Schrijf een ervaring over Ticketvoordeel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Ticketvoordeel

Pagina 3 van 5 met 47 resultaten

op 29 november 2016 bestemming: Turkije / Konya, reisperiode: september 2016

Buiten het feit dat je geen tickets kan kopen van Atlas ben ik helemaal tevreden met de dienst van Ticketvoordeel.
Tijdens het boeken ben je niet verbonden aan een tijdlimiet zo kan je rustig en foutloos je ticket kopen zonder er bij te stressen. Heb slechte ervaringen met andere sites. qua de prijs is het ook een aanrader! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 29 november 2016 bestemming: Turkije / Izmir, reisperiode: september 2016

Altijd top service en de beste prijzen. Boek de laatste 3 jaar voor zover beschikbaar alleen nog maar bij Ticketvoordeel.. ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 29 november 2016 bestemming: Turkije, reisperiode: juli 2016

Goedkoop reizen is altijdgroen meegenomen ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 28 november 2016 bestemming: Turkije, reisperiode: augustus 2016

Eerste keer bij geboekt. Snelle en heel vriendlijke manier afgehandeld. Volgende keer gaan we zeker weer bij ticketvoordeel boeken

  • Algemeen 10
op 28 november 2016 bestemming: Turkije, reisperiode: augustus 2016

Eerste Keer bij geboekt snelle en vriendelijk manier afgehandeld Volgende keer gaan we zeker weer met ticketvoordeel

  • Algemeen 10
op 26 november 2016 bestemming: Turkije / Izmir, reisperiode: april 2016

Ik vind uitstekend organisatie

  • Algemeen 8
op 26 november 2016 bestemming: Turkije / İzmir, reisperiode: september 2016

Zonder problemen heen en terug gevlogen.

  • Algemeen 8
op 25 november 2016 bestemming: Turkije / Kayseri, reisperiode: september 2016

Het was een comfortabele reis voor een laag prijs. Ook Was het land waar ik naar toe ging super.

  • Algemeen 10
op 25 november 2016 bestemming: Turkije / Izmir, reisperiode: oktober 2016

De prijs was vergeleken met andere aanbieders een aantal tientjes goedkoper. De informatie die voor de vlucht stond aangegeven klopte helemaal.

  • Algemeen 8
op 25 november 2016 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: oktober 2016

Is gewoon altijd fijn om te boeken bij jullie

  • Algemeen 8
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende