Pestana Hotel Group

Url: https://www.pestana.com/nl

Type reizen: hotelketens

Logo van Pestana Hotel Group

Pestana Hotel Group is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het verhuren van kamers in luxe hotels en resorts. Onder deze naam vallen vier verschillende merken: Pestana Hotels & Resorts, Pestana Pousadas Portugal, Pestana Collection Hotels en Pestana CR7 Lifestyle Hotels. Ieder merk heeft zijn eigen charme en heeft een uniek aanbod.

Pestana Hotels & Resorts heeft een uitgebreid aanbod van hotels zowel binnen als buiten Europa. Bestemmingen zijn Miami, Algarve, Verenigd Koninkrijk, Kaapverdië, Argentinië, Spanje, Marokko, Venezuela, Zuid-Afrika, Mozambique, Brazilië, Duitsland en Sao Tomé en Principe. Hier staan ruim 50 luxe vier- en vijfsterrenhotels.

Een pousada is een Portugese term voor een veelal luxueus hotel dat vaak gevestigd is in een historisch gebouw, vergelijkbaar met de Spaanse paradores. Ook deze accommodaties biedt Pestana aan onder een eigen merknaam. De pousadas zijn gevestigd in verschillende plaatsen in Portugal. Je geniet hier van de geschiedenis en charme van de gebouwen in combinatie met de service van een hotel.

Er zijn zeven Collection Hotels, waarvan het grootste deel in Portugal en Spanje te vinden is. In ons land is in Amsterdam ook een Collection Hotel te vinden, namelijk Pestana Amsterdam Riverside. Naast een vijfsterrenhotel is dit een nationaal monument. De Collection Hotels staan garant voor prachtige, unieke momenten met speciale persoonlijke aandacht.

Pestana Hotel Group werkt voor haar Pestana CR7 Lifestyle Hotels samen met voetballer Cristiano Ronaldo. Deze hotels staan in het centrum Lissabon en in Funchal op het eiland Madeira.

Ervaringen met Pestana Hotel Group

Pestana Hotel Group krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen