Pharos Reizen wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 8 januari 2018 door Paula

Pharos Reizen wint Reisgraag Award 2018
Pharos Reizen wint Reisgraag Award 2018
Met een gemiddeld cijfer van een 8,8 heeft Pharos Reizen uit Hoofddorp voor de tweede keer de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Autovakanties mogen ontvangen. Uit alle reviews van 2017 hebben zij gemiddeld het hoogste cijfer gehaald en daarmee deze publieksprijs gewonnen.

Karianne van Rongen (directeur Pharos Reizen van ANWB): "Elk jaar ontdekken vele reizigers Europa met Pharos Reizen. Of het nu gezinnen zijn die genieten van de verwondering in de ogen van hun kinderen. Of reizigers die samen reizen. Van de Noordkaap tot aan het zuidelijkste puntje van Italië. De vrijheid van het reizen met de auto zorgt ervoor dat je de meest bijzondere plekken ontdekt en mensen ontmoet. Onze vakantiescouts hebben elk een passie voor een stukje Europa en kennen deze bestemmingen door en door. Zo stippelen zij de mooiste routes uit en vinden de meest bijzondere locaties om te verblijven. Dit maakt een vakantie tot een prachtige blijvende herinnering. Het hele team van Pharos Reizen is super trots op deze Award omdat onze reizigers op ons gestemd hebben. Bedankt! Hier doen wij het voor en wij willen nog vele jaren onze passie voor Europa met onze reizigers delen!"

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws