Simi Reizen wint Reisgraag Award 2021

Geschreven op 9 april 2021 door Gina

Team Simi Reizen met Reisgraag Award
Team Simi Reizen met Reisgraag Award
Simi Reizen heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021 gewonnen. De awards zijn uitgereikt aan de reisorganisaties die in dit jaar met veel negatieve reviews, juist positieve reviews van hun klanten hebben ontvangen. Simi Reizen is een van deze reisorganisaties. Daarom hebben zij dit jaar deze publieksprijs in ontvangen mogen nemen. 

Quote

"Ondanks het bizarre verloop van het afgelopen jaar zijn we blij dat we onze reizigers toch een fantastische vakantie hebben kunnen aanbieden. De 5e reisgraag award die we vandaag ontvingen zorgt ervoor dat we ons weer even beseffen hoe leuk het is om vakanties te mogen organiseren én uitvoeren!" - Cynthia, Simi Reizen

Reisgraag Awards 2021

Dit is alweer de 10e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemming een award winnen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen. De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland. 

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2021 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2021/

Nieuws