Slangen Reizen wint Reisgraag Award 2022

Geschreven op 24 maart 2022 door Tl

Team van Slangen Reizen met Reisgraag Award 2022
Team van Slangen Reizen met Reisgraag Award 2022
In de categorie Stedentrips is volgens de consument Slangen reizen de beste reisorganisatie van 2022. De organisatie is het beste gewaardeerd in reviews; met een 8,5 scoort de organisatie uit Bocholtz erg goed.

Danique Emonds van Slangen Reizen over de gewonnen publieksprijs Reisgraag Award 2022: "We zijn ontzettend trost dat wij opnieuw de Reisgraag Award in ontvangst mogen nemen!

Helaas, was ook afgelopen jaar een ander jaar dan waar we op gehoopt hadden.

Ondanks het bizarre verloop van het afgelopen jaar zijn wij super blij dat we ons reizigers een fijne reis hebben kunnen bieden. Om de service zo goed mogelijk te houden waren we op veel kanalen makkelijk te bereiken, hebben we de openingstijden verruimd zodat we zo spoedig mogelijk konden reageren bij vragen en hebben we alle wijzigingen die bekend werden gemaakt met de reizigers gedeeld. Wanneer er een wijziging was in de maatregelen van een land werden de reizigers via email, sms en telefoon op de hoogte gebracht. Daarnaast kregen alle klanten een duidelijk overzicht met de maatregelen in de bus en ook van het desbetreffende bestemming.

Ook in 2022 staan de medewerkers van Slangen Reizen weer klaar om nieuwe reizen samen te stellen en de klanten te helpen bij het uitzoeken voor een passende reis. We willen onze klanten bedanken voor hun feedback, maar vooral voor hun loyaliteit."

Bekijk alle winnaars op: https://www.reisgraag.nl/awards/2022/

Nieuws