Barcelo.com

Url: https://www.barcelo.com/

Type reizen: hotelketens

Logo van Barcelo.com

Het aanbod van Barceló Hotels & Resorts bestaat uit 240 kwaliteitshotels. Deze liggen verspreid over 22 landen in Europa, Zuid-Amerika, Mexico en Noord-Afrika. Er zijn verschillende mogelijkheden: zo kun je overnachten in een spa hotel, hotel met casino, familiehotel, all inclusive resort, strandhotel of golfhotels. Voornamelijk de adults only hotels zijn populair, hierbij ga je op vakantie zonder kinderen in de buurt en kun je volledig ontspannen.

Alle hotels van Barceló zijn vier- of vijfsterrenaccommodaties. Deze hebben vaak een spectaculaire ligging en veel luxe faciliteiten. Zo kun je verblijven pal aan een Caribisch strand of juist midden in het centrum van Istanbul. Op deze manier bezoek je de leukste en meest romantische steden of zoek je juist de rust op in de natuur. Vrijwel alle hotels zijn voorzien van de nodige luxe. Denk bijvoorbeeld aan een eigen zwembad, bubbelbad en super-de-luxe kingsize bedden.

Het is mogelijk om vluchten te boeken in combinatie met een verblijf in een van de luxe hotels van Barceló Hotels & Resorts. Barceló Hotels & Resorts maakt namelijk deel uit van de Barceló Group, waar ook Barceló Viajes tot behoort. Deze tak van de Barceló Group die richt zich op het organiseren van reizen. Barceló is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor telefonisch contact.

Ervaringen met Barcelo.com

Barcelo.com krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen