Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

Oktober in het teken van New Year City bij srprs.me

Geschreven op 4 oktober 2017 door Roos

Nieuwjaar vieren op een onbekende bestemming
Nieuwjaar vieren op een onbekende bestemming
Het nieuwe thema van de maand van srprs.me is weer bekendgemaakt. De maand oktober staat bij de reisorganisatie in het teken van New Year City. Vier het bijzondere nieuwjaarsfeest op een onbekende bestemming. Lijkt jou dat wel wat? Lees dan snel verder.

Deze verrassingsreis van srprs.me houdt in dat je vliegt naar een onbekende bestemming binnen of buiten Europa. Of je binnen Europa wilt blijven of liever een verre reis maakt kun je aangeven bij het boeken. De vluchten inclusief handbagage zijn inbegrepen evenals de ruimbagage bij intercontinentale vluchten. Daarnaast verblijf je in een hotel of hostel, waarvoor je ook je voorkeur kunt aangeven. Verder wordt het eventuele visum voor je geregeld en zorgt srprs.me dat je altijd op een veilige bestemming terechtkomt.

De reizen binnen Europa duren 3, 4 of 5 dagen en zijn te boeken vanaf €240,- per persoon. De wereldwijde reizen duren 7 dagen en de prijs hiervoor begint bij €975,- per persoon. De reisdata zijn natuurlijk rondom het nieuwe jaar. Interesse? Deze themareis boek je via de website van srprs.me zelf.