Simi Reizen wint Reisgraag Award 2024

Geschreven op 22 januari 2024 door Tl

Simi Reizen-team met de award
Simi Reizen-team met de award
Reisorganisatie Simi Reizen heeft bij de Reisgraag Awards de award 'Beste Reisorganisatie 2024' gewonnen. Op basis van gekeurde consumentenreviews over 2023 heeft deze touroperator uit Apeldoorn het beste gescoord in de categorie Jongerenreizen.

Reactie Joost Bouwmeester: "We zijn ontzettend trots op deze prestatie. Het ultieme bewijs dat we er keer op keer in slagen om prachtige groepsreizen te organiseren voor jongeren tussen de 18 en 32 jaar oud.

Het is een groot compliment voor het team op kantoor, de Simi reisbegeleiders en de lokale gidsen, die elke dag bijdragen aan het succes van deze reizen.

We proberen altijd zo dicht mogelijk bij onze missie te blijven: volledig verzorgde groepsreizen, veel inbegrepen activiteiten en een samen-uit-samen-thuis gevoel.

Mede dankzij de reviews op Reisgraag.nl weten we dat we op de goede weg zitten en het helpt enorm om de reizen elk jaar weer te verbeteren.

Met veel vertrouwen gaan we 2024 in, waar we meer groepen dan ooit naar naar prachtige bestemmingen over de hele wereld zullen brengen!"

 

Door de redactie van Reisgraag.nl zijn meer dan 54.000 reviews over bedrijven in de reisbranche gekeurd. Dit is de 13e editie van deze publieksaward. Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2024 op https://www.reisgraag.nl/awards/2024/

Nieuws