SENTIDO Hotels & Resorts

Url: https://www.sentidohotels.com/

Type reizen: hotelketens

Logo van SENTIDO Hotels & Resorts

SENTIDO Hotels & Resorts is een Duitse hotelketen met luxe hotels en resorts over de hele wereld. Hun doelgroepen zijn vooral stellen, singles en kleine gezinnen die goede service behoeven. Naast grote betrokkenheid en hoge kwaliteit staat oog voor detail hoog in het vaandel bij SENTIDO. De meeste accommodaties van SENTIDO bevinden zich in Turkije, Griekenland en Spanje, maar je vindt ook hotels in Tunesië, Egypte, Marokko, Oostenrijk, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Montenegro, Duitsland en zelfs één in Thailand.

SENTIDO biedt vele extra's voor jouw verblijf. Zo bieden zij altijd vers en gevarieerd eten in de restaurants. Ze houden daarbij rekening met het seizoen en hebben vaak authentieke, lokale gerechten op het menu staan. Het ontbijt loopt door tot 's middags, dus je hoeft niet elke dag vroeg uit je bed te komen. Bij aankomst hebben de hotels van SENTIDO altijd een verfrissende handdoek voor je en een welkomstdrankje. Je kunt kiezen uit verschillende typen kussens, zodat je altijd een fijne nachtrust hebt. Elk hotel heeft gratis toegang tot draadloos internet. Daarnaast heeft SENTIDO verschillende Holiday Plus Activities. Dit zijn verschillende activiteitenprogramma's waar je aan deel kunt nemen. Zo is er een Body & Mind programma, een Culture & People programma en een Family & Kids programma.

SENTIDO heeft verschillende soorten hotels. Als je op zoek bent naar een strandvakantie, hebben zij Sun & Beach hotels. Verder kun je in een Adult only hotel verblijven, een romantisch hotel, een hotel gespecialiseerd in wellness of een hotel gespecialiseerd in sport. Op de website van SENTIDO wordt elke week een ander hotel uitgelicht en is er een speciale aanbieding.
Het hoofdkantoor van SENTIDO is gevestigd in Duitsland.

Ervaringen met SENTIDO Hotels & Resorts

SENTIDO Hotels & Resorts krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen