Van Nood Reizen voor de 3e keer de beste

Geschreven op 24 januari 2014 door Vanessa

Reisorganisatie Van Nood Reizen uit Diemen heeft voor het 3e jaar achtereen de Reisgraag-award in ontvangst mogen nemen. Van Nood Reizen heeft de award gewonnen in de categorie 'Stedentrips'. De awards worden uitgereikt aan de reisorganisaties met de hoogste cijfers. Deze cijfers krijgen ze van hun eigen klanten, een echte publieksprijs dus. Van Nood Reizen krijgt gemiddeld een 8,3 en mag zichzelf het hele jaar de beste reisorganisatie noemen.

Busreizen worden gewaardeerd

Hugo Schipper: "Wij vinden het bijzonder belangrijk juist deze award, de reisgraag award, te winnen omdat reisgraag volledig onafhankelijk is en omdat het zodoende een echte consumentenprijs is, een prijs die aangeeft dat onze klanten onze busreizen echt waarderen!"

Awards

Het winnen van een publieksaward is natuurlijk een grote eer want dit geeft aan hoe de klanten over een organisatie denken en dat vinden wij belangrijker dan dat de award wordt uitgereikt aan degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart. Bij Van Nood Reizen worden vooral de chauffeurs/reisleiding gewaardeerd.

Van Nood Reizen

Al ruim 70 jaar is Van Nood Reizen de stedenspecialist van Nederland. Ze hebben een groot assortiment aan reizen naar bekende en minder bekende bestemmingen. Een compleet verzorgde stedentrip van Van Nood Reizen wordt vaak uitgevoerd met een comfortabele touringcar.

Nieuws