Schrijf een ervaring over AIDA Cruises en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen AIDA Cruises

Pagina 1 van 1 met 3 resultaten

op 12 april 2019 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: december 2018

Slechte klachtenafhandeling!
Tijdens onze reis bevonden wij ons op een vaardag op het zonnedek achter op het schip. Er stond nogal wat wind die dag maar het was heerlijk, tot ik op een gegeven moment onder de zwarte olie spetters zat, onze kleding, mijn tas, het zonnebed, het dek, het windscherm en de overige passagiers iedereen zat onder. Ik ben het gaan melden bij de receptie omdat het mij geen normale situatie leek, maar de medewerkster gaf aan dat het bij cruisen hoorde het zou ook niet slecht zijn voor de gezondheid. Ons terras wat zich aan de achterkant van het schip bevond zat ook onder de roet! Ik heb een klachtenbrief ingevuld en ingeleverd en er werd erbij gezet dat de klacht 4 weken zou duren voordat hij werd opgepakt, inmiddels zijn wij al 4 maanden verder en nog geen antwoord. Op mijn vele mails krijg ik een automatisch antwoord dat het erg druk is en de klacht zsm wordt behandeld. Er zullen wel heel veel klachten binnen komen als het zo lang moet duren.
Voor ons geen AIDA meer. Er waren nog een aantal minder goede items te noemen maar dit vond ik de belangrijkste.

  • Algemeen 3
op 10 januari 2019 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: december 2018

Niet watje verwacht hadden, zoveel mensen aan boord dat ze het niet aankonden. Bedankt voor de bedwantsen Aida. Nooit meer.

  • Algemeen 5
op 1 juni 2018 bestemming: , reisperiode: mei 2018

AIDA geeft foutieve informatie omtrent excursies en laten je na de geboekte excursies ongevraagd meer betalen. We hebben hiertegen geageerd, maar kregen alleen maar een grote mond van de Duitse medewerkers. Het eten aan boord was iedere dag hetzelfde, ondanks de thema's die ze aangaven. De Duitse medewerkers zijn zeer onvriendelijk naar de buitenlandse medewerkers toe. Bij een zeedag was het schip te vol met mensen en was er voortdurend nergens plek (in restaurants, op het dek, etc.). Wij gaan nooit weer met AIDA!!!

  • Algemeen 2
  • 1