Schrijf een ervaring over Disneyland Parijs en maak kans op mooie prijzen!

Disneyland Parijs opent nieuwe attractie en themaland

Geschreven op 18 maart 2014 door Laura

Film Ratatouille
Film Ratatouille
Aankomende zomer wordt er in Disneyland Parijs een nieuwe attractie en themaland, gebaseerd op de Disney/Pixar film Ratatouille, geopend. Deze Oscar-winnende film gaat over Rémy, een ratje met verbazingwekkende keukentalenten die graag een groot chef wil zijn.

Het nieuwe themaland wordt geopend in het Walt Disney Studios Park. Dit nieuwe themaland wordt volledig geïnspireerd op de lichtstad Parijs en overgoten met een Ratatouille sausje. Er komt onder andere een nieuwe winkel en een restaurant, Bistrot Chez Rémy, waar uiteraard Ratatouille wordt geserveerd.

Tevens komt er een nieuwe attractie in dit deel van het park: Ratatouille, the Ride. In deze attractie zullen bezoekers verkleind worden tot de grootte van een rat. Ze zullen Rémy vergezellen op zijn avontuur in de keuken, het restaurant en binnen de muren van Gusteau's etablissement. Tijdens dit avontuur wordt geprobeerd de slechterik van de film te ontwijken. De attractie wil mensen laten ervaren hoe het is als rat in de mensenwereld.