Nieuwe accommodaties Cirkel Vakanties

Geschreven op 22 maart 2017 door Renee

Zeiltocht vanaf Grieks eiland
Zeiltocht vanaf Grieks eiland
Cirkel Vakanties is de specialist in reizen voor singles en single ouders. Voorheen was het alleen mogelijk om op campings te verblijven tijdens een reis met Cirkel Vakanties. Vanaf nu is het ook mogelijk om in een hotel, een nonnenverblijf of op een zeiljacht te overnachten. De reisorganisatie maakte meteen de eerste vier nieuwe bestemmingen bekend waarbij je niet op een camping slaapt. 

Nieuwe bestemmingen

De eerste twee nieuwe bestemmingen zijn in Spanje. In Santa Susanna, aan de Costa Brava, verblijf je in luxe hotel met 1-persoonskamers en groot zwembad. Het hotel ligt op loopafstand van de boulevard. Een dagtocht naar Barcelona kan vanuit deze plaats ook makkelijk. De 7-daagse reis is te boeken vanaf €727,50, exclusief vliegreis. De tweede Spaanse bestemming is Marratxinet, een authentiek dorpje op Mallorca. Je verblijft hier in een voormalig nonnenverblijf met 1-persoonskamers. Vanuit dit verblijf heb je prachtig uitzicht op de zonsondergang boven Palma de Mallorca. Er is een gezamenlijke eetkamer, tuin met vuurplaats en een fietsenschuur. De 8-daagse reis is te boeken vanaf €852,50, exclusief vliegreis. 

Haven Puerto de Soller, Mallorca
Haven Puerto de Soller, Mallorca


De derde nieuwe bestemming van Cirkel Vakanties is Johannisholm in Zweden. Tijdens deze actieve singlesreis verblijf je in een comfortabele cabin met een eigen slaapkamer. De kanotocht en hikes zijn bij de reis inbegrepen. De vanaf prijs van deze 8-daagse singlesreis is €927,50. De laatste nieuwe bestemming van Cirkel Vakanties is het Griekse eiland Kos. Je kunt hier 1 of 2 weken zeilen en overnachten op de zeilboot. Je reist in een kleinere groep dan bij de andere reizen, met maar 6-8 personen per boot. Je kunt zelf actief zeilen, maar ook lekker luieren op het dek in de zon. De vanaf prijs voor deze 7-daagse zeilreis is €702,50, exclusief de maaltijden en vlucht. 

Nieuws