Pharos Reizen wint Reisgraag Award 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

Het team van Pharos Reizen met de Reisgraag Award
Het team van Pharos Reizen met de Reisgraag Award
Pharos reizen is voor de tweede keer winnaar geworden van de Reisgraag Award. Ze hebben de award gewonnen in de categorie Autovakanties. De reisorganisatie uit Hoofddorp maakt onderdeel uit van de ANWB en is gespecialiseerd in autovakanties door heel Europa.

Eric Serrarens (Pharos Reizen): "Er is weer massaal op ons gestemd en voor het tweede jaar op rij is Pharos Reizen de trotse winnaar van een Reisgraag Award. Zonder onze klanten hadden wij dit niet kunnen doen en daarom willen wij hen hartelijk bedanken voor hun stem. Het doet ons goed te horen dat zij met veel plezier met Pharos Reizen op vakantie zijn geweest. Van rondreizen tot avontuurlijke vakanties en van stedentrips tot all inclusive-vakanties: voor de leukste autovakanties in heel Europa ben je bij ons aan het goede adres! Pharos Reizen bestaat in 2017 al 15 jaar en wij hopen dat wij ook dit jaar weer veel gezinnen en stellen een vakantie vol mooie herinneringen mogen bezorgen. Op naar een (vakantie)jaar vol ‘sweet memories’!"

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heenkomen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

Nieuws