H10 Hotels

Url: https://www.h10hotels.com/en

Type reizen: hotelketens

Logo van H10 Hotels

H10 Hotels heeft al meer dan dertig jaar ervaring in de hotelbranche en biedt hotels aan die variëren van drie tot vijf sterren. Daarnaast hebben ze boutique hotels in het assortiment. Deze boutique hotels worden gekenmerkt door een schitterende locatie, een mooie uitstraling en persoonlijke service. Er is een zeer groot aanbod aan hotels die onder te verdelen zijn in onder andere: Familie, stad, strand, Europa en spa centrums.

Op de website kun je tevens kiezen voor categorieën zoals: Valentijnsdag en huwelijk & vieringen. De geselecteerde hotels zorgen ervoor dat deze speciale dag tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Verder is er de keuze voor meetings & events wat inhoudt dat het hotel diverse faciliteiten heeft voor vergaderingen en het houden van een evenement. De H10 hotels zijn gelegen in Spanje, Londen en Berlijn en de Ocean by H10 hotels liggen in Cuba, de Dominicaanse Republiek en Mexico.

Je kunt kiezen voor de vele opties in het H10 hotel om je verblijf nog aangenamer te maken zodat alles gericht is op jou persoonlijke voorkeur. Zo kun je kiezen voor het all inclusive concept of voor een adults only hotel. Daarnaast zijn er diverse kinderclubs in meerdere leeftijdscategorieën.

Ervaringen met H10 Hotels

H10 Hotels krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen

Nieuws