Simi Reizen wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Tl

Simi Reizen viert feest!
Simi Reizen viert feest!
Simi Reizen uit Apeldoorn heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie jongenreizen gewonnen. Uit alle 7.000 reviews die zijn binnengekomen in 2018 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 8,9 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Robbert ten Kate (Simi Reizen):"Voor de vierde keer mogen we dit jaar de Reisgraag Award in ontvangst nemen in de categorie Jongerenreizen. De door klanten ingevoerde reviews zijn van groot belang om te kunnen peilen hoe reizigers hun vakantie daadwerkelijk ervaren hebben. De inhoudelijke reacties geven potentiële reizigers inzicht in hoe onze jongerenreizen daadwerkelijk zijn. De vaak genuanceerde en gedetailleerde reviews zorgen voor een helder beeld van de reizen en helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van het reisaanbod. Bij Simi Reizen lezen we zelf alle reviews ook inhoudelijk en passen onze programma’s aan aan de hand van de feedback. Door reviews te vragen op een onafhankelijke website zoals Reisgraag, waarborgen we daarnaast de betrouwbaarheid en eerlijkheid van de ingevoerde reviews. Er is geen censuur, geen controle door de organisatie zelf en reviews worden voordat ze doorgeplaatst worden gecontroleerd op echtheid. Al met al is Reisgraag voor ons een prachtig platform om de bedrijfsvoering mee bij te sturen, potentiële nieuwe reizigers te informeren. "

Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws