Van Nood Reizen is al 5 jaar de beste reisorganisatie

Geschreven op 7 januari 2016 door Vanessa

Van Nood Reizen met de Reisgraag award
Van Nood Reizen met de Reisgraag award
Van Nood Reizen uit Diemen is al 5 jaar op rij de beste reisorganisatie in de categorie 'Stedentrips'. Dit jaar zelfs met een nog hoger cijfer dan vorig jaar, gemiddeld krijgt van Nood Reizen nu een 8,7 van haar klanten.  Van Nood Reizen is specialist op het gebied van stedenreizen naar Europese steden en zijn continue bezig met verbeteren van hun reizen. Het afgelopen jaar hebben ze zogenaamde 'Premium Busreizen' aan het aanbod toegevoegd. Dit zijn luxe reizen waarbij alles in inbegrepen; van een goed 3* hotel tot alle excursies en vervoer vanaf je woonplaats.

Hugo Schipper (Product Manager Van Nood Reizen): "Van Nood Reizen zet alles in het werk om tijdens de busreizen aan de wensen en behoeften van onze reizigers te voldoen. Het winnen van de Reisgraag publieksprijs is de bevestiging dat wij daar in 2015 in geslaagd zijn. Wij zijn continue bezig met het verbeteren van onze reisprogramma’s en de feedback die we van onze Reisgraag reizigers ontvangen, helpen daar enorm bij. Van Nood Reizen gaat met veel enthousiasme in 2016 nieuwe reizen verzorgen met de doelstelling om wederom de publieksprijs te gaan winnen!"

Beste reisorganisatie 2016
Beste reisorganisatie 2016


De Reisgraag awards zijn 5 jaar geleden in het leven geroepen om een eerlijk beeld te schetsen van de kwaliteit van reisorganisaties. Afgelopen jaar zijn er meer dan 6.000 reviews geschreven, enkel en alleen door reizigers. Alle reviews worden handmatig gecontroleerd. Dit is de enige publieksprijs in Nederland waarbij alleen de ervaring van de consument de doorslag geeft.

Bekijk alle winnaars van deze publieksprijs:
https://www.reisgraag.nl/awards/2016/

Nieuws