muggen die op je af komen. Dit was in Noorwegen een heel stuk minder erg.

Verder weet je natuurlijk van te voren dat Zweden en Noorwegen erg dure landen zijn. Maar toch vind ik wel dat de reis wel iets goedkoper had mogen zijn voor wat wij gekregen hebben aan accommodaties en hadden meer activiteiten bij de prijs in moeten zitten. Daarbij kun je je afvragen in hoeverre activiteiten eigenlijk optioneel zijn. Het was bijvoorbeeld de keus van of je doet mee aan een activiteit. Of je gaat de hele middag alleen in een busje zitten terwijl de rest op pad gaat.

Laatste punt is de paklijst die op simi staat. Deze moet echt beter. Simi kan met de lokale reisleiding contact opnemen om samen de paklijst te verbeteren ;)

  • Algemeen 6
op 25 juli 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2022

Vanaf het moment van boeken is er altijd duidelijke communicatie geweest mbt de reis. Ook toen het in Sri Lanka wat onrustiger werd bleven we goed geïnformeerd. De reis zelf was top geregeld! Geen seconde ‘last’ gehad van de situatie die zich hier afspeelt en ook geen onveilig gevoel gehad.
Mede dankzij onze reisleidster Iris was dit echt 1 van de aller mooiste/leukste/bijzonderste reizen die ik heb mee gemaakt in mijn leven!

  • Algemeen 10
op 25 juli 2022 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: juli 2022

De rondreis door sri-lanka was een ries om nooit te vergeten. Deze reis was voor mij de eerste reis buiten Europa en het is me zeer goed bevallen. Alles is goed geregeld en in deze lastige tijd in sri-lanka met tekorten zijn wij niks tekort gekomen. De tourguid heeft ervoor gezorgd dat wij alle mooie plekken van sri-lanka hebben gezien.
De reis was een goede combinatie tussen actief, natuur en cultuur.
Ik zal deze reis aan iedereen aanbevelen.

  • Algemeen 8
op 24 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: juli 2022

Ik heb het ontzettend naar mn zin gehad, reis was duidelijk georganiseerd en Anne en Jari waren een super leuke combi als reisleiding.

  • Algemeen 9
op 23 juli 2022 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: juli 2021

Gister terug gekomen van een ontzettend leuke reis met Simi.
Alles wat we zouden doen hebben we gedaan met ook nog eens de tijd om zelf dingen te ondernemen.
Ik heb een 9 gegeven omdat ik als tip wil mee geven dat er soms (voornamelijk in het begin) het eten best wel vaak het zelfde was. Ook staat er op de website dat je gemiddeld zo’n €8 per dag aan eten kwijt ben dit was voor mij gemiddeld €25 per dag misschien is het handig om er uit te laten als kleine tip verder was het echt super geregeld.
Els was onze reisleider ik vind dat ze het super doet als reisleider ze bleef in welke situatie heel erg rustig wat ik erg fijn vind want daardoor bleef de groep ook rustig. Ze vroeg regelmatig hoe het met je ging en had overzicht van alles. Ontzettend bedankt voor deze mooie ervaring😊

  • Algemeen 9
op 23 juli 2022 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: juli 2022

Het is een onwijs gaaf land met hele leuke, gezellige mensen. Veel mooie en leuke dingen gezien.

  • Algemeen 9
op 23 juli 2022 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: juli 2022

Omdat de vakantie echt heel gaaf was en de mensen waar ik mee ging reizen! Alleen heb een 9 gegeven doordat de reisleider niet echt gepast was voor deze vakantie

  • Algemeen 9
op 21 juli 2022 bestemming: Kroatië / storbec, reisperiode: juli 2022

Cijfers 8(8,5) omdat: ik vond de reis heel leuk! Leuke groep mensen en een fijne reisbegeleidster (Annadyn). Zij heeft ons op de eerste dag dingen uitgelegd en duidelijker gemaakt kwa planning en regels. Ook was zij 24-7 beschikbaar voor ons. Als ik me slecht voelde appte ze of alles goed ging en kwam ze zelf even langs. Deze zorg, liefde, betrokkenheid en vertrouwen word heel erg gewaardeerd (dankjewel Annadyn)!

Helaas was de planning van onze activiteiten veranderd waardoor we alle activiteiten achter elkaar kwamen. Dit was best intensief. Ook vond ik dat er best veel drank beschikbaar was en daardoor de groep sneller verdeeld was. In de appartementen heb je 8 dagen met de zelfde handdoeken moeten doen, je kon ze zelf wassen maar was fijner geweest voor een nieuwe en een extra sleutel setje mag ook wel. Met 4 personen en 1 sleutel was er zoeken.

  • Algemeen 8
op 20 juli 2022 bestemming: Griekenland / Keramoti/Thessaloniki, reisperiode: juli 2022

Echt een super vakantie geweest! De activiteiten waren goed gepland, mooie locaties ook! De reisleidster was super enthousiast en we hadden een hele leuke groep, in onze vrije tijd hebben we ook veel dingen kunnen ondernemen! Toch spannend met onbekenden op reis gaan maar uiteindelijk een enorm geweldige vakantie gehad!

  • Algemeen 10
op 20 juli 2022 bestemming: Slovenië / Mozirje, reisperiode: juli 2022

Ik heb de actieve vakantie Slovenië gedaan van 8-7-2022 tot 17-7-2022 en het was super! De activiteiten waren over het algemeen leuk, de groep was top, zo goed als alles is voor je geregeld en de omgeving was heel mooi.

Ik ben nu al vier keer met Simi Reizen mee geweest: twee keer Slovenië, één keer Lapland en één keer Noorwegen en Zweden. Ik blijf terugkomen omdat het altijd een super leuke vakantie is en je zo snel zo'n goede band opbouwt met je mede reisgenoten.
Over mijn eerste drie reizen had ik eigenlijk niks op te merken maar over deze wel een paar kleine dingetjes. Ik heb vier jaar geleden ook al de Slovenië reis gedaan, nu hebben ze hem iets veranderd waardoor ik wel een paar puntjes van kritiek heb:
1. Het moest om 10 uur stil zijn op de camping, dit is een aardige moodkill voor zo'n reis. We konden gelukkig wel wat verderop gaan zitten en daar kampvuur maken maar had het liever op de camping zelf gedaan.
2. Er mocht geen muziek afgespeeld worden.
3. De stoelen tijdens de 18 uur durende busrit stonden te dicht op elkaar, als man van 187 cm kan je niet normaal zitten zonder je knieën te drukken tegen de rugleuning van de stoel ervoor.
4. De bus maakte bijna geen stops waar we eruit mochten wat zo'n rit nog zwaarder maakt.
5. Sommige activiteiten waren wat makkelijker en minder gaaf dan vier jaar geleden en een paar hele leuke dingen van toen waren er nu niet (via ferrata, paintball, bellyjak, klimpark).
6. Camping Menina is een betere camping naar mijn mening dan Forest Camping Mozirje waar wij nu zaten, dit is onder andere door puntje 1 en 2 maar ook doordat de huidige camping kleiner is en geen meer en restaurant heeft.
7. Over de optionele activiteit rotsklimmen was bijna iedereen het wel eens dat het het geld niet waard was (€75), er waren te weinig spullen voor iedereen en we klommen maar één voor één tot ongeveer 5 meter hoog waarna je weer een hele tijd moest wachten.

Ondanks deze puntjes van kritiek was het nog steeds een hele gave week met nog steeds een paar gave activiteiten zoals: paragilden (optioneel), bellyjak (ben er op eigen initiatief naar Camping Menina voor gefietst met iemand anders), bezoek aan Bled, wildwater kajakken, E-mountainbike tocht en meer. Deze reis zelf geef ik 4,5 stel maar ik geef Simi Reizen 5 sterren als totaal voor de vier reizen die ik heb gedaan tot nu, ik heb bij deze reizen de vetste dingen gedaan en gezien en de leukste mensen ontmoet, had het voor geen goud willen missen!

  • Algemeen 9
op 19 juli 2022 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: juli 2022

Alles was goed geregeld, op een paar kleine dingetjes na.
Ik heb het erg naar mijn zin gehad en veel nieuwe mensen leren kennen.

  • Algemeen 9
op 19 juli 2022 bestemming: Kroatië / Stobreč, reisperiode: juli 2022

Ik heb echt een TOP vakantie gehad. Dit was de aller leukste vakantie die ik ooit gehad heb. De vakantie vloog voorbij. En het is heel bijzonder hoe je in 11 dagen zo'n mooie banden kunt opbouwen met onbekende mensen. We waren uit eindelijk met 10 mensen in de groep. En we waren echt een groep er waren in de groep ook geen groepjes. De activiteiten waren ook heel gaaf waarin ik grenzen heb moeten verleggen en angsten heb overwonnen. De balans tussen actief en ontspanning was ook perfect.

Verbeterpunten:
- Het was fijner geweest als de activiteiten meer verspreid waren over de week (nu 3 dagen activiteiten achter elkaar). Voorkeur activiteiten om de dag.

- camping: de douches ging snel uit na 10 minuten waardoor ik nog shampoo in mijn met een handdoek uit het douchhokje moest komen om deze weer opnieuw aan te zetten.

  • Algemeen 9
op 17 juli 2022 bestemming: Frankrijk / Guillestre, reisperiode: juli 2022

Het was heel leuk en gezellig. De activiteiten waren heel leuk alleen wel intensief, maar er is goed afgewisseld met activiteit/vrije tijd waardoor je goed uit kan rusten. De camping is ook heel leuk, met een zwembad, een beekje, tennisbanen, pingpongtafel, volleybalnet, etc. Met anderen woorden, boeken maar!

  • Algemeen 9
op 16 juli 2022 bestemming: Griekenland / Kalavala en thessaloniki, reisperiode: juli 2022

Het was een mooie reis, ik heb hele leuke mooie bijzondere dingen gezien en leuke mensen leren kennen.

Het minpuntje was de hotels. De kamers waren te klein en de badkamers waren te slecht. Als je moest douchen was letterlijk heel de badkamer nat.

Ook de busreizen waren te lang na de hand van de activiteiten. Je bent vaak langer onderweg dan dat je op de plek zelf bent. Erg jammer want de plaatsen zijn erg mooi die je bezoekt daar moet je de tijd voor nemen.

  • Algemeen 7
op 16 juli 2022 bestemming: Griekenland / Thessaloniki, reisperiode: juli 2022

Over het algemeen was het een super toffe reis! Voor de reis had ik me het meest verheugd om naar de Olympus in Meteora te gaan. Naar mijn mening vielen deze 2 dagen alleen een beetje tegen. Ik had me bij de hike op de olympus namelijk meet voorgesteld dat we hoog zouden gaan en daar van de uitzichten zouden genieten. En bij meteora waren we eigenlijk uiteindelijk zo kort dat het de 3 uur heen en terug niet echt waard waren.
Het kayakken, de boottocht en de stadstour vielen daarentegen zeer in de smaak!

  • Algemeen 8
op 16 juli 2022 bestemming: Griekenland / Thessaloniki, reisperiode: juli 2022

Alle activiteiten waren top georganiseerd, op de bestemmingen was genoeg ruimte voor eigen inbreng en het was een fijn divers programma. De reisleidster viel goed in de groep en heeft ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep.

  • Algemeen 10
op 16 juli 2022 bestemming: Griekenland / Thessaloniki, reisperiode: juli 2021

Een goed geregelde reis met leuke activiteiten / uitstapjes. Wel zou ik aanraden om bij de bekendste uitstapjes wat langer de tijd te nemen. Bijvoorbeeld Meteora had iedereen wat langer willen rondlopen.

  • Algemeen 8
op 15 juli 2022 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: juli 2022

Het reizen zelf had ik zwaar onderschat.. De reis stapte ik bij het begin op en af. Dit was 26uur busreis PER reis.
Hierbij leerde je elkaar wel kennen (tip: bereid leuke busspellen voor) maar het was mij net een aantal uur te lang.

Toen we aankwamen in Kroatië moesten we als groep ontbijten en kregen we een rondleiding, superhandig, maar zat er persoonlijk niet perse op te wachten ivm het slechte slapen in de bus.
De groep bondde hierdoor wel meer! We konden ook de tenten indelen en dit ging prima.

De georganiseerde groepsuitjes waren top geregeld, reisleiding (Meri & Vera) waren ook duidelijk met wat we nodig hadden en we gingen goed voorbereid op weg.
De optionele activiteiten waren soms lastig om te bespreken en ik had hier wel graag iets extra sturing in gehad.

Ik zat in de eerste groep wat betekende dat we een gedeelde bus hadden en daardoor ook met een kleinere groep op de plek waren, beviel me prima!
Door een kleinere groep kreeg je sws meer bonding met elkaar.
Iemand was jarig tijdens de reis, en de hele groep kwam samen en sommigen gaven cadeaus, hartstikke tof.

De groep wilt samen ook volgend jaar samen reizen omdat het zo goed beviel! En ik moet hierbij ook de reisleiding bedanken voor hun optreden, die zorgden er ook voor dat er niemand buiten de boot viel. Bleven ook goed professioneel. Hopelijk zien wij hen ook nog eens op een volgende trip.
10/10 would recommend

  • Algemeen 9
op 14 juli 2022 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: juli 2022

Vakantie was goed geregeld, gezellig, leuke reisbegeleiders. Ik zou zeker nog eens met Simi boeken!

  • Algemeen 8
op 10 juli 2022 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: juli 2021

De simi Kroatië reis actief is echt een top reis! Ik geef het een dikke 9, omdat er altijd ruimte is voor verbetering. Zo heb je een lange busreis voor de boeg, maar ergens word dit wel gecompenseerd doordat je een band opbouwt met de groep.
De activiteiten zijn goed georganiseerd en passen binnen de soort reis. Zo ga je canoying doen wat helemaal leuk is.
De camping waar je verblijft ligt vlakbij split en is centraal.
Je slaapt samen in tenten en maakt het op de camping gezellig door tussen de activiteiten door te gaan zwemmen of op het strand te gaan liggen.
De reisleiding doet ook goed zijn best om er een leuke reis van te maken :)
Alles bij elkaar is het echt een top reis met veel gezelligheid.

  • Algemeen 9
op 4 juli 2022 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: mei 2021

Mooie en een goed georganiseerde reis gemaakt met een leuke, enthousiaste groep. Het cijfer is niet hoger, omdat ik de afwisseling van inspanning en rust niet voldoende vond. Je kon daardoor minder genieten van de activiteiten en de sfeer in de groep werd slechter. Daarnaast voelde het - voornamelijk in de tweede week - alsof onze reisleidster een groepsgenoot was ipv de leidster. Een ander groepslid nam ook haar taken soms over. Prima dat de leidster het goed kon vinden met een deel van de groep, maar niet professioneel als er vervolgens wordt geroddeld over andere deelnemers. Evenzo zou het fijner zijn als Simi van te voren wél de leeftijden bekend maakt.

  • Algemeen 7
op 13 juni 2022 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: mei 2022

Ik heb echt een topvakantie gehad naar Bali met Simi Reizen! Het programma is heel veelzijdig. Zo is het goed gevuld met actieve excursies, maar is er ook ruimte voor ontspanning en eigen invulling. Dit was erg fijn. De groep was super, maar ook een dikke pluim voor Jaana als reisleiding! Zij was super enthousiast, energiek en stond voor iedereen klaar. Ook de Balinese gids was geweldig. Hij heeft ons met heel veel passie verteld over alle ins en outs van de Balinese cultuur.

Alles was perfect geregeld wat betreft vervoer en accommodatie. We konden gewoon lekker instappen en ontspannen. Dit was heerlijk.
Dit was mijn eerste reis met Simi, maar er zullen er zeker meer volgen. Daarom een dikke 10!

  • Algemeen 10
op 9 juni 2022 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: mei 2021

CIk heb de afgelopen 2,5 week in Bali rondgereisd met Simi. Ik heb de tijd van mijn leven gehad! De groep was geweldig en de reisbegeleider (Jaana) was super enthousiast en betrouwbaar. Wat een prachtige plekken hebben we gezien en wat was alles goed geregeld. Op en top genoten! Echt een dikke aanrader.

  • Algemeen 10
op 5 juni 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: mei 2022

Hele mooie reis mogen maken naar Sri Lanka in mei. Bij alle vragen die we hadden werden we meteen geholpen door het hoofdkantoor of via de andere kanalen. Goed georganiseerd en super veel leuke dingen mogen doen. Ook de ruimte voor extra activiteiten was top. Alles zit in principe inbegrepen dus meer kunnen doen dan dat we hadden kunnen denken.
Al met al geweldige reis!

  • Algemeen 10
op 29 mei 2022 bestemming: Verenigde Staten / Deep South, reisperiode: mei 2022

Ik heb een enorm mooie reis gemaakt met Simi! In 2 weken zie je een enorm deel van de VS, die ook heel divers is vanwege de vele steden die je ziet en de activiteiten die je doet. Doordat je zowel de muzieksteden als Florida bezoekt zijn het net 2 reizen in 1. Dit is intensief, maar er is wel veel keuzevrijheid hoe je als groep de reis indeelt.

Dit was mijn eerste reis met Simi, maar er zullen zeker meer volgen. Alles was perfect geregeld qua vervoer en overnachtingen en kleine problemen werden meteen goed opgelost door reisleider Iris. Daarnaast is het echt een toevoeging om met een groep te reizen zodat je je ervaringen met elkaar kan delen. Kortom, een fantastische reis die ik zonder twijfel iedereen zou aanraden!

  • Algemeen 10
op 28 mei 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: mei 2022

Simi is een fijne organisatie. Ze bieden diverse groepsreizen aan met veel verschillende bestemmingen en vrijwel altijd met leeftijdsgenoten. Het contact verloopt soepel en snel en de prijs-kwaliteitverhouding is top.
zelf had ik een fantastische ervaring. Ik had een super gezellige groep met leuke activiteiten in een geweldig land, wat waren we uit!

  • Algemeen 10
op 24 mei 2022 bestemming: Verenigde Staten / Deep South, reisperiode: mei 2022

In mei voor de derde keer met Simi meegeweest dit keer naar de zuidelijke staten van de VS. En zoals altijd heeft het niet teleurgesteld.

Nette auto's, Goede hotels/hostels, en mocht er toch iets zijn dan zat de reisbegeleider er altijd bovenop. Ze had ook altijd goede tips, maar gaf ook veel ruimte voor eigen input en om dingen zelf uit te zoeken.

Terugvlucht ging helaas niet geheel vlekkeloos, maar ondanks dat Simi hier niks aan kon doen hebben ze het wel heel netjes voor ons opgelost.

Ben nu al aan het kijken voor een volgende reis!

  • Algemeen 10
op 14 mei 2022 bestemming: Ierland, reisperiode: mei 2022

De reis was super georganiseerd! Van tevoren werd je goed geïnformeerd en ook tijdens de reis. De reisbegeleidster was ontzettend enthousiast en gezellig waardoor de sfeer goed was. Ook de buschauffeur zorgde ervoor dat we ons nooit verveelden in de bus en een hoop nieuwe dingen hebben geleerd over Ierland. De groep was ook ontzettend leuk! Al met al een top vakantie!

  • Algemeen 8
op 10 mei 2022 bestemming: Ierland, reisperiode: mei 2022

Ik ben met simi op een super mooie reis naar Ierland geweest. Het was hartstikke goed geregeld en er was een goede afwisseling van cultuur en natuur op de reis. Er was ontzettend veel te doen en te zien. Onze reisleider Femke was goed op de hoogte van alles, het was heel erg fijn om haar als reisleidster te hebben. Onze buschauffeur was van power travel en hij wist ons ontzettend veel over de omgeving en de geschiedenis te vertellen van Ierland. Ook ons groep was super leuk. Al om al een enorm geslaagde vakantie.

  • Algemeen 10
op 24 maart 2022 bestemming: Zweden / Lapland, reisperiode: maart 2022

Ik vond het een leuke reis met veel leuke activiteiten!

  • Algemeen 8
op 21 maart 2022 bestemming: Zweden / Lapland, reisperiode: maart 2022

Het was vanaf moment één een hele fijne reis! Je boekt de reis en verder hoef je niet veel meer te doen, alles is voor je geregeld. We hebben super toffe activiteiten gedaan tijdens de reis die je nooit meer vergeet. Heel veel plezier gehad en we hadden een hele fijne en leuke reisleider!

  • Algemeen 8
op 20 maart 2022 bestemming: Zweden / Lapland, reisperiode: maart 2022

Mooie reis en alleen maar leuke dingen gedaan

  • Algemeen 9
op 14 maart 2022 bestemming: Zweden / Lapland, reisperiode: maart 2022

De reis, begeleiding en de vakantie waren top geregeld! Voor een eerste groepsreis had ik geen betere vakantie en groep kunnen krijgen. Groep was gezellig en niemand liep te klagen of viel er buiten, activiteiten waren leuk en goed geregeld en het hotel was ook goed. Heb een heerlijke vakantie gehad met het noorderlicht als toetje!

  • Algemeen 9
op 14 maart 2022 bestemming: Zweden / Lapland, reisperiode: maart 2022

Wat een onvergetelijke reis was dit, we hebben enorm veel leuke, gave en mooie activiteiten gedaan, het was super goed georganiseerd en de groep was fantastisch. Ook hebben wij het noordelicht gezien en supermooie fotos gemaakt dit maakte de vakantie nog meer af dan dat die al was.
De reisleidster was super lief en deed heerlijk met de groep mee, ze voelde echt aan als een vriendin en dat was echt heel fijn.
Ik had deze reis voor geen goud willen missen en kan niet wachten tot de volgende reis.

  • Algemeen 10
op 14 maart 2022 bestemming: Zweden / Lapland, reisperiode: maart 2021

Super bestemming en hotel, top reisleider, leuke groep en geweldige activiteiten.
Ski/snowboard dag vond ik wat minder omdat ik het nog nooit had gedaan. Was beter geweest als er een leraar was voor de mensen die dit niet konden.

  • Algemeen 8
op 14 maart 2022 bestemming: Zweden / Lapland, reisperiode: maart 2022

Goed georganiseerd, wisselende activiteiten met fijne begeleiding

  • Algemeen 9
op 14 maart 2022 bestemming: Zweden / Lapland, reisperiode: maart 2022

Reis was goed geregeld en super leuk!

  • Algemeen 10
op 3 februari 2022 bestemming: Zweden / Granö, reisperiode: januari 2022

Fantastische reis in een prachtige omgeving! Leuke activiteiten om af te vinken van je bucket list, mooie accommodatie, heerlijk eten. De reis was goed geregeld van A tot Z.

  • Algemeen 9
op 31 januari 2022 bestemming: / Grando Beckasin, reisperiode: januari 2022

Het was een week vol spectaculaire activiteiten en winterpret, dat nog eens overtroffen werd door de geweldige reisleiding van Marieke en een awesome sfeer in de groep van de eerste tot en met de laatste dag. Enorm dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken.

  • Algemeen 10
op 31 januari 2022 bestemming: / Granö, reisperiode: januari 2022

Heb een prachtige week gehad met Simi reizen in Zweeds-Lapland. Het was een erg leuke groep en de reisbegeleider was erg behulpzaam en duidelijk qua planning. We hebben erg leuke activiteiten gedaan die goed geregeld waren. Alleen het dagje skiën was voor beginners niet goed georganiseerd, er was geen begeleider en geen les. De houding van Simi reizen en de reisbegeleider tegenover dit probleem was serieus waardoor je je gehoord voelde. Al met al zou ik Simi aan iedereen aanraden en zelf graag meer reizen met Simi maken.

  • Algemeen 9
op 29 oktober 2021 bestemming: Griekenland, reisperiode: oktober 2021

Het was een geweldig reis, goed georganiseerd met een leuke reisleider. De groep was ook zeker een meevaller dus ik ben zeker blij met mijn keuze om een actieve jongeren reis te doen!

  • Algemeen 9
op 29 oktober 2021 bestemming: Griekenland / Kavala, reisperiode: oktober 2021

Het was echt een top reis

  • Algemeen 10
op 25 september 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: september 2021

De groep was super leuk! Reisleidster was ook perfect! We hebben veel gelachen met de groep: 1 team 1 taak kan ik wel zeggen. Persoonlijk vond ik de reis naar de eilandjes wel leuk alleen wanneer we op het eiland waren was de tijd te kort om het eiland goed te verkennen. Eten op de boot was perfect! We kregen super veel eten en de toetjes waren ook super lekker! De bedden in de slaapkamers waren wel krap vooral als je lang bent. De douche gedeelte was ook niet helemaal top maar opgegeven moment wen je eraan.

  • Algemeen 6
op 24 september 2021 bestemming: Kroatië / Eilandhoppen, reisperiode: september 2021

De reis was prima! Helaas was de reis niet zo actief zoals ik van te voren had verwacht. Vaak kwamen we pas om 5-6 uur om het eiland, waardoor er nog maar weinig ondernomen kon worden op het eiland. Wat erg jammer is. Ook wat betreft uit gaan, bleek het al het einde van het seizoen te zijn en dus verschillende clubs waren al gesloten. Anders dan aangegeven in de beschrijving van de reis.
De groep was verder erg gezellig en iedereen kon het met elkaar vinden! Ook het eten en drinken op de boot was perfect! Je kreeg meer dan genoeg.

  • Algemeen 6
op 23 september 2021 bestemming: Kroatië / Eilandhoppen, reisperiode: september 2021

Leuke groep, veel prachtige locaties en mogelijkheid tot verschillende activiteiten. Soms alleen weinig tijd op een locatie ivm laat kunnen aanmeren

  • Algemeen 8
op 23 september 2021 bestemming: Kroatië / Eilandhoppen, reisperiode: september 2021

Hele leuke en gezellige reis naar verschillende Kroatische eilanden. Bijzonder om op een boot te verblijven met de aller gezelligste mensen! Zeker een aanrader als je van zon, zee en strand houd. Daarnaast ook erg genoten van het mooie landschap en nachtleven in Kroatië.

  • Algemeen 8
op 23 september 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: september 2021

Alles was goed geregeld

  • Algemeen 10
op 22 september 2021 bestemming: Kroatië, reisperiode: september 2021

Met superleuke gemengde groep wezen Eilandhoppen, onvergetelijke ervaring! Heb me echt rotgeamuseerd.

  • Algemeen 10
op 15 september 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: september 2021

Was tevreden over de reis leuke groep plezier gehad. Activiteiten ook tevreden kon iets meer actie en spanning in

  • Algemeen 8
op 15 september 2021 bestemming: Kroatië / Zobrec, reisperiode: september 2021

Toffe reis, leuke activiteiten en mooi land en omgeving

  • Algemeen 9
op 15 september 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: september 2021

Leuke groep, activiteiten, en mooie dingen gezien.

  • Algemeen 9
op 15 september 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: september 2021

De activiteiten waren leuk, maar misschien een introductie aan iedereen in het begin was leuk geweest.

  • Algemeen 7
op 14 september 2021 bestemming: Kroatië / Stobreč, reisperiode: september 2021

Was heel gezellig met de groep en met de reisleider

  • Algemeen 10
op 14 september 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: september 2021

De vakantie naar kroatie was super!

Leuke sfeer, reisleider, activiteiten en genoeg vrijheid om nog wat extra activiteiten bij te plannen.

  • Algemeen 9
op 13 september 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: september 2021

De reis was top geregeld en onze reisleidster Vera, maakte onze vakantie extra leuk

  • Algemeen 10
op 13 september 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: september 2021

Super georganiseerd, leuke reisbegeleiding, toffe activiteiten!

  • Algemeen 10
op 13 september 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: september 2021

Alles top geregeld, niets op aan te merken!

  • Algemeen 10
op 8 september 2021 bestemming: Kroatië / Stobrec, reisperiode: september 2021

De reis was goed georganiseerd; wanneer er activiteiten waren, dan was er duidelijk aangegeven om welk uur we waar aanwezig moesten zijn. Tijdens de activiteiten kregen we ook de nodige begeleiding om alles vlot te laten verlopen. Ook in de vrije momenten waren er suggesties voor activiteiten, maar hier gaven ze genoeg ruimte om zelf te kiezen wat we wouden doen.

  • Algemeen 9
op 8 september 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: september 2021

Het was goed geregeld en goede leiding(Vera) die zorgde dat alles goed en gezellig was

  • Algemeen 10
op 8 september 2021 bestemming: Kroatië / Stoberec, reisperiode: september 2021

Omdat het gewoon de perfecte vakantie was, het weer, de groep, de activiteiten, de reisleidster, de locatie, alles was goed

  • Algemeen 10
op 5 september 2021 bestemming: Kroatië, reisperiode: augustus 2021

Ik vond het leuke activiteiten, maar ik werd niet op de hoogte gebracht dat ik met epilepsie niet mee zou mogen doen aan canyoning. Terwijl ze dit vooraf weten. Verder vond ik de paintball locatie minder. Het was namelijk niet optimaal. Die had beter gemogen. Camping was prima. Zeker met name als je naar het centrum wilde. Begeleiding (Vera) een 10 vanwege de gezelligheid en hoe ze zich mengde in de groep

  • Algemeen 8
op 5 september 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: augustus 2021

Het was een fantastische vakantie, die volledig geregeld is.

  • Algemeen 9
op 5 september 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: augustus 2021

👍🏻

  • Algemeen 8
op 5 september 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: september 2021

Het was een geweldige reis met een hele hoop leuke active activiteiten zoals Canyoningen, raften en wat rustigere activiteiten zoals een bootochtje

  • Algemeen 8
op 5 september 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: augustus 2021

Alles was enorm goed geregeld, ik het vervolg zou ik een luchtbedje willen

  • Algemeen 9
op 5 september 2021 bestemming: Kroatië / Stobrec, reisperiode: augustus 2021

Eerste reis met simi, goeie reisleiding, fijne accommodatie, leuke groep, leuke activiteiten

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: augustus 2021

Geweldige reis, leuke activiteiten, gewoon een super ervaring die je nooit meer vergeet!

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: augustus 2021

Super leuke vakantie gehad met een erg gezellige groep! Doordat onze reisleiders op een andere locatie sliep, leek die soms meer betrokken bij de andere groep en kwam je haar overdag weinig tegen.

Een moment werd er wat gezegd in de groepsapp waarvan ik dacht dit had je beter op een andere manier kunnen melden, maar voor de rest super vakantie gehad en weinig op te merken!

Zeker voor herhaling vatbaar

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: augustus 2021

Super vakantie gehad met simi reizen! Helaas was het eten van het eerste restaurant wat minder, maar voor de rest een relaxte vakantie gehad en leuke mensen ontmoet.

  • Algemeen 9
op 26 augustus 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: augustus 2021

Het was een top eerste ervaring. Voor het eerst zo'n groepsreis geboekt en het beviel me perfect. We hadden leuke reisleiders en een gezellige groep met allemaal leuke activiteiten. Zeker een aanrader

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2021 bestemming: Kroatië / Stobrec, reisperiode: augustus 2021

Het was hartstikke leuk georganiseerd

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2021 bestemming: Ierland, reisperiode: augustus 2021

Ik heb een fantastische reis gehad met Simi door Ierland. Alles was top geregeld en als er onverwacht toch een probleem was werd dit door de reisleiding direct opgelost. De groep was geweldig leuk. Ook reisleidster Johanna deed het heel erg goed echt een topper!! De buschauffeur Antony was goed en wist veel over het land te vertellen, z'n leuke grapjes tussen door zorgden direct voor een goede sfeer.

Ik ga zeker nog eens met Simi op vakantie! het echt een aanrader.

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: augustus 2021

Erg leuke Kroatië Deluxe reis gehad naar Kroatië! De reis was goed georganiseerd door Simi, dus je hoefde op vakantie weinig zelf te regelen. Bijna elke dag waren er activiteiten georganiseerd. Doordat een deel van de activiteiten 's ochtends plaatsvond was er nog genoeg tijd over om de stad te bezoeken of aan het strand te liggen. Ook waren er voldoende opties voor optionele activiteiten om op de vrije dagen te doen. Het was erg warm in de periode dat we in Kroatië waren, waardoor het fijn was dat er veel wateractiviteiten waren. Sommige activiteiten konden niet doorgaan vanwege de coronaregels (excursie naar Mostar en Simi party) maar hier waren goede alternatieven voor bedacht.

We hadden een gezellige sociale groep waarmee we bijna elke avond aan het strand hebben gezet met een drankje en muziekje erbij. Verder hadden we Vera als reisleidster, die ervoor zorgde dat alles binnen de groep en de reis goed verliep. Ik vond het fijn dat ze qua leeftijd goed in de groep paste, wat het gezellig maakte en toegankelijk om mee te praten als je ergens mee zat.

Verder hadden we mooie appartementen die je met z'n vieren deelde. Hier zat alles in je nodig had, inclusief afwasmachine! Onze reis was volgeboekt, waardoor we alle appartementen in het gebouw vulden. Dit maakte het extra gezellig.

Ik kan een reis met Simi zeker aanraden. Je hebt een onvergetelijke vakantie en leert veel nieuwe mensen kennen!

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2021 bestemming: Slovenië / Camping Menina, reisperiode: augustus 2021

Ik heb een hele leuke tijd gehad met Simi. Nieuwe activiteiten mogen doen, en heel veel nieuwe dingen geleerd. De sfeer in de groep was ook erg goed en heb leuke vrienden er aan over gehouden. De activiteiten waren redelijk goed geregeld. De reisleiding Tibo en Marlis waren ook echt toppers. Erg behulpzaam en willen graag dingen voor je regelen. Als je ooit zit te twijfelen om met Simi naar Slovenië te gaan, kan ik het je zeker aanraden om het te boeken. Echt een top vakantie!

  • Algemeen 8
op 22 augustus 2021 bestemming: Kroatië / Stobreck, reisperiode: augustus 2021

Was goed georganiseerd met een leuke groep

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2021 bestemming: Kroatië / Stobrěc, reisperiode: augustus 2021

Een geweldige vakantie gehad, vol met toffe activiteiten en mooi weer. Samen met een geweldige groep mensen!

  • Algemeen 9
op 20 augustus 2021 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: augustus 2021

De reisorganisatie heeft goed alle informatie doorgegeven aan deelnemers van de reis. Er zijn leuke activiteiten uitgezocht. De reisleiding houd goed contact met de groep en zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik raad een reis van Simi-reizen zeker aan, het is een actieve vakantie, met genoeg tijd na de activiteiten om zelf nog dingen te ondernemen.

  • Algemeen 10
  • Vorige
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Volgende