Schrijf een ervaring over Accorhotels en maak kans op mooie prijzen!

Accorhotels

Url: https://www.accorhotels.com/nl/

Type reizen: hotelketens

Logo van Accorhotels

AccorHotels is de overkoepelende organisatie voor de luxe hotelketens Raffles, Fairmont, Sofitel, MGallery, Pullman, Swissôtel, Adagio, Grand Mercure, Huazhu, The Sebel, Novotel, Mercure, Mama Shelter, Ibis, Formule 1 en Thalassa Sea & Spa. Het aanbod bestaat uit zo'n 3.700 hotels in 92 landen. Naast luxe hotels kun je ook kiezen voor een budgethotel of aparthotel. Op de website zoek je op bestemming, merk hotel, thema reis of met behulp van de wereldkaart. Daarnaast kun je aangeven of je graag in een resort wilt verblijven, in een villa of bungalow, vlak bij een golfbaan, dicht bij winkelgelegenheden, bij een luchthaven, op een eiland of in de bergen. Ook voor bedrijven zijn er talloze mogelijkheden om van een hotel gebruik te maken en er bijvoorbeeld een evenement te organiseren.

Naast verblijf kun je ook auto's huren via AccorHotels. Dit doen zij in samenwerking met Europcar. Verder biedt de organisatie excursies naar de Eiffeltoren, Alcatraz en de Machu Picchu. Er zijn voor elke bestemming handige gidsen waarmee je veel te weten komt over de stad en de omgeving.

AccorHotels garandeert de beste prijs voor de hotels. Als je ergens anders het hotel goedkoper vindt, biedt de reisorganisatie hetzelfde tarief plus 10% korting. Daarnaast kun je eenvoudig en snel online in- en uitchecken bij je hotel. Naast goede prijzen heeft AccorHotels altijd aanbiedingen. Zo zijn er vroegboekaanbiedingen, weekendaanbiedingen, familieaanbiedingen en speciale arrangementen.

op 19 januari 2017 bestemming: Spanje / Irun, reisperiode: juni 2016

Zeer slechte ervaring bot personeel en het hoofdkantoor geeft geen reactie op klachten hier over en laat het hierdoor doodbloede. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 18 maart 2014 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: maart 2014

Zeer vriendelijk en gastgericht. Zeer goede service. ... Lees meer

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9

Meer ervaringen

Nieuws