Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

Srprs.me opent pop-up store

Geschreven op 28 oktober 2015 door Mans

De gevel van de pop-up store
De gevel van de pop-up store
Reisorganisatie srprs.me opent een pop-up store in de Kalverstraat te Amsterdam. De pop-up store wordt geopend om het vertrek van hun 10.000e reiziger te vieren. In de winkel informeren medewerkers van srprs.me ieder over hun specialiteit: reizen zonder de bestemming te weten. Omdat het onmogelijk is vooraf onderzoek te gaan doen blijft de spontaniteit in het reizen. Aldus srprs.me.

De pop-up store is maar een beperkt aantal dagen open. Dagelijks worden speciale ludieke acties gehouden om het succes van de reisorganisatie te vieren. Aanstaande vrijdag wordt de grootste actie gehouden. Iedereen die om 16:00 uur met een gevulde koffer naar de winkel komt maakt kans om die dezelfde dag nog met de koffer door te gaan naar Schiphol en dan op weg naar het onbekende. Niet gewonnen? Niet getreurd. Srprs.me biedt directe liften naar Schiphol aan voor ieder die 's avonds al weg wilt en de kraskaart verzilverd. Verder krijgt iedere bezoeker twintig euro korting op een reis van srprs.me als ze ter plekke boeken.

De srprs.me pop-up store is maar tijdelijk geopend en sluit vier november haar deuren weer. Voor ieder die niet in de gelegenheid is om naar Amsterdam te komen worden er ook op de Facebookpagina van srprs.me een aantal acties gehouden.