Simi Reizen wint Reisgraag Award 2022

Geschreven op 24 maart 2022 door Tl

Team van Simi Reizen met de Reisgraag Award 2022
Team van Simi Reizen met de Reisgraag Award 2022
In de categorie Jongerenvakantie is volgens de consument Simi Reizen de beste reisorganisatie van 2022. De organisatie is het beste gewaardeerd in reviews; met een 8,9 scoort de organisatie uit Apeldoorn erg goed.

Cynthia Jongen van Simi Reizen over de gewonnen publieksprijs Reisgraag Award 2022: "Met veel blijdschap hebben we de Reisgraag Award 2022 weer mogen ontvangen! We zijn ontzettend dankbaar dat veel reizigers ook dit jaar weer de moeite hebben genomen om hun ervaringen te delen op Reisgraag.nl. Nog trotser zijn we op de hoge beoordelingen die we hebben mogen ontvangen. 

Door het delen van ervaringen kunnen we elk jaar onze actieve groepsreizen nog leuker, avontuurlijk en beter maken. Daarnaast helpt het potentiële reizigers met het maken van een keuze voor een mooie jongerenreis, aangezien het om betrouwbare ervaringen gaat van reizigers die met Simi mee op pad zijn gegaan.

We begrijpen dat het boeken van een reis ten tijde van corona voor reizigers net iets spannender was dan normaal. We hebben geprobeerd veel duidelijkheid te bieden, zodat reizigers, in hoeverre het mogelijk was, goed wisten waar we aan toe waren. Zo schreven we bijvoorbeeld blogs over naar welke landen je ‘gewoon’ op vakantie kon en kregen reizigers in de vertrekinformatie een handig lijstje met wat ze moesten regelen vanwege de inreisregels. Daarnaast maken we het ook graag niet ingewikkelder dan het is.

Afgelopen jaar hebben er gelukkig nog veel mooie reizen mogen vertrekken, en in december was het ook weer mogelijk om ver te reizen (New York)! Iets wat dit jaar ook weer een stuk makkelijker is geworden. Werd er vorig jaar helaas toch een reis geannuleerd vanwege corona? Met creatieve oplossingen en mooie alternatieven hebben veel reizigers alsnog een mooie reis kunnen maken. 

Op vakantie gaan hoort leuk te zijn, en ondanks de corona regels hebben onze reisbegeleiders (toppers!) en onze reizigers er weer fantastische belevingen van weten  te maken in 2021. Op naar een nog mooier jaar, met nieuwe avonturen, weer makkelijker reizen en het belangrijkst; blije reizigers!"

Bekijk alle winnaars op: https://www.reisgraag.nl/awards/2022/

Nieuws