Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

Juli in het teken van Solo Together bij srprs.me

Geschreven op 2 juli 2018 door Roos

Ontmoet je medereizigers op de luchthaven
Ontmoet je medereizigers op de luchthaven
De maand juli staat bij srprs.me weer in het teken van Solo Together. Elke maand heeft de reisorganisatie een nieuw reisthema en dit keer is het een thema dat al eens aan de beurt is geweest. Bij Solo Together ga je op een groepsreis zonder een idee te hebben wat je ervan kunt verwachten. Je reisgezelschap én je bestemming ontdek je namelijk pas op de luchthaven van Brussel.

Bij Solo Together ga je 4 dagen en 3 nachten op reis naar een stad in Europa (buiten de Benelux). Je reist met een groep jonge mensen van tussen de 18 en 35 jaar oud, die je allemaal pas ontmoet op het vliegveld. Dit leuke gezelschap bestaat uit 4 tot 8 personen. Het verblijf is in een fijn hostel, waar je met je groep op dezelfde kamer slaapt. 

Deze themareis is de hele maand juli te boeken. Je kunt dit keer geen bestemming uitsluiten omdat de reis in groepsverband is. Wel belooft srprs.me gunstige vliegtijden, wat betekent een heenreis tussen 07:00 en 15:00 en een terugreis tussen 13:00 en 22:00 lokale tijd. Hierdoor houd je voldoende tijd over om van je stedentrip te genieten. Kijk voor de beschikbare vertrekdata van Solo Together, welke vallen tussen augustus en december 2018, op de website van srprs.me.