Simi Reizen wint Reisgraag Award 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

Simi Reizen met de Reisgraag Award 2017
Simi Reizen met de Reisgraag Award 2017
Simi Reizen uit Appingedam wint voor het derde jaar op rij de Reisgraag Award in de categorie Jongerenreizen. De reisorganisatie organiseert actieve- of jongerenvakanties in de leeftijd van 16 tot 35 jaar. Uit meer dan 10.000 reviews kregen zij het beste cijfer in hun categorie, met een gemiddelde van 8,8.

Robbert ten Kate (Simi reizen):"Voor het derde jaar op rij een award winnen gebaseerd op geverifieerde reviews van onze reizigers is een geweldige eer. Hoewel er altijd ruimte is voor verbetering is het een fantastisch idee dat onze reizigers hun jongerenvakantie met Simi Reizen dusdanig waarderen dat ze na afloop van hun vakantie de tijd nemen om een review te schrijven en te plaatsen. Daarmee weten ook toekomstige reizigers beter wat ze kunnen verwachten en verzamelen we waardevolle feedback die we gebruiken om reizen verder te verbeteren. Met deze derde Reisgraag award, die een ereplekje op ons kantoor zal krijgen, krijgen we opnieuw de bevestiging dat jongeren waarde hechten aan gezelligheid, betrokkenheid en natuurlijk fantastische reisbestemmingen. Met een verdubbeling van het aantal reizigers in het afgelopen jaar is het voor ons een mooi jaar geweest, maar het behouden van onze kwaliteit en het bieden van avontuurlijke, actieve jongerenreizen in Europa en de VS zijn een mooie bekroning en een teken dat we nog altijd op de goede weg zijn. "

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heenkomen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

Nieuws