Slangen Reizen wint Reisgraag Award 2024

Geschreven op 22 januari 2024 door Tl

Slangen Reizen met de award
Slangen Reizen met de award
Reisorganisatie Slangen Reizen heeft bij de Reisgraag Awards de award 'Beste Reisorganisatie 2024' gewonnen. Op basis van gekeurde consumentenreviews over 2023 heeft deze touroperator uit Eich (Zwitserland) het beste gescoord in de categorie Stedentrips.

Reactie Sharon Oldenburg: "Wij zijn vereerd dat we de Reisgraag Award wederom gewonnen hebben in onze categorie!

Een mooie beloning voor weer een jaar hard werken. Wij zijn onze reizigers dankbaar voor het delen van ervaringen welke ons in staat stellen nóg beter de wensen te monitoren. Een hele grote shoutout naar de chauffeurs welke deze fantastische stedentrips mogen rijden! Zonder hen zouden onze reizen niet uitgevoerd kunnen worden. 

Ook in 2024 staan de medewerkers van Slangen Reizen weer klaar om nieuwe reizen samen te stellen en de klanten te helpen bij het uitzoeken van een passende reis. Slangen Reizen, Samen onderweg"

 

Door de redactie van Reisgraag.nl zijn meer dan 54.000 reviews over bedrijven in de reisbranche gekeurd. Dit is de 13e editie van deze publieksaward. Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2024 op https://www.reisgraag.nl/awards/2024/

 

Nieuws