Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

September in het teken van Flying Start bij srprs.me

Geschreven op 6 september 2017 door Roos

Een vliegende start naar een wereldstad
Een vliegende start naar een wereldstad
Reisorganisatie srprs.me heeft voor de maand september weer een nieuw thema. Deze maand staat geheel in het teken van Flying Start. Samen met zo'n 7 medereizigers die je op het vliegveld pas ontmoet reis je per vliegtuig af naar een wereldstad buiten Europa en overnacht je twee nachten in een hostel. Wat je daarna gaat doen? Dat is helemaal aan jou.

De reis die je boekt bij srprs.me is dus inclusief enkele vlucht en verblijf van 2 nachten. Bij de vlucht is ruimbagage inbegrepen en deze betreft maximaal één overstap. Je reisgezelschap is een groep van 4 tot 8 personen met een maximum leeftijd van 35 jaar, om grote leeftijdsverschillen te voorkomen. Je deelt je kamer in het hostel met je medereizigers. Daarnaast zorgt srprs.me er altijd voor dat je op een veilige bestemming terechtkomt en regelt srprs.me je visum, welke je wel zelf moet betalen. Wat je verder zelf nog moet regelen zijn je paspoort, vaccinaties indien nodig, transfer naar je accommodatie, een reis- en annuleringsverzekering, toeristenbelasting afhankelijk van je bestemming en overige uitgaven als eten, drinken en uitstapjes.

De Flying Start themareis vertrekt op 14 november 2017 en de totaalprijs per deelnemer bedraagt €950,-. Op de website van srprs.me kun je precies zien hoeveel mensen zich al hebben aangemeld voor deze bijzondere verrassingsreis.