Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

40 mensen laten nieuwe logo srprs.me tatoeėren

Geschreven op 11 april 2018 door Anique

Hoe de tattoo zou worden, wisten de mensen niet
Hoe de tattoo zou worden, wisten de mensen niet
srprs.me heeft de afgelopen maand veel fans en reizigers in spanning laten wachten, maar vandaag was het dan eindelijk zo ver om meer bekend te maken over hun actie. Vorige maand werd er namelijk een oproep gedaan op de Facebookpagina van de reisorganisatie, waarin srprs.me aangaf mensen te zoeken die het symbool voor onbevangenheid op hun lijf zouden willen laten tatoeëren. Wat en hoe die tattoo er precies uit zou komen te zien werd niet bekendgemaakt. Honderden mensen gaven zich hiervoor op.

Logo als tattoo

Op 11 april was het dan eindelijk zo ver en werd bekendgemaakt dat maar liefst 40 mensen 'het teken van onbevangenheid' op hun lichaam hebben laten tatoeëren. Deze tattoo blijkt het nieuwe logo van srprs.me te zijn. Het logo heeft de vorm van een hoge hoed, maar dan op de kop. srprs.me zegt hierover: ''Voor ons is het een hoge hoed. Het onbevangen moment net voordat je in de hoed springt zoals Alice in Wonderland en niet weet waar je uitkomt, maar toch gewoon gaat!''

Mensen mochten bij het tatoeëren zelf kiezen hoe groot de tattoo werd en waar ze het zouden willen hebben op hun lichaam. Daarnaast werd van te voren bekend gemaakt dat het een symbool zou zijn en geen merknaam.

Nieuwe website

Naast dat het merk een nieuw logo heeft, heeft ook de hele website een opfrisbeurt gehad. Zo zijn naast een nieuwe look ook de thema's aangepast. Waar er eerder 8 thema's waren, is er nu nog maar 1 super thema te boeken. Zo kunnen reizigers hun reis nu zelf samenstellen door tijdens het boeken te kiezen uit 8 keuzes. Ga je voor een vliegreis of toch een autoreis? Vanaf welke luchthaven wil je vertrekken en welke vertrektijd past het beste bij jou? Ook kan je kiezen voor een bestemming. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit 'Heel Europa' of 'Buiten Europa. Ook het soort accommodatie kan je aangeven, zo kan je voor budget gaan en voor een hostel kiezen, of toch voor meer comfort gaan in een hotel. Naast dit overkoepelende thema, komt het Thema van de Maand en Solo Together nog wel terug op de site vanaf half mei.

Benieuwd hoe de tattoo gezet werd? Dat zie je in het onderstaande filmpje.