Schrijf een ervaring over MSC Cruises en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen MSC Cruises

Pagina 1 van 13 met 123 resultaten

op 17 augustus 2019 bestemming: , reisperiode: januari 2019

Zeer slechte ervaring met het internet. Ben zeer matig gebruiker en toch vlogen de mb’s weg. Zelfs na upgraden met 1500 mb waren ee na 2 min nog maar 800 van over terwijl ik niks deed.7x naar guest service geweest om eea te verhelpen. Adviseerden ander pakket. Dat bleek slecht afvies want daarmee kon ik alleen op social sites die ik niet gebruik en geen mail ophalen. Al mat al heb ik tig pakketten gekocht, ben ik door guest service slecht geadviseerd. Ze waren niet bereid om geste te doen om me voor de cruise het duurste pakket te laten betalen ( terwijl ik amper internet gebruik....). Uiteindelijk heeft 6 dagen cruise me ca 600 dollars gekost en kon ik ook nog dagen geen mail ophalen en whatsapp gebruiken. Ik vind dit werkelijk alle perken te buiten gaan en ben bijzonder ontevreden over de afhandeling hiervan. Voor mij reden om nooit meer met MSC te reizen en het iedereen af te raden. Onbehoorlijke geldklopperij!

  • Algemeen 2
op 19 juli 2019 bestemming: , reisperiode: juni 2019

8 prachtige dagen gehad. We stapten op in Mallorca om vervolgens via Ibiza naar Italië te varen en via Marseille weer terug. Het schip ziet er goed uit met prima faciliteiten. Een grote sportschool en casino en genoeg barretjes en zelf een discotheek. Het is aan te raden om een alcoholkaart te nemen want dat kun je heel de dag lekker alcohol tikken. Tot volgend jaar!

  • Algemeen 9




op 19 juni 2019 bestemming: Verenigde Staten / Miami, reisperiode: mei 2018

De boot is echt heel mooi en comfortabel. De bemanning is vriendelijk, behulpzaam en de reis is goed georganiseerd.
Het eten is erg goed en er is veel keuze. We hebben ook een keer in een specialiteiten restaurant gegeten en dat was echt een prima en fijne ervaring.
We gaan zeker weer een cruise maken op de MSC Seaside.

  • Algemeen 9
op 14 juni 2019 bestemming: Noorwegen / noorwegen, reisperiode: juni 2019

De reis begon al toen we s'nachts van gentbrugge naar antwerpen en dan naar brussel en dan naar kiel moesten rijden s'nachts reisen is zo wie zo vermoeiend ,wie organiseert zo iets ?? En je ziet het wat de mensen schrijven ,wat ze schrijven is helemaal juist ,veel te veel volk ,veel te druk aan het buffet ,en ze buiten de mensen voor exursus uit ,wat wel positief is ,iedereen is zeer vriendelijk alfsof hun leven er van af ging ,het zijn allemaal toffe gasten ,die nog weten wat werken is …………..christian

  • Algemeen 5
op 27 mei 2019 bestemming: Noorwegen / Kiel, reisperiode: mei 2019

T was een droomreis maar inderdaad het is een beetje gecomersionaliseerd zeker voor het dranken paket verder was alles perfect getimed ,alles heel proper kajuit perfect ik heb geen kritiek

  • Algemeen 9
op 9 mei 2019 bestemming: , reisperiode: april 2019

Schip en kajuit ok. Restaurant à la carte ok. Buffetrestaurant veel te druk.
Schip was niet volledig bezet en toch al veel te druk. Volgens mij gewoon te veel passagiers.
Excursies zijn belachelijk duur. Bovendien zijn de groepen te groot : de gidsen zijn vooral bekommerd om de groep samen te houden. Ze hebben (80%) geen tijd of zin om serieuze uitleg te geven. Het is werkelijk van een bedroevend lage kwaliteit. Een echte geldmachine is her.
Geen MSC meer voor ons

  • Algemeen 7
op 10 april 2019 bestemming: Nederland / Leidschendam, reisperiode: september 2018

Dat drankenpakket klopt niets van...wij hebben het opgezegd...
Als je niet oplet krijg je een enorme rekening de fooi wordt nogmaals in rekening gebracht terwijl wij die al betaald hadden, en je pasje wordt bij een drankje 3x door de kassa gehaald zodat je 3x zoveel betaald. Oplichting !!! En idd als je er wat van zegt (na veel gedoe harde muziek waardoor elkaar moeilijke te begrijpen bij de receptie, en lange rij voordat je aan de beurt ben bij de receptie )wordt het er zo vanaf gehaald van de rekening. Niet leuk als je op vakantie bent ,en je moet je daar mee bezig houden....Maar je moet wel anders krijg je aan het eind van de week een rekening van wel € 700,00 of meer....Verder was het een leuke cruises alleen jammer van dat geld gedoe.....

  • Algemeen 7
op 26 maart 2019 bestemming: Cuba, reisperiode: februari 2019

Alles was prima geregeld en alles was netjes.
Waar we het niet mee eens zijn is het tip geld dat ze automatisch op je rekening zetten. We hebben aan verschillende personeelsleden gevraagd of ze daar iets van terug zagen. Ze zeiden allemaal van niet. We hoefden alleen maar te zeggen bij de receptie dat we het er niet mee eens zijn en het werd van de rekening afgehaald zonder uitleg. Dit klopt niet.

  • Algemeen 7
op 24 maart 2019 bestemming: India, reisperiode: maart 2019

MSC Lirica = veel, heel veel loeiharde muziek en geroep bij de (kermis) attracties bij het zwembad en in het restaurant Le Bistrot op het 11e verdiep.
Op andere schepen werden er lezingen voorzien met uitleg over de nog aan te leggen havens. Hier echter niets. Zoals reeds gezegd enkel loeihard lawaai en kermisattracties.
De aanleghavens, vooral in Indië, waren zeer goed. Spijtig van de excursie in New Mangalore. Die stelde twee keer niets voor en wij moesten daar toch bijna 90 euro pp voor betalen. De excursies in Goa en Mumbai waren wel een voltreffer.
Bij de Arabische emiraten was vooral Dubai een positieve uitschieter. De andere havens in Oman : Muscat en Khasab waren wat minder. Bij het vertrek werd ons meegedeeld dat het schip zou blijven liggen in Dubai, en niet naar Abu Dhabi varen, omdat er veel wind was en men niet zou kunnen aanleggen in Abu Dhabi. Er was wel wat wind, maar naar wij konden beoordelen, hebben wij al sterkere wind meegemaakt. Wij vermoeden eerder dat het goedkoper was om te blijven liggen in Dubai dan naar Abu Dhabi te varen.
Wij hadden een balkonhut gereserveerd maar kregen een suite. Fijn natuurlijk. Maar op de Lirica stelt dat niet zo veel voor. De kajuit was een beetje uitgeleefd. Verroeste badkamerdeur, wasbak gedeeltelijk verkleurd en met barsten. Soms een niet te harden geur. De Lirica is een oud schip dat een beetje aangepast werd. Als wij op ons balkon zaten op het tiende verdiep moesten wij oordopjes indoen om een beetje rust te krijgen.
Wij zouden in elk geval nooit betalen voor dergelijke suites. De prijs is niet naar verhouding met de kwaliteit.
Toen we toch eens in een ligzetel aan het zwembad gingen liggen hebben we gezien dat er twee mensen waren die vier (2 in de zon en 2 in de schaduw) ligzetels in beslag namen. Hoe ze aan de 4 handdoeken kwamen is een raadsel. Als iedereen dat zou doen !
Verder wordt er aan de passagiers gevraagd om niets in zee te gooien. Maar we zagen iemand in uniform van MSC die iets over boord gooide. Wij vermoeden een sigarettenpeuk.
Alhoewel de mensen die de hutten poetsen heel vriendelijk zijn en sommige kelners ook zal waarschijnlijk een eventuele volgende cruise toch met een andere rederij zijn. Het loeiharde lawaai was ongezien, nog nooit meegemaakt (dit was toch onze 21e cruise).

  • Algemeen 6
op 29 januari 2019 bestemming: Frankrijk / Marseille, reisperiode: januari 2019

Eten matig.House party naast de hut Lawaai oorverdovend.Niet kunnen slapen.Administratie niet accuraat.Nooit meer Meraviglia.Ook animator
Javier mag wel minder schreeuwen.Hebben oorbeschadiging van de harde muziek.Ook Cirque du Soleil was amateuristiche uitvoering.Iemand die geluiden nadoet kan in 2019 echt niet meer.Zijn erg teleurgesteld.Voorlopig geen cruise meer.

  • Algemeen 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende