Eilandhoppen op de Seychellen

de prachtige Seychellen
de prachtige Seychellen

De Seychellen lenen zich perfect om te eilandhoppen, of gewoon als uitje tussendoor. Het is de enige manier om de Seychellen zo goed mogelijk te zien en volledig mogelijk te beleven. De 115 eilanden die het land telt liggen als confetti verspreid door de Indische Oceaan, wat oneindig veel combinaties van eilanden oplevert. Ongeveer 90% van de inwoners van de Seychellen leven op Mahé en Praslin, wat betekent dat er een groot deel volledig onbewoond is. Bovendien is de keuze tussen vervoersmiddelen groot, zo kun je met een relaxte boottocht, een snelle vlucht of een luxe privé-helikopter. Deze trips en vervoersmiddelen worden dagelijks aangeboden.

Heb je weinig kennis van Seychellen? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Verschillende mogelijkheden

Een aanrader is om te beginnen bij het hoofdeiland, Mahé, waar je van de sfeer van de kleine hoofdstad kunt proeven en de pracht van de luxe resorts. Combineer dat met minimaal één van de kleinere eilandjes eromheen voor de optimale beleving van rust en kalmte. Dit kan met een verblijf op Cousine voor het duiken, Cerf Island voor het overweldigende natuurreservaat of Denis Island voor het echte 'onbewoond eiland'-gevoel. Elk eiland heeft zijn eigen geografie, karakter, geschiedenis en flora & fauna. Andere aan te raden eilanden zijn onder meer Bird Island en La Digue.

La Digue

Dit is het vierde meest bevolkte eiland van de Seychellen, gelegen ten oosten van Praslin. Het eiland staat vooral bekend vanwege de geweldige stranden, Grande Anse Beach en Anse Source d'Argent. Ook het centraal gelegen natuurreservaat Veuve Nature Reserve is een belangrijke trekpleister. Vraag gratis een offerte aan

Bird Island

Bird Island is het meest noordelijk gelegen eiland van de Seychellen, en biedt eindeloze uitgestrekte stranden van fijne, witte zandstranden. De oost- en zuidkant van het eiland zijn omgeven door een beschermd rif, waarin vele kleurrijke, tropische vissen huizen.

Combineer de Seychellen met Afrika of het Midden-Oosten

Combineer de charme van de Indische Oceaan van de Seychellen met de magie van Mauritius, de overweldigende contrasten van Dubai met diens extravagantie en Arabische erfgoed. Of ga juist de andere kant op; een andere populaire combinatie is namelijk Zuid-Afrika met diens geweldige en bijzondere flora & fauna! Er zijn zoveel mogelijkheden; er zijn zoveel eilanden in de buurt van elkaar, en zijn tegelijkertijd zo verschillend van elkaar. Het is mogelijk om binnen 15 minuten van het ene op het andere eiland terecht te komen, om zodoende de eindeloze gevarieerdheid tussen de eilanden te ontdekken. Bovendien is het mogelijk op elke plek zo lang te blijven als je zelf wilt. De andere mogelijkheid is dat je verder weggaat, naar wat verder gelegen eilanden of meer extreme oorden zoals Dubai of Afrika. Afhankelijk van je interesses, tijd en budget is dit op maat te organiseren bij verscheidene reisorganisaties.

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

1 bezoeker beoordeelde dit artikel gemiddeld met een

10,0

Gerelateerde artikelen