SlangenReizen.nl wint Reisgraag Award 2021

Geschreven op 9 april 2021 door Gina

Logo Slangenreizen.nl
Logo Slangenreizen.nl
SlangenReizen.nl heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021 gewonnen. De awards zijn uitgereikt aan de reisorganisaties die in dit jaar met veel negatieve reviews, juist positieve reviews van hun klanten hebben ontvangen. SlangenReizen.nl is een van deze reisorganisaties. Daarom hebben zij dit jaar deze publieksprijs in ontvangen mogen nemen. 

Quote

"Alweer de mooie reisgraag award in ontvangst mogen nemen! Na een jaar stil te hebben gestaan met onze bus -en vliegreizen zijn wij trots dat we de award weer mogen ontvangen. Bij Slangen Reizen hechten we veel waarde aan de ervaringen van onze klanten. Daarom willen wij onze klanten bedanken voor hun feedback, maar vooral voor hun loyaliteit. Ook in 2021 staan de medewerkers van Slangen Reizen weer klaar om nieuwe reizen samen te stellen en de klanten te helpen bij het uitzoeken voor een passende reis." - Danique, SlangenReizen.nl

Reisgraag Awards 2021

Dit is alweer de 10e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemming een award winnen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen. De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland. 

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2021 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2021/

Nieuws