Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

Nieuw bij srprs.me: Summer Holiday

Geschreven op 23 april 2019 door Femke

Misschien ga je het Spaanse strand wel ontdekken..
Misschien ga je het Spaanse strand wel ontdekken..
Reizen met srprs.me is een unieke ervaring! Wanneer je boekt bij srprs.me weet je namelijk nog niet naar welke bestemming jouw reis gaat. Natuurlijk heb je wel de keuze uit verschillende soorten reizen, waaronder de nieuwste toevoeging Summer Holiday. Deze soort reis is ideaal voor iedereen die zijn vakantie aan het strand wil doorbrengen of dit wil combineren het ontdekken van een stad. Wie de hele vakantie wil relaxen aan het strand kiest voor 'Relax' en wie eerst op stedentrip wil kiest voor 'Explore'. Een ding is zeker: srprs.me zoekt een passende bestemming bij jouw wensen.

Summer Holiday Relax

Deze vakantie staat in het teken van relaxen op een bestemming aan zee. De reis duurt vijf dagen en je verblijft in één accommodatie gedurende de hele reis. Dit is een goed beoordeeld hotel, bed-and-breakfast of appartement aan het strand. 

Summer Holiday Explore

Een stedentrip gevolgd door relaxen aan het strand is ook mogelijk. De reis 'Summer Holiday Explore' duurt zeven dagen, waarvan drie in een stad en vier aan het strand. Je verblijft in twee verschillende accommodaties, waarvan de eerste op maximaal vijftien minuten afstand met het OV van de stad ligt en tweede nabij het strand gelegen is.