Interview Undiscovered

Interview met Tom van Beers
Interview met Tom van Beers van Undiscovered

Persoonlijke vragen voor de geïnterviewde

Vertel eens wat over jezelf, hoe lang werk je al bij de organisatie? Wat is je huidige functie? Heb je ook andere functies gehad? Wat vind je wel/niet leuk aan je functie?
Mijn naam is Tom van Beers en ik ben mede-eigenaar van Undiscovered. Na een aantal jaar te hebben gewerkt als reisspecialist en product manager ben ik samen met mijn business partner Undiscovered gestart waarbij we individuele rondreizen op maat naar bijzondere verre bestemmingen organiseren. Ik ben betrokken bij diverse facetten binnen het bedrijf en het is erg leuk dagelijks bezig te zijn met het creëren van onvergetelijke ervaringen.

Vragen over de organisatie

Hoe is het bedrijf ontstaan?
Undiscovered is ontstaan uit een gedeelde passie voor ontdekken en het zoeken naar pure reiservaringen. Een reflectie van hoe we zelf graag reizen. We stellen beleving centraal in alles wat we doen en focussen op weinig aangeboden bestemmingen. We misten dit in het huidige Nederlandse aanbod voor verre reizen. Nieuwe uitdagingen, de zintuigen prikkelen, net een stapje verder gaan dan doorgaans wordt ondernomen en echt onderdompelen in de plekken die je bezoekt. We helpen graag diegene die zich ook hier (deels) in herkennen.

Waarom is destijds voor de bedrijfsnaam gekozen?
De vertaling van Undiscovered in de zin van 'onontdekt' sluit perfect aan bij onze filosofie.

Wat is de visie en missie van de organisatie?
Een reis naar een uitzonderlijke bestemming is een ontdekking, een ervaring vol unieke belevingen en onverwachte ontmoetingen. Zo'n reis is een geweldig hoogtepunt in het leven. Daar geloven we bij Undiscovered in en wij stellen ons dan ook altijd als doel om voor de reiziger een droomreis te organiseren waar men nog lang met een heerlijk gevoel aan kan terug denken.

Wie is de doelgroep?
Onze doelgroep is redelijk breed. Over het algemeen zijn dit stellen, vrienden, maar ook families met (oudere) kinderen. Het zijn ondernemende en avontuurlijke reizigers die graag iets nieuws beleven, grenzen verleggen en de vrijheid willen hebben.

Waarin onderscheidt de organisatie zich van concurrenten?
Maatwerk, expertise, beleving en verantwoord reizen staan aan de basis bij Undiscovered. In combinatie met veel persoonlijke aandacht voor de reiziger vanaf het begin af aan tot terugkomst van een bijzondere reis, maakt dat onze reizigers erg tevreden over ons zijn en graag bij ons terugkomen. We staan voor, tijdens en na de reis altijd voor hun klaar. Waar anderen je een land laten zien, willen we met Undiscovered je een land echt laten beleven. Elke reis is uniek en stellen we samen aan de hand van de wensen van de reiziger.

Welke bestemmingen verkopen jullie op dit moment het meest?
Madagascar en de Filipijnen doen het behoorlijk goed op het moment.

Kun je trends of verschuivingen noemen m.b.t. bestemmingen?
Reizigers zijn steeds meer op zoek naar echte authentieke en unieke ervaringen tijdens het reizen, af van de gebaande paden.

Wat is echt kenmerkend/karakteristiek voor de organisatie?
Beleving staat centraal bij Undiscovered en komt terug in alles wat we doen. En de reiziger is het middelpunt die dit vanaf het begin tot aan het eind ervaart. Reizen en het organiseren van reizen is onze lust en ons leven. Elke reis organiseren we met ontzettend veel plezier en dit enthousiasme brengen we graag over op onze reizigers.

Hoe zou je graag omschreven willen worden door klanten?
Als een reisorganisatie waar je een vertrouwd gevoel bij hebt en je weet dat je in goede handen bent. Dat als je eenmaal op reis gaat je er van uit kan gaan dat er een reisorganisatie achter je staat die 24 uur per dag voor je klaarstaat om je reis naar volle tevredenheid te laten verlopen.

Zijn jullie aangesloten bij ANVR/SGR/Calamiteitenfonds? Waarom wel/niet?
We zijn op dit moment aangesloten bij de VvKR en Garantiefonds GGTO.

Heb je nog iets toe te voegen?
Onze website laat goed zien welke mogelijkheden we op de bestemmingen bieden. Niet alleen tref je hier geweldige voorbeeldreizen, maar ook wat je nu exact kunt beleven op de bestemmingen. Dit helpt je met een eerste oriëntatie voor je reis. Ben je enthousiast geworden, neem dan eens contact op met ons en we doen er graag nog een schepje bovenop!