Centro Hotels

Url: https://www.centro-hotels.de

Type reizen: hotelketens

Logo van Centro Hotels

De 56 Centro Hotels zijn gelegen in het centrum van 25 Duitse steden. Alle hotels hebben een update ondergaan in het jaar 2017. Daarnaast is er een Centro Hotel in Amsterdam gekomen vlakbij Schiphol genaamd de Ninety Nine hotel. De locatie van de Centro hotels zijn in het centrum of nabij een luchthaven. Ze bevinden zich in het middenklasse segment en gaan voor comfort op een geweldige locatie met voordelige prijsniveaus. Via de website kun je snel een stedentrip boeken.

Centro Hotels biedt familietrips aan in de vorm van een citytrip met een hotel die altijd in het hart van het centrum ligt. De hotels hebben een familiaire uitstraling en liggen zo dat de lokale bevolking tips en informatie over de stad kunnen geven. Centro Hotels biedt een voordelig familiepakket voor twee volwassenen en twee kinderen inclusief twee overnachtingen aan met een warm en koud ontbijtbuffet.

De business trips gaan naar hotels die het werk aangenaam maken door het aanbod van faciliteiten zoals 10% korting op een reservering, een centraal gelegen hotel zodat je jezelf snel kunt verplaatsen, een uitstekend netwerk en arrangementen voor businessdiners.

Daarnaast zijn er ook hotelkamers te boeken die alle comfort bieden voor een langer verblijf in een stad. Het betreft appartementen met een keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer. Het combineert de sfeer van een privé-appartement met de voordelen van een centraal gelegen hotel in het centrum van een stad.

Ervaringen met Centro Hotels

Centro Hotels krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen