Samenwerking Cirkel Vakanties met Landal GreenParks

Geschreven op 9 mei 2019 door Femke

Reisleiding Cirkel Vakanties
Reisleiding Cirkel Vakanties
Cirkel Vakanties organiseert al ruim 30 jaar vakanties voor eenoudergezinnen. De reisorganisatie gaat deze zomer een bijzondere samenwerking aan met Landal GreenParks. Gezamenlijk bieden zij vakanties in een aantal speciaal geselecteerde bungalows op Landal Hoog Vaals (Zuid-Limburg) aan. Zo kunnen eenoudergezinnen vakantie vieren samen met andere eenoudergezinnen. Een steeds belangrijker wordende doelgroep waar Landal GreenParks eerder nog geen specifiek aanbod voor had. Cirkel Vakanties bood juist nooit eerder een bungalowvakantie aan: "We zijn heel enthousiast over de samenwerking met Landal, hiermee kunnen we nu ook een comfortabele bungalowvakantie voor eenoudergezinnen in Nederland bieden,” vertelt Iddo Schoen van Cirkel Vakanties.

Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals is een park met veel faciliteiten voor jong en oud: van een indoorspeelparadijs en een overdekt zwembad met peuterbad en glijbaan tot een 9-holesgolfbaan. Het park heeft een fijne ligging, dicht bij het Drielandenpunt en Maastricht. Ook het heuvellandschap is prachtig. Genieten van het bourgondische leven kan hier optimaal. Tijdens hun verblijf gaan de eenoudergezinnen helemaal op tussen de andere gasten op het park. “We willen deze ouders en hun kind(eren) een onbezorgde vakantie bieden, waar men in de nabijheid is van andere eenoudergezinnen, maar waar ook voldoende ruimte is voor privacy als daar behoefte aan is. Gasten maken gewoon gebruik van alle bestaande voorzieningen en faciliteiten op het park,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Landal Hoog Vaals
Landal Hoog Vaals

Nieuw aanbod Cirkel Vakanties

De eenoudervakanties op Landal Hoog Vaals vinden plaats in de zomervakantie, van 5 juli 2019 tot 30 augustus 2019. Cirkel Vakanties heeft de beschikking over speciaal geselecteerde bungalows voor eenoudergezinnen. Aangrenzend aan de bungalows is een eigen 'Cirkelveld' te vinden, inclusief de centrale ontmoetingsplek. Hier kunnen ouders elkaar opzoeken en kunnen de kinderen vriendschappen sluiten. "We hebben 24/7 eigen Cirkel-reisleiding ter plaatse voor een stukje ontzorging en er is iedere dag animatie voor de kinderen of juist alleen voor de ouders. Zo bieden onze vakanties voor eenoudergezinnen alle ruimte en tijd voor jezelf en het gezin, maar ook om gezellige dingen met andere ouders te doen," aldus Iddo Schoen.

Nieuws