Slangen Reizen wint Reisgraag Award 2023

Geschreven op 1 februari 2023 door Tl

Slangen Reizen met publieksprijs
Slangen Reizen met publieksprijs
Reisorganisatie Slangen Reizen heeft bij de Reisgraag Awards de award 'Beste Reisorganisatie 2023' gewonnen. Op basis van gekeurde consumentenreviews over 2022 heeft deze touroperator uit Bocholtz het beste gescoord in de categorie Stedentrips.

Reactie Sharon Oldenburg: "Wauw, wat zijn wij weer trots dat wij de Reisgraag Award wederom in ontvangst mogen nemen!

2022 was een jaar waar we weer veel reizigers hebben mogen vervoeren naar de leukste en mooiste bestemmingen. Dit brengt onze slogan tot zijn recht; Samen onderweg! Om de goede service te behouden zijn we makkelijk te bereiken via de verschillende kanalen, zo was het mogelijk om ook in 2022 de vragen van onze klanten snel te beantwoorden.

Een geweldige opsteker voor de collega’s op kantoor en een groot compliment voor de chauffeurs welke tijdens de reis verantwoordelijk zijn voor het welslagen van onze mooie reizen. 

Ook in 2023 staan de medewerkers van Slangen Reizen weer klaar om nieuwe reizen samen te stellen en de klanten te helpen bij het uitzoeken van een passende reis. We willen onze klanten bedanken voor hun feedback, maar vooral voor hun loyaliteit."

Door de redactie van Reisgraag.nl zijn meer dan 40.000 reviews over bedrijven in de reisbranche goedgekeurd. Dit is de 12e editie van deze publieksaward. Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2023 op https://www.reisgraag.nl/awards/2023/

Nieuws