Cirkel vakanties heeft een nieuwe bestemming

Geschreven op 8 februari 2017 door Eva

Aap in het Kruger Park
Aap in het Kruger Park
Vanaf 2017 biedt Cirkel Vakanties een nieuwe rondreis door Zuid-Afrika aan. Het is een rondreis speciaal voor éénoudergezinnen. Zuid-Afrika staat bekend om de uitgestrekte landschappen en natuurlijk The Big Five. Cirkel vakanties biedt een geheel verzorgde unieke ervaring aan, waarbij je kans maakt oog in oog te staan met The Big Five en kennis maakt met de bijzondere Zuid-Afrikaanse cultuur.

Pretoria

De rondreis gaat van start in Pretoria, de hoofdstad van Zuid-Afrika. Hoogtepunten tijdens de reis zijn onder andere het bezoek aan het natuurgebied genaamd Blyde River Canyon en aan het Kruger Park waar diverse wilde dieren zoals olifanten, cheeta's, olifanten en nijlpaarden loslopen. Ook staat er op de planning om de grens over te steken naar Swaziland, om daar het echte Afrikaanse leven te verkennen in Mlilwane; een van de Big Game Parks in Swaziland. Tevens wordt er een bezoek gebracht aan het strand van Kwazulu Natal, waar markten en restaurantjes te vinden zijn. De reis eindigt in Durban met een bezoek aan het voetbalstadion van het WK voetbal.

Reisbegeleiding

Van begin tot eind gaat er een Cirkel reisleider mee. Deze helpt onder andere bij het inchecken en stapt ook mee het vliegtuig in. Eenmaal bij aankomst beschikt de groep over een privébus met eigen chauffeur en een privé kok, die tevens de hele reis meegaat. De groep zal bestaan uit minimaal vijf en maximaal tien éénoudergezinnen. Tijdens de rondreis verblijf je circa twee tot drie dagen op dezelfde plaats om de omgeving te verkennen en de rust te bewaren.

Vertrekdata

De eerste reis is van 3 augustus t/m 19 augustus 2017 en is nu al te boeken. Daarbij kan je maximaal met 9 mensen de vakantie boeken. Je hebt zelf de keuze hoe je naar Zuid-Afrika (Johannesburg) reist, per auto of per vliegtuig. Voor meer informatie kijk je op de website of Facebookpagina van Cirkel Vakanties.

Nieuws