Nieuw schip Costa Cruises vaart vanaf oktober 2020

Geschreven op 7 mei 2019 door Femke

Cruiseschip van Costa Cruises
Cruiseschip van Costa Cruises
In oktober 2020 wordt het nieuwste schip van Costa Cruises, Costa Firenze, in de vaart genomen. De eerste bestemming voor het schip is de Middellandse Zee, vanaf de havens Triëst en Savona. Op 2 november 2020 start het schip met de 51-daagse cruise van Savona naar Hong Kong.

Costa Cruises richt zich op Chinese markt

Costa Firenze is het zusterschip van Costa Venezia, dat op 1 maart van dit jaar in Triëst te water werd gelaten. Zowel de Costa Venezia als de Costa Firenze zijn speciaal voor de Chinese markt ontworpen. Hiermee zijn het de eerste schepen van de Italiaanse rederij die op deze markt gericht zijn. Vanaf 6 mei 2019 is het mogelijk om de 51-daagse cruise naar China te boeken.

Cruises Middellandse Zee

Liever dichter bij huis blijven? In de eerste weken zijn er vijf cruises met de duur van vijf tot zeven dagen op de Middellandse Zee. Ook deze cruisereizen zijn vanaf 6 mei 2019 te boeken. De eerste cruise vaart van Triëst naar Savona, met vertrek op 1 oktober 2020. Deze route gaat naar Bari, Barcelona en Marseille. Een week later maakt het schip een korte cruise naar Marseille, Barcelona en Savona. De weken daarna vertrekt Costa Firenze vanuit Savona voor drie cruises van een week met onder andere Napels, Messina, Valencia, Barcelona en Marseille als bestemming.

Nieuws