Schrijf een ervaring over Undiscovered en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Undiscovered

Tenzing Travel
6,9
op basis van 20 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 6 met 60 resultaten

op 6 september 2018 bestemming: Filipijnen, reisperiode: augustus 2018

De reis was fantastisch en hebben we gemaakt met ons gezin (met 3 volwassen kinderen). Vooraf heeft Eric heel goed geluisterd naar onze wensen zodat hij een top programma heeft samengesteld dat goed aansloot.

Ter plekke was alles perfect geregeld, mede dankzij een goede partner in het land zelf. Wij hadden nergens omkijken naar. De accommodaties waren prachtig, er zat een goede balans in het programma tussen dingen doen en rustmomenten en wij zijn overweldigd door de hospitality van de mensen ter plekke.

Wij zouden Undiscovered dan ook aanbevelen bij iedereen! Als wij zelf weer een verre reis willen maken, kloppen wij zonder aarzelen weer bij hen aan.

  • Algemeen 9
op 25 december 2016 bestemming: , reisperiode: december 2016

Madagascar zou het worden, hadden we ons bedacht. Nu heeft bepaald niet iedere reisorganisatie dit eiland in het aanbod en zo kwamen we uit bij UNDISCOVERED. Eerst wat informatie opgevraagd en naar aanleiding hiervan werd ik door Tom gebeld. Vriendelijk, zeer kundig en vooral ook geïnteresseerd in waarom we naar Madagascar wilden gaan. Naar aanleiding van dit gesprek hebben we een offerte op laten maken en hieruit bleek hoe goed Tom naar me had geluisterd. Alle punten die ik tijdens ons gesprek had genoemd waren in deze offerte verwerkt. Dit was allemaal zo professioneel gedaan dat we besloten er voor te gaan.
En dan Madagascar! Voor mij de eerste keer dat ik die kant opging en ik kan het niet anders omschrijven dan overweldigend, indrukwekkend, heel mooi, prachtige mensen en dus een ervaring om nooit te vergeten. De film speelt nog steeds door mijn hoofd. Als alles overdag zo overweldigend is, is het fijn dat de chauffeur, de lokale gidsen en de hotels zeer goed zijn. En dit was top geregeld. Onze chauffeur was goed op de hoogte van dat wat op het eiland speelt, de gidsen vriendelijk en zeer kundig en de hotels boden ons de gelegenheid om alles wat we overdag hadden meegemaakt, op een rijtje te zetten.
UNDISCOVERED heeft voor ons een reis verzorgd die we nooit gaan vergeten op een zeer betrokken en professionele manier. Je merkt aan alles dat zij zeer goed weten wat ze aanbieden en in staat zijn persoonlijke voorkeuren op een prachtige manier in de reis te verwerken.
Een echte aanrader!!!

  • Algemeen 9




op 17 december 2016 bestemming: Filipijnen / Visayas, reisperiode: november 2016

Vanaf het eerste contact al een persoonlijk contact met Eric. Vakantie wensen doorgesproken en op basis daarvan een reis samengesteld. Alles is super goed georganiseerd. Waardoor we optimaal hebben kunnen genieten van onze vakantie.
Gestart in Dumaguette en daarna door naar Siquijor. CocoGrove is echt een perfecte plek met geweldig vriendelijke bediening en super mooi snorkelen voor 'de deur'.
Na even wennen aan de drukte van AlonaBeach, met mountainbike door de ChocalateHills getoerd ook genoten van de rustigere locale strandjes waarbij Panglau een echte aanrader is (mooier en rustiger dan AlonaBeach).

Vervolgens door naar Boracay / WhiteBeach waarbij we gelukkig hebben gekozen voor Station 1. Op loopafstand (ca 10mins) van het (voor ons) te drukke Station2; een prima afsluiting van een heerlijke vakantie!

Alle transfers verliepen perfect met aardige en geïnteresseerde locals die je keurig op tijd kwamen ophalen en naar de volgende bestemming brachten. En tussendoor nog veel vertelden over de locale gebruiken en de cultuur; erg leuk.

Undiscovered is dus echt van toegevoegde waarde geweest en een aanrader.
Volgend jaar gaan wij zeker terug naar de Filipijnen.

  • Algemeen 10
op 29 november 2016 bestemming: Filipijnen, reisperiode: november 2016

Verreweg een uitstekende vakantie. De afwisseling tussen actieve en relax dagen was perfect. Alles was tot in de puntjes goed geregeld en het contact met Undiscovered hebben wij als zeer positief ervaren.

  • Algemeen 10
op 29 november 2016 bestemming: Madagaskar, reisperiode: november 2016

Top geregeld, veel persoonlijke aandacht vanuit reisorganisatie, volop vragen vooraf kunnen stellen. Tijdens de reis ook nog vanuit de organisatie gecheckt of alles ok was. Voor ons was Madagascar een onvergetelijke reis. Wij hadden een 15 daagse individuele rondreis geboekt. Zoveel gezien, gedaan en meegemaakt dat we op het eind echt verzadigd waren van alle indrukken. Daarom was het prima om ook nog 2 dagen strand erbij te hebben om even alle indrukken te laten bezinken. Aardige chauffeur, prima gidsen, top hotels. Undiscovered jullie zijn top!

  • Algemeen 9
op 28 november 2016 bestemming: Maleisië / Borneo, reisperiode: augustus 2016

Boek met Undiscovered!

Undiscovered heeft voor ons een onvergetelijk huwelijksreis samengesteld! Een 20daagse-droomreis naar Borneo.

Vanaf het eerste moment was het zeer prettig contact. Leuke mensen die goed naar je wensen luisteren, met je meedenken, maar ook durven uit te spreken als ze het ergens (terecht) niet mee eens zijn. Het plannen ging daarmee zonder moeite en was zelfs een prettige ervaring.

Onze reis was dankzij het advies van Undiscovered een perfecte balans tussen stad, natuur en cultuur, en strand! Wij hadden geen minuut hiervan willen overslaan. Perfect keuze van hotel en vervoer maakte het helemaal af.

Undiscovered en onze reis scoort een dikke 10, met name door de persoonlijk aandacht en de leuke verrassingen tijdens de reis! Het heeft zelfs onze hooggespannen verwachtingen ruimschoots overtroffen.

Ontzettend veel dank voor de briljant reis en hopelijk tot een volgende keer!

  • Algemeen 10
op 24 november 2016 bestemming: Madagaskar, reisperiode: oktober 2016

Wij hebben ongelofelijk genoten van onze huwelijksreis naar prachtig Madagascar , verzorgd door Undiscovered. We hebben vooraf intensief emailcontact gehad met Tom, die onze wensen perfect heeft weten in en aan te vullen. Veel hotels hadden een kleine attentie of bloemen op het bed ivm met ons huwelijk, terwijl ik pas de dag voor ons vertrek tussen neus en lippen door aan Tom vertelde dat dit onze huwelijksreis was!
Complimenten voor de keuze van hotels en ook voor de fantastische gidsen, die op hun beurt weer de beste locale gidsen wisten te regelen.
Lang verhaal kort: Undiscovered is een fantastische reisorganisatie !

  • Algemeen 10
op 27 oktober 2016 bestemming: Filipijnen, reisperiode: oktober 2016

Dit is zonder twijfel dé fijnste reiservaring geweest tot nu toe. Undiscovered doet er alles aan om je persoonlijk (!) te hélpen in het bereiken van een droomreis. Ze nemen regelmatig persoonlijk contact op, bevragen je wensen en beantwoorden alle vragen met plezier. Bovendien zijn ze eerlijk over alle ervaringen die je te wachten staan.

Eric heeft méér gedaan dan wat wij verwachten van een reisbemiddelaar! Waarvoor een welgemeende dankjewel! Undiscovered zorgde voor een vlotte communicatie voor, tijdens en na de reis. Ze hebben er ook voor gezorgd dat alles feilloos verliep gedurende onze 22 dagen rondreis doorheen Borneo en de Filipijnen. En her en der stond er ons zelfs een verrassing van hen voor ons te wachten.

Dit heeft alle verwachtingen overtroffen. Geen twijfels! Dit is een topteam met een hart voor hun werk.

Bedankt!

  • Algemeen 10
op 26 oktober 2016 bestemming: Madagaskar, reisperiode: september 2016

Schitterende 27 daagse rondreis door Madagascar! Dankzij de prettige samenwerking met Undiscovered en het maatwerk dat zij geleverd hebben, hebben wij het maximale uit deze reis gehaald en heel veel moois kunnen ontdekken.

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2016 bestemming: Filipijnen, reisperiode: september 2016

Onze reis naar de Filipijnen hier geboekt. Alles was al vertrouwd vanaf het eerste telefoontje met Eric! Hebben bijna 2uur gebeld over wat wij van de reis verwachten, willen doen en wat volgens Eric het beste leek voor ons. Na ongeveer 3 weken uitgebreid heen en weer mailen met het plan, zijn we tot een, voor ons, perfecte reis gekomen. Tot in de puntjes verzorgd! Dus een zorgenloze vakantie.
We hebben alles wat we wilden zien en doen, gezien en gedaan + zoveel meer!! Super resorts, geweldige eilanden.
Zelfs op vakantie nog gesproken met Eric over hoe het met onze vakantie is en zelfs konden we hier en daar nog veranderingen inbrengen.
Super goed geholpen, en schoonheidsfoutjes waren zo super spoedig opgelost. Echt geweldig!!!!
Kortom; geweldig land, geweldige ervaring, geweldige organisatie en een geweldige reisgids!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende