Simi Reizen wint Reisgraag Award 2023

Geschreven op 1 februari 2023 door Tl

Simi Reizen met publieksprijs
Simi Reizen met publieksprijs
Reisorganisatie Simi Reizen heeft bij de Reisgraag Awards de award 'Beste Reisorganisatie 2023' gewonnen. Op basis van gekeurde consumentenreviews over 2022 heeft deze touroperator uit Apeldoorn het beste gescoord in de categorie Jongerenvakantie.

Reactie van Synthia Jongen: "Met veel blijdschap en trots hebben we te horen gekregen de Reisgraag Awards 2023 gewonnen te hebben in onze categorie.

Dit is een mooie bevestiging dat de groepsreizen goed in elkaar zitten en onze reizigers met mooie nieuwe reiservaringen thuis komen. Dit geeft ons uiteraard veel voldoening.

Ieder jaar gaan er steeds meer reizigers mee met een van onze jongerenreizen om te ontdekken hoe leuk dit is. De beoordelingen zijn voor ons erg fijn om te ontvangen, we willen dan ook graag onze reizigers bedanken dat ze hier de tijd voor hebben genomen.

Niet alleen zijn de vele positieve reviews een mooie bevestiging dat onze reizigers heel veel plezier halen uit onze groepsreizen, ook kijken we graag naar eventuele verbeterpunten om Simi's reizen ieder jaar leuker en avontuurlijker te maken.

Onze reizen zouden niet uitgevoerd kunnen worden zonder onze gemotiveerde reisbegeleiding en lokale gidsen, ook voor hun dus een hele grote shoutout!"

Door de redactie van Reisgraag.nl zijn meer dan 40.000 reviews over bedrijven in de reisbranche goedgekeurd. Dit is de 12e editie van deze publieksaward. Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2023 op https://www.reisgraag.nl/awards/2023/

Nieuws