Schrijf een ervaring over SchipholTickets en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen SchipholTickets

Pagina 1 van 3 met 23 resultaten

op 25 februari 2020 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: februari 2020

Ik zal NOOIT meer boeken! ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 20 februari 2020 bestemming: MaleisiŽ, reisperiode: juli 2020

Via de mail snel geholpen. Goede service ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 19 februari 2020 bestemming: Engeland, reisperiode: februari 2020

Begin januari online ticket geboekt , ref MWVP3T. Datum vetrek van Amsterdam naar Manchester 10-02-2020 en van Manchester naar Dubai en van Dubai naar Sialkot PK. Op datum 10-02-2020 kreeg ik op Schiphol te horen dat ik niet op de passasierslijst stond. De uitvoerende vlietuigmaatschappij FLYBE had in de systeem staan dat er initieel wel geboekt was maar dat het was geannuleerd. Ik heb foto's gemaakt van screen. 3x die dag gebeld met Schipholtickets.nl service nummer, van kast naar de muur. Mijn vlucht vertrok en ik stond nog met koffers op Schiphol. De connecting flights kon ik niet meer halen. Ik heb die middag nog een vlucht moeten boeken omdat ik de volgende dag in Pakistan moest zijn. De medewerker gaf aan dat er een refund zou plaats vinden. Vervolgens heb ik zelf ook online een verzoek tot refund gedaan op 11-02-2020. Op een automatische bericht na niets meer vernomen. Op 18-02 weer gebeld en verhaal opnieuw moeten doen. krijg te horen dat er geen refund is omdat ik de vlucht in Manchester naar Dubai niet heb genomen.: HOE MOEST IK VAN SCHIPHOL NAAR MANCHESTER komen als ik niet op de passagierslijst stond!!! ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 4 januari 2020 bestemming: Tanzania / Dar es Salaam, reisperiode: december 2019

Vlucht bleek al 2 maanden eerder gecanceld te zijn

 • Algemeen 1
op 16 december 2019 bestemming: Denemarken / Kopenhagen, reisperiode: december 2019

Boekingsnummer kwam niet overeen met het nummer bij de vliegmaatschappij. Niemand bereikbaar bij Schipholtickets. De link naar de klantendienst in de mail werkt niet. Bellen met Schipholtickets, geen bereikbaarheid. Alleen maar een onduidelijk bandje en daarna in de wacht. Daarna maar bellen met de vliegmaatschappij. Bleek dat ik wel op de vlucht zat, maar was een ander nummer. Al met al veel onduidelijkheid en veel omslachtig werk wat mijn inziens niet nodig is. Overigens was direct boeken bij de vliegmaatschappij net zo duur. Ik boek NOOIT meer bij deze aanbieder.

 • Algemeen 2
op 25 oktober 2019 bestemming: Nepal / Kathmandu, reisperiode: november 2019

Boek nůůit met Schipholtickets. Wij dachten dat we met KLM zouden vliegen, dit blijkt een shared code vlucht te zijn en nu vliegen we met Etihad. Dat is in principe geen probleem, alleen zit er op de heenweg geen bagage bij. Die kunnen we wel bijboeken op het vliegveld via Etihad, voor 600/700$ per persoon. Belachelijk!

Schipholtickets weigert ons verder te helpen, reageren traag op mails, bellen heeft helemaal geen zin want je krijgt iemand uit Spanje aan de lijn die amper Engels kan.

Advies: betaal iets extra voor een betere klantenservice.

 • Algemeen 1
op 14 september 2019 bestemming: Mexico / Cancķn, reisperiode: september 2019

Deze week heb ik vliegtickets naar Cancun geprobeerd te boeken. Via skyscanner zocht ik naar de mogelijkheden. Ik vond goede tickets met de maatschappij KLM, die ik via schipholtickets.com kon boeken. Het boekingsproces verliep zonder problemen. Echter toen ik ging betalen koos ik allereerst voor de optie betalen met creditcard en schoot het eindbedrag met 400 euro omhoog, toen ik dit veranderde naar betalen met Ideal schoot het eindbedrag met 300 euro omhoog. Ik besloot niet te betalen en telefonisch contact op te nemen met schipholtickets.com. In matig Engels werd ik te woord gestaan en kon de telefoniste mij niet vertellen hoe ik kon betalen zonder enorme kosten erbij te krijgen boven op mijn kosten voor de vliegtickets. Het gesprek verliep ook onprettig en de telefoniste was niet professioneel. Ik heb opgehangen en uiteindelijk de tickets direct via KLM gekocht, hetgeen uiteindelijk goedkoper was! Bij KLM zelf betaalde ik geen extra kosten voor het betalen met mijn creditcard. Wees dus gewaarschuwd en boek geen tickets bij schipholtickets.com!!!!

 • Algemeen 1
op 8 augustus 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2018

Onbetrouwbare ticket agent

 • Algemeen 1
op 25 juli 2019 bestemming: Cyprus / Girne, reisperiode: augustus 2019

Koop niet bij ze Schipholtickets.com. Ze geven een verkeerde naam op de email die ze beschouwen als eticket. (verkeerde achternaam) Blijkt achteraf niet zo te zijn. Je krijgt niets terug van de luchtvaartmaatschappij (Bij ons Turkish Airlines) waar je mee vliegt want die verwijzen terug naar schipholtickets.com. Ik heb non stop gebeld met Schipholtickets.com en die zeggen: wij kunnen je achternaam NIET aanpassen. Die toestemming "krijgen" ze zogenaamd niet van Turlish Airlines. Dit klopt dus niet.

Nu bel ik Turkish airlines. De tickets van mij, mijn man en mijn moeder zijn in hun systeem niet eens bekend. Ze melden ook dat zij GEEN contract hebben met Schipholtickets.com. Dat betekent, we zijn opgelicht. Wij hebben opnieuw geboekt maar RECHTSTREEKS via Turkish airlines. Dus samengevat, de oplichters zijn: Schipholtickets.com en Supersaver (mijn man had via hen geboekt, ook oplichters). Nooit gedacht dat ik hier ooit in zou stinken waarom bestaan dit soort malafide organisaties Łberhaupt!

Tip: Bellen met Schipholtickets.com of Supersaver heeft geen zin. Wachttijden zijn 20 min of langer (ontmoedigen?) en als je iemand spreekt regelt die iets waar je vervolgens geen bevestiging krijgt. Je krijgt je geld niet terug, We zullen het proberen via een advocaat maar ik vertrouw er niet op.....

 • Algemeen 1
op 24 juli 2019 bestemming: India / Delhi, reisperiode: augustus 2018

Schipholtickets had mijn naam kennelijk niet op de eticket correct vermeld. Duizend euro door de plee gespoeld. Krijgt niets terug van de vliegmaatschappij, zogenaamd vanwege no show en geen mogelijkheid om te annuleren of om te boeken. Schipholtickets zelf is volledig incommunicado. Telefoon nemen ze niet op en je kunt niet vinden waar hun kantoor zit. Boevenbende.

 • Algemeen 1
 • 1
 • 2
 • 3
 • Volgende