Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

Juni in het teken van City Worldwide bij srprs.me

Geschreven op 1 juni 2017 door Roos

Een stedentrip naar een wereldstad
Een stedentrip naar een wereldstad
Elke maand heeft srprs.me een nieuw maandthema en de maand juni staat dit jaar in het teken van City Worldwide. Het thema houdt in dat je naar een onbekende wereldstad vliegt buiten Europa. Het doel van de reis? Nieuwe culturen leren kennen en je horizon verbreden.

De reis duurt 7 dagen en de prijzen beginnen bij €700,- per persoon. Je hebt de keuze om te vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel Zaventem of Düsseldorf Airport. Daarnaast kun je aangeven of je in een slaapzaal wilt slapen in een hostel of liever in een privékamer in een hotel. Heb je al veel wereldsteden ontdekt? Je kunt srprs.me laten weten waar je niet naartoe wilt.

Je themareis bij srprs.me is inclusief vlucht met maximaal één tussenstop waarbij één stuk hand- en ruimbagage is inbegrepen. Daarnaast zijn je overnachtingen in een goed beoordeelde accommodatie in het centrum van de stad inbegrepen. Over praktische informatie als vaccinaties en/of visa zal srprs.me je op tijd informeren en bovendien houdt de reisorganisatie rekening met regen- en orkaanseizoenen en de veiligheid op bestemming.